Sullen Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 A patuljak? Jel bar on odradio to sto je imao da odradi? I samo potvrda - utorak u 16 kod boyshe?
SerbZmaj Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Patuljak bi trebao da dodje. A lopova neka cima GM
Sullen Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Aha... Jel sledeci put opet u utorak? I u koliko sati? Meni odgovara sta bilo, samo da nije pre podne.
Herr_Wolf Posted November 8, 2003 Report Posted November 8, 2003 Nek bude u 16 opet, samo shto cu ovaj put stici na vreme... Da, videh lopova u KSTu vecheras, ima neku frku kuci, pa nema pristup netu, najverovatnije ce nam se pridruziti u utorak... Shta je sa 'tuljkom?
SerbZmaj Posted November 9, 2003 Report Posted November 9, 2003 Tuljka cu sutra da zovem da vidim sta je sa njim...
SerbZmaj Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Zvao sam patuljka...Ovako patuljko i ja mozemo da dodjemo tek posle 19:00h ebga. El moze ? ili ?
Herr_Wolf Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Aj da pomerimo onda za sredu, poshto su 2 ipo sata igranja malo...
SerbZmaj Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Ahm i sreda i cetvrtak su kriticni... isto smo slobodni posle 19:00h
boysha Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 dogovorite se kad mozhete.. Ali ja ne mogu u sredu.. ostali termini su slobodni..
Sullen Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 E, bem ti... Ja se taman izorganizovao i sredio da mi utorak bude slobodan, a vi tako... Tako da su meni ostali dani ove nedelje popunjeni. :ne:
Herr_Wolf Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Pa ne znam, ja mogu posle 19, ali to je malo poshto Pedja mora da pali do 10 sati... 'Ocete da se svejedno nalazimo ili da ove nedelje iskuliramo?
Sullen Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 Jedno pitanjce. Jel moze umesto utorka da bude sreda? Ili eventualno petak? Mislim, za igranje. Ako bas ne moze, ok, nesto cu da isfrikombinujem.
Sullen Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Jesmo li za ovaj utorak svi zdravi i slobodni?
SerbZmaj Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Ja sam zdrav a i slobodan Znaci igramo u utorak ? Aj pa mi posaljite porukicu Kada i gde ?
boysha Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Uobichajno, sutra, kod mene, ja sam tamo od 16h pa nadalje.. Vi se dogovorite pa dodjite, shto pre dodjete to cemo duzhe se sigramo..
Sullen Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 A jesmo mi odigrali nase ili cemo se skupimo jos koji put?
Sullen Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Aha... Znaci, sa prvim lastama mi nastavljamo da jurimo onu meduzu, beholdera, basiliska, cockatrica ili sta je vec...
Queen of Destruction Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 p0z ppl! Vidim da imate vec oformljenu ekipu. (ili ne, mrzelo me sve da citam) Pa ako vam u kom slucaju zatreba jos koji igrac (iskustvo: 7 god frpovanja sa stalnom ekipom) ja i onako nema trenutno ekipu, a ubila bih za pariju dobrog FRP-a. Tj. ako primate devojke u ekipu, poshto mi se vec deshavalo (chitaj: u prokletom Zmaju) da pitaju moje ortake shta su bogu zgresili pa su i sestru poveli. Obicno me ne skontaju da zaista igram frp, jelte zbog godina, pa tako imam problema da nadjem (tj.da se ubacim) u ozbiljniju ekipu. Pa toliko od mene....
Telcontar Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Ne znam sto se tice njih, ali kako smo ja i ortak ostali bez ekipe, ako oces, mi trazimo da sastavimo neku.... 4-5 ljudi max + gaymaster.... Samo ja i ortak nemam dovoljno iskustva da budemo masteri, ja bi pristao medjutim ja sam imam efektivno mozda 20-25 sati frpovanja P.S. Ne trudi se da zeznes nergalca po pitanju kucanja...
Queen of Destruction Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 He he he.... Mislish po pitanuju duzine posta??? Dobro, evo necu vishe :-) Ako trazish ekipu, strava poshto smo ortak i ja desperate.... Ne znam koliko ljudi vec imas u planu, al mogla bi tu da se sastavi neka ekipica, naravno uvek problem GM, mada se i to da srediti. I da, ne znam koliko vam je stalo do fuckin' pravila, meni licno ona samo smetaju i kvare uzitak frp seshna, mada naravno bez njih se ne moze, poenta po kojoj ediciji igrate? p0z
SerbZmaj Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Hahah 1 - zavisi koliko imas godina ? 2 - Kako izgledas Salim se naravno Nego, mi nismo odavno igrali i izgleda da necemo Gm je smarac Aj neki SciFi, Cyberpunk, smorio je fantasy...
Recommended Posts