Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa ako se ne nadje niko, mozda ja probam da pokusham to na sebe... MOZDA.... ( ah da i manje-vishe sad me najvise zanima neki middle-earth frp, pa jeste li u tom fazonu, ili neki 'klasican epic fantasy ? ')

Posted

Meni sasvim sve jedno. Aj bash bi mogao ti da budesh GM. Nadji neku prichicu pa da pochinjemo, mozda? BTW bila sam sinoc u KST-u!!!!!!!!!!!!!! Nisu nam pravili problem, tj pushtaju devojke al ne pushtaju tipove ispod 18. Bilo je bash bedak, poshto su bili totalno drugi likovi i ono, nadam se da ce uskoro da se sve vrati u noramlu...........

icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

Posted

E sad sam se setila da imam neshto da vas pitam. Aj vi sigurno to znate.

1: Kako se stavlja avatar

2: Kako se kog djavola shalju PM, poshto sam ja poslala jednu, i nemam pojma dal je to stiglo liku kome je trebalo

3: Kako se stavlja potpis ispod poruke, mislim onaj lichni?????????????????????

Pliz help icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Posted

Ja bi voleo da probam MERP ali mi je manje vise svejedno. Bilo bi super ako bi hteo da budes GM icon_da.gificon_da.gif .

Za avatara idi na My Controls, pa Edit Avatar Settings , a za potpis My Controls pa Edit Signature. Kako se salju PM ne znam, jos nisam probao. no.gif

Posted
Znaci ipak treba clanska karta za KST? A za uchenje..........pa svakog jednom stigne! Inache, ko je serbzmaj?

Heheh ova nova deca nista ne znaju icon_mrgreen.gif

Moja malenkost Zmaj, SerbZmaj icon_mrgreen.gif

I tako

Sto se tice MERP-a superiska je...

Necu moci ja da igram, moram da polazem ispite. Mozda posle.....

Posted

Zashto me kog djavola, ovaj avatar jebe u mozak. Prvo sam postavila ovu sliku a onda sam nashla novu, bolju, i smanjila je tako da odgovara velichini ali ne vredi nece sad da mi otvori ni jednu drugu sliku samo ovu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako da promenim sad ovaj sranje avatar, prichajte PLIZZZZZZZZZZZZ!!!!!

wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Posted

E Queen pre ne znam koliko postova si rekla da nisu isti ljudi u KST i ja na to kazem HVALA BOGU zbog uvek istih smaraca sam i prstao da idem u KST.

Serb jel si jos na I godini ili si uspeo da doguras kudi kamo dalje?

Posted

he he fizika, hvala miloklizu pa sam se resio i fizike i hemije i biologije i svih slicnih sr***. Moja ortakinja trenutno ima problema sa fizikom na medicini isto to vam je neki opsti bauk.

Da pustaju bolju muziku u KST-u i to je dobro, a sto se tice cena iste su samo sto ce sada ljudi sa clanskim kartama da imaju neke benificije

Posted

Ma juce sam video rezultate - pao sam, uzas opet 31 bod a treba mi 36 za prolaz.

Znaci fiziku mozes da ucis pola godine i da padnes samo tako, fora je da se shvati nacin na koji profesor razmislja jer pitanju su pukeface.gif , smejao sam se danas kada je profesorka objasnjavala zasto je sta tacno, uzas.

Pitaj drugaricu ako oce zajedno da spremimo fiziku za majski rok icon_mrgreen.gif , ako nije polozila. icon_biggrin.gif

Posted

Sto se mene tice, moja ekipa je lepo resila da glumi strebere, samo uce i nemogu ni da ih nadjem...

Salim se, pa glavni ortak sa kojime sam trebao da 'rolam' nisam ga ni video nekih 7-8 dana, jer je covek svaki dan na faxu....

Tako da ja trazim ekipu.... a ako nadjem GM, to ce biti 8 svetsko cudo...

Posted

Evo hocu i ja da rolam ako bas mora icon_biggrin.gif .

Nadam se da ce uskoro da se skupi druzina posto jos malo pa idu ispiti pukeface.gifwallbash.gifviolent.gif (mada to nikad nije bilo neki veci problem no.gifno.gif )

Posted

Jejy, sad prichate kako valja! Shto se shtrebanja tiche to je izgleda bloody problem svima! Al ja josh malo (mesec i neshto malo jache) i gotovooooooooooo!!!!!!!!!!! Znachi kad sam prezivela prvu godinu mogu i na juzni pol da sadim ekvatorijalne zmajeve ako treba!!! Aj bwe nek bude neko GM, rekao si ti Telcontar da mozesh da budesh???

Posted

E pa ovako : Cini mi se da ce od role-playa biti ipak nesto, posto sam uspeo da nadjem jednu osobu koja je u stanju da bude Ga(y)me-master, a cicni mi se da je KRaljica Unistenja zainteresovana da rola sa nama ( rpg ne vutra biggrin.gif ) mislim da cemo skupiti ekipu....

Posted

E pa ovako : Cini mi se da ce od role-playa biti ipak nesto, posto sam uspeo da nadjem jednu osobu koja je u stanju da bude Ga(y)me-master, a cicni mi se da je KRaljica Unistenja zainteresovana da rola sa nama ( rpg ne vutra biggrin.gif ) mislim da cemo skupiti ekipu....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...