Queen of Destruction Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Na prve dve opaske cu se samo nasmejati :-) A shto se SF-a tice nikad nisam igrala CyberPunk, tako da sta znam, neshto me ne privlaci to previshe, nisam neki ljubitelj SF-a. A sto je GM smarach, mislim svi GM-ovi su smarachi po pravilu (chast izuzetcima)???
Telcontar Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 SerbZmaju ko vama beshe GayMaster ? ( Herr Wolf ?? ) Pa sto se moje ekipe tice za sada nas je 2 ili 3 nismo skoro ni pricali o tome..... A sto se tice mog iskustva Storyteller i ad&d 2 ( i poprilcno dobrog iskustva ali na kompu... ;D a to se ne racuna ) .... Ajde videcu ja sa ovim mojima sta se dogadja po tom pitanju... JA bi pristao da budem GM ali mislim da to nije dobra ideja, posto ipak imam jako malo iskustva....( a i ja sam ovih dana u frci sa vremenom, tako da ima vremena za smisljanje... )
Queen of Destruction Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Oki, nishta nisam skontala ko se kome sad obraca??? Nebitno, da pretpostavimo da je poslednji post bio meni upucen (jer se nekako nadovezuje na pitanje, mada jako konfuzno)... Sto se mene tice ako ti mislis da mozes da budes GM nema frke sto nemash iskustva, samo smisli dobru prichu il skini neku s neta, a za pravila no problemo ni nama nikad nisu bila neshto preterano bliska. A sto se vremena tice, veruj mi nisi jedini kome je vreme samo misaona imenica (btw da li je to uopshte misaona imenica, pitanje je sad?) Dakle ako bi smo igrali (mozda, maube, chista pomisao...) mogli bismo za raspust 9-19 aprila. Ustvari ja i ne pitah dal ti imash raspust il je tebi svaki dan raspust (prevod: srednja, gimn, fax, starachki dom????) u kojoj si starosnoj fazi :-)
Telcontar Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Ma ja sam raspusten odavno....Inace sam na faxxx-u Ja manje vise mogu uvek ( osim sredom ) ali za vikende nema problema... Samo mi je narednih par dana frka, ali kako doticni ortak nije bash sa vremenom najbolji, morao bi da vidim sa njim, mada meni to vreme koje si navela odgovara... Sto se tice price, to mi je manji problem... Posto mi se cini da ima dovoljno vremna za dogovre, smislicemo vec nesto pametno... P.S. Sto se tice misaonih imenica nemam pojma...
SerbZmaj Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Sto se mene tice ne moras da se smejes uopste Da da Herr Wolf heheh salim se ma ok je on. Stvarno je mnogo konfuzno postovati na forumu ccc, dok se povata ko sa kim prica...
Telcontar Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Ne brini bio je on i meni par puta GameMaster ( bolje GayMaster... ) To si trebao da vidish...... ludnica....( mada priznajem, ne desava se cesto da nekoliko sati umirem od smeha bez prestanka.... )
Queen of Destruction Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Takve partije rulaju!!!!!!! Kad je atmosfera takva da se nekoliko sati smejesh tudjoj gluposti ili provalama to je zakon! Jer ja bukvalno ne mogu da zamislim "ozbiljan" FRP . Mislim, da li uopshte "ozbiljni" ljudi i igraju FRP? Biti ozbiljan je smooooor! E da i koja je ovo fora sa menjanjem sajta, vishe mi se svidjalo ono pre???
Queen of Destruction Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Sta je ljudi, sta ste se ucutali??? Niko vishe ne pishe na ovoj temi???
Telcontar Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Pa ovaj.. obaveze.... trazi se ekipa za frp... i tako..... I zasto niko nema vremena, svi uce i slicno...
Psalmist Posted March 31, 2004 Author Report Posted March 31, 2004 cao svima ja sam podignut iz mrtvih najzad. Izvinjavam se na svim ispalama i tako to.
boysha Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Takve partije rulaju!!!!!!! Kad je atmosfera takva da se nekoliko sati smejesh tudjoj gluposti ili provalama to je zakon! Dve sessije smo odigrali, posle prve su me strashno bolele jagodice od smejanja, a posle druge stomak jer smo igrali nekih 12h.. L posecuje neko ovu temu uopcje od stare (zapostavljene, Wolfove) ekipe?
Queen of Destruction Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Oki setili ste se da pišete! I onako sam na ivici nervnog sloma i još da svi kuliraju net, pa nemojte to da mi radite, POLUDEĆU!!!!!!!!!!!!! Ima li neki lekić za živce, sem bensića naravno, oni više ne deluju???
Telcontar Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Lek za zivce.... hm, pa probaj sa Nightwishom ( Oceaborn, Century child pogotovu.,.. mene leci bez problema... ili citaj Tolkina ili bilo sta od Epic Fantasy-ja.... ) Kod mene radi....
Queen of Destruction Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 (edited) Da znash nije ti losha ideja....... Moracu konachno da krenem sa "Velikim lovom", knjiga mi stoji od zimskog raspusta. Ovo je strashno, ja bukvalno u toku shkole nemogu nishta da prochitam, ili da totalno batalim uchenje pa da se posvetim potrazi za "duhovnim mirom"....... E definitivno cu to da uradim, and Iwill find my peace.... TNX. BTW DON'T MISS REOPENING KST!!!!!!!!!!! Edited April 3, 2004 by Queen of Destruction
Telcontar Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Reopening... haha... ma znali smo da ce to i biti.,... when? Mozda ce biti nesto od rolanja tokom aprila.... ali polako....
Queen of Destruction Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Reopening u ponedeljak, al ja idem u petak, obavezno dodjite. Za frp ako bude, strava, jedva cekam!
boysha Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 propustio sam reopening.. )) ali sutra idem po chlansku kartu, ako su je sachuvali.. ako bog da da pochnem da uchim, bicu previshe zauzet za josh jednu frp ekipu, ali mislim da cete imati dovoljno ljudi.. pitajte serbzmaja..
Queen of Destruction Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Znaci ipak treba clanska karta za KST? A za uchenje..........pa svakog jednom stigne! Inache, ko je serbzmaj?
Telcontar Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Shto s tice icenja, kad se stigne, shto se tice ksta odoh ovih dana po kartu, a sto se tice Salvatorea i Drizzt-a ( za boyshy ) poslacu ti kad uplatim net, ne mogu preko hotmaila da ti saljem , prevelik je fajl....
Queen of Destruction Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Oce li moci da se udje bez chlanske karte. Sobzirom da je ja nemam a ne znam ni dal bi mi je dali?
ranger Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Da li ima mesta za jos jednog igraca u nekoj ekipi.
Queen of Destruction Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Mi bash pokushavamo da oformimo ekipicu....... So, shta drugi kazu?
Telcontar Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Pa john nema ni ekipe, ne mozemo da se skupimo, a nema ni nekog da nam bude gay(master).....
Queen of Destruction Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 A ce nekog da nadjemo! Nemoduce da je to toliko teshko? Ranger-u ocesh ti da budesh GM? Tj. jesi li bio nekad?
Recommended Posts