AnaLizator Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 ne radi mi kopi pejst OMC zvuce uvek onako kako bi Dimmu trebalo da zvuci u tom trenutku... Quote
Žderač Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Old Mans Child nije Black Metal, to je neki ekstremni Avantgarde Metal. Quote
scissors Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 sad ga provali ko anštajn atomsku poslušaj bar jedan avantgarde bend, pa skontaj šta je to avantgardno... doduše sudeći po postovima... Quote
deucalion Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 rekoh - "in defiance of existence" je remek-djelo potukao je sve albume koji ima da izaću do 2005. jednostavno nema pjesme koja za mene vrijedi za dobru, već pefekcija do kraja To je super album! barker razbija! Quote
Satan's Little Helper Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Nazalost cuo sam samo par pesama i sada sam u procesu "must have", ali nikako da naidjem na nekoga ko ima albume OMC. :-((( Quote
Dani Filth Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Ne volim ovaj novi pravac u BM Ocigledno da preferirash Old School Black Metal koji je nista u poredjenju sa ovim stho je OMC napravio ... Ni Dimmu , a ni COF nikad nece da naprave onako strasan album gde su sve pesme do jaja ! Do sada sam primetio da je to jedino poslo za rukom The Kovenant-u sa Nexus Polaris-om. Inache , nezvanicna informacija je da OMC uskoro izdaje novi album jer se Dimmu Borgir "raspustio" na 2 godine !!! Galder ce u medjuvremenu , kako kazu , snimiti novi album ... Nestho josh ludje , nadam se !!! Quote
Denethor Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Jedina njihova pesma koja mi se svidja je The Millenium King. Quote
kuruz Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Ne znam koliko njih je slushalo, ali In The Shades Of Life, njihov prvi album, OTKIDA!Preporuchujem ga svima. Prvi je Born of the Flickering,In the Shades of Life je demo iz '96.-te... Quote
Predator Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Meni je ipak ovaj novi vrh, vece razbijanje, a to se trazi. Mada je ceo omc odlican. Quote
All_Destroyer Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 rekoh - "in defiance of existence" je remek-djelo potukao je sve albume koji ima da izaću do 2005. Osim njihovog lichnog albuma - Ill-Natured Spiritual Invasion Quote
All_Destroyer Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 I naravno, naj pesma OMC-a svih vremena je (drum, drum, drum) Towards Eternity. Ko razume - shvatice Quote
Dani Filth Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Meni je ipak ovaj novi vrh, vece razbijanje, a to se trazi. Mada je ceo omc odlican. Tako je !!! OMC RULES !!! Quote
VOJVODA Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Osim njihovog lichnog albuma - Ill-Natured Spiritual Invasion O da! Quote
Misantrophil Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Meni je ubedljivo najbolji Natured Spiritual inavsion. Taj album je prosto fantastican. Sve pesme su dobre al nikad mi nece biti jasno sto svi tolko vole Pagan Prosperity sa tog albuma jedino valja pesma Millenium King Quote
Lord Aggronor Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 osim millenium kinga tu su jos i my kingdom will come i return of night's creatures!!!!! Ovaj album je remek delo!!!! Quote
Dani Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Nice, nice. "Revelation 666 - The curse of damnation" - album je savrsen. Quote
Dani Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Aaa, jebote... to mi je omiljena pesma. Quote
Шöне Мики Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Najbolji album je In The Shades Of Life. Najbolja pesma sa tog albuma je St. Aiden's Fall Quote
Guest Dzhasmin Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Sasvim je ok band....Svidja mi se Ill-natured Spiritual Invasion, a svidja mi se demo In The Shades Of Life, a i The Pagan Prosperity, ma svaki je dobar..... Quote
Guest Dzhasmin Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 E da, ST.AIDENS FALL je odlicna pesma sa Shades of Life...ma cool je ceo album. Quote
Recommended Posts