Psalmist Posted October 20, 2003 Author Report Posted October 20, 2003 Startujte bez mene, imam obaveze koje su mi nametnute, treba da pomazem kevi oko ciscenja kuce... Obavezno mi javite kada je sledeci session, moj ortak ce doci sa mnom hoce da igra rangera
Sullen Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 BTW, hoce li neko da vodi dnevnik za sve ili bi svako mogao da pise svoje vidjenje i svoje dozivljaje, pa da posle prodamo nekome da snimi film. A sto se petka tice... Uhm... Pa, ipak nisam bas siguran...
Psalmist Posted October 21, 2003 Author Report Posted October 21, 2003 Opusteno kad budem postao assasin pobicu matorce i gotova stvar... Matorci su mi stvarno... da ne psujem mnogo na forumu
Herr_Wolf Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Shto se sesije tiche, moze u utorak, samo kod boyshe...? Psalmiste, nemoj da psujes svoje stare roditelje koji su ti sve dali (osim da idesh na roleplay), nemoj da vodish ortaka, bice nas previshe, kad mozes da dodjes do mene da dovrshimo lika? Sullene, ti uzmi da vodish dnevnik, a ovi ostali nek proveravaju, pa ako nadjes za shodno, ubaci njihove komentare. Stvarno je bolje da pomerimo za sledecu nedelju, da bi ja mogao da nacrtam mapu, malo uoblichim stvari i da izbegnem pojavljivanje imena tipa "Vasikijevichijus"
Sullen Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 I da bi mogao da izbegnes odgovore tipa: "Sta te briga!" A zaboravio sam da te pitam, kako taj Jasikevicijus sutira trojke?
Psalmist Posted October 22, 2003 Author Report Posted October 22, 2003 Me pusti to za matorce, nego mogu da dodjem ako mozes sutra (cetvrtak), mogu i prekosutra a sto se tice weekend-a no way
Psalmist Posted October 22, 2003 Author Report Posted October 22, 2003 e da sutra mogu samo do 18:00h pa bi morao da zapalim
Sullen Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Prvo asasin, sad i piroman... Ccc... Ova danasnja omladina. U moje vreme to nije bilo tako.
Herr_Wolf Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 I da bi mogao da izbegnes odgovore tipa: \"Sta te briga!\" A zaboravio sam da te pitam, kako taj Jasikevicijus sutira trojke? Pa stvarno, shta ga briga??? Shto se trojki tiche... Pa ono, dobro gadja
Herr_Wolf Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 Me pusti to za matorce, nego mogu da dodjem ako mozes sutra (cetvrtak), mogu i prekosutra a sto se tice weekend-a no way Ajde moze petak? Zvacu te sutra na mob negde uveche da se dogovorimo...
SerbZmaj Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 Pa mogli smo i da igramo u petak tj. danas ...pih...
Sullen Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 Nego, jel ostalo to za utorak ili se nesto menja?
Herr_Wolf Posted October 25, 2003 Report Posted October 25, 2003 Utorak, 17h kod Boyshe. Psalmiste, nisam stig'o da te zovem... ajde izfrikombinovacemo nestho...
SerbZmaj Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 Znaci utorak... Aj da se nadjemo u 16:45 preko puta stanice pa onda zajedno do Bojse...
boysha Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 Verovatno necu uspeti da nadjem prevoz za komp, ali sam nashao D&D 3rd kopiranu knjigu, pa cemo se snaci za magije.. Ostalo valjda znamo.. Znachi utorak u 17h..
Sullen Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 Znaci utorak...Aj da se nadjemo u 16:45 preko puta stanice pa onda zajedno do Bojse... Jel to mislis tamo gde smo se i prvi put skupili ili si mislio na neku drugu stanicu? U svakom slucaju - ajde. Sto se magija tice, da, ponecu onaj PHB, pa necemo morati da se snalazimo. Aaaa... Wolfe... Ona Zaklana Celjad... Jel bi moglo to nekako... Ili ne bi moglo...
Herr_Wolf Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Ja se ne nalazim ni sa kim, dolazim pravo kod boyshe, docice i jedan moj ortak (samo da gleda, poshto ce i on to da radi, samo sutra) Za cheljad... ako stignem...
Psalmist Posted October 28, 2003 Author Report Posted October 28, 2003 Znaci danas u 17:00 kod boyshe, valjda cu naci, aj neka mi neko posalje poruku na mob samo broj zgrade posto sam zaboravio
Sullen Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Ja se ne nalazim ni sa kim, dolazim pravo kod boyshe, docice i jedan moj ortak (samo da gleda, poshto ce i on to da radi, samo sutra)Za cheljad... ako stignem... Sta ti je? Da neces jos i da pocnes da ujedas?
SerbZmaj Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Znaci utorak...Aj da se nadjemo u 16:45 preko puta stanice pa onda zajedno do Bojse... Jel to mislis tamo gde smo se i prvi put skupili ili si mislio na neku drugu stanicu? U svakom slucaju - ajde. Na onu gde smo se skupili prosli put...znaci u 16:45 na toj stanici
Sullen Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Onda se vidimo na stanici oko 1645 (valjda necu kasniti vise od 10ak minuta).
Sullen Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Sto se mene tice - da. Samo... Sta nam je sa lopovom?
Recommended Posts