Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nek bude u 16 opet, samo shto cu ovaj put stici na vreme...

Da, videh lopova u KSTu vecheras, ima neku frku kuci, pa nema pristup netu, najverovatnije ce nam se pridruziti u utorak...

Shta je sa 'tuljkom?

Posted

E, bem ti... smile.gif Ja se taman izorganizovao i sredio da mi utorak bude slobodan, a vi tako... smile.gif Tako da su meni ostali dani ove nedelje popunjeni. :ne:

Posted

Pa ne znam, ja mogu posle 19, ali to je malo poshto Pedja mora da pali do 10 sati... 'Ocete da se svejedno nalazimo ili da ove nedelje iskuliramo?

• 2 weeks later...
Posted

Jedno pitanjce. Jel moze umesto utorka da bude sreda? Ili eventualno petak? Mislim, za igranje. Ako bas ne moze, ok, nesto cu da isfrikombinujem.

Posted

Uobichajno, sutra, kod mene, ja sam tamo od 16h pa nadalje..

Vi se dogovorite pa dodjite, shto pre dodjete to cemo duzhe se sigramo..

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

p0z ppl! Vidim da imate vec oformljenu ekipu. (ili ne, mrzelo me sve da citam)

Pa ako vam u kom slucaju zatreba jos koji igrac (iskustvo: 7 god frpovanja sa stalnom ekipom) ja i onako nema trenutno ekipu, a ubila bih za pariju dobrog FRP-a. Tj. ako primate devojke u ekipu, poshto mi se vec deshavalo (chitaj: u prokletom Zmaju) da pitaju moje ortake shta su bogu zgresili pa su i sestru poveli. Obicno me ne skontaju da zaista igram frp, jelte zbog godina, pa tako imam problema da nadjem (tj.da se ubacim) u ozbiljniju ekipu. Pa toliko od mene....

Posted

Ne znam sto se tice njih, ali kako smo ja i ortak ostali bez ekipe, ako oces, mi trazimo da sastavimo neku.... 4-5 ljudi max + gaymaster....

Samo ja i ortak nemam dovoljno iskustva da budemo masteri, ja bi pristao medjutim ja sam imam efektivno mozda 20-25 sati frpovanja

P.S. Ne trudi se da zeznes nergalca po pitanju kucanja...

Posted

He he he.... Mislish po pitanuju duzine posta??? Dobro, evo necu vishe :-)

Ako trazish ekipu, strava poshto smo ortak i ja desperate.... Ne znam koliko ljudi vec imas u planu, al mogla bi tu da se sastavi neka ekipica, naravno uvek problem GM, mada se i to da srediti. I da, ne znam koliko vam je stalo do fuckin' pravila, meni licno ona samo smetaju i kvare uzitak frp seshna, mada naravno bez njih se ne moze, poenta po kojoj ediciji igrate? p0z

Posted

Hahah 1 - zavisi koliko imas godina ?

2 - Kako izgledas icon_mrgreen.gif

Salim se naravno

Nego, mi nismo odavno igrali i izgleda da necemo Gm je smarac icon_biggrin.gif

Aj neki SciFi, Cyberpunk, smorio je fantasy...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...