ranger Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Nisam, i ne veerujem da imam iskustva da budem. Relativno kratko igram. Valjda ce se naci neko.
Telcontar Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Pa ako se ne nadje niko, mozda ja probam da pokusham to na sebe... MOZDA.... ( ah da i manje-vishe sad me najvise zanima neki middle-earth frp, pa jeste li u tom fazonu, ili neki 'klasican epic fantasy ? ')
Queen of Destruction Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Meni sasvim sve jedno. Aj bash bi mogao ti da budesh GM. Nadji neku prichicu pa da pochinjemo, mozda? BTW bila sam sinoc u KST-u!!!!!!!!!!!!!! Nisu nam pravili problem, tj pushtaju devojke al ne pushtaju tipove ispod 18. Bilo je bash bedak, poshto su bili totalno drugi likovi i ono, nadam se da ce uskoro da se sve vrati u noramlu...........
Queen of Destruction Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 E sad sam se setila da imam neshto da vas pitam. Aj vi sigurno to znate. 1: Kako se stavlja avatar 2: Kako se kog djavola shalju PM, poshto sam ja poslala jednu, i nemam pojma dal je to stiglo liku kome je trebalo 3: Kako se stavlja potpis ispod poruke, mislim onaj lichni????????????????????? Pliz help
ranger Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Ja bi voleo da probam MERP ali mi je manje vise svejedno. Bilo bi super ako bi hteo da budes GM . Za avatara idi na My Controls, pa Edit Avatar Settings , a za potpis My Controls pa Edit Signature. Kako se salju PM ne znam, jos nisam probao.
SerbZmaj Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Znaci ipak treba clanska karta za KST? A za uchenje..........pa svakog jednom stigne! Inache, ko je serbzmaj? Heheh ova nova deca nista ne znaju Moja malenkost Zmaj, SerbZmaj I tako Sto se tice MERP-a superiska je... Necu moci ja da igram, moram da polazem ispite. Mozda posle.....
Queen of Destruction Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 E bwe, shta se deshava??? Niko ne pishe, svi se ucutali.... Prodje nam raspust i nishta od FRP-a. Radi li neko na tome da se oformi ekipa i da se pochne u dogledno vreme?
Telcontar Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Pa ja se trudim, ali nema bash puno vremena..... Videcemo, ali nece biti nista u skorije vreme ( znaci barem dve nedelje... )
Queen of Destruction Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Zashto me kog djavola, ovaj avatar jebe u mozak. Prvo sam postavila ovu sliku a onda sam nashla novu, bolju, i smanjila je tako da odgovara velichini ali ne vredi nece sad da mi otvori ni jednu drugu sliku samo ovu!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako da promenim sad ovaj sranje avatar, prichajte PLIZZZZZZZZZZZZ!!!!!
Telcontar Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Probaj prvo da samo obrishes trenutni avatar, pa ako ga obrishes, tako da nemash avatar, onda probaj da uploadujesh novi.....
Psalmist Posted April 14, 2004 Author Report Posted April 14, 2004 E Queen pre ne znam koliko postova si rekla da nisu isti ljudi u KST i ja na to kazem HVALA BOGU zbog uvek istih smaraca sam i prstao da idem u KST. Serb jel si jos na I godini ili si uspeo da doguras kudi kamo dalje?
SerbZmaj Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Prva sam godina i dalje Necu da odrastem, ovako se osecam mladje Ma zeza me fizika
Queen of Destruction Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Nisu isti ljudi i mene to nervira, al moram priznati da pushtaju daleko bolju mjuzu!!!! Mnogooooo bolju! I nervira me shto KST vishe nije soc klub, brate sad udarili po cenama samo tako.
Psalmist Posted April 19, 2004 Author Report Posted April 19, 2004 he he fizika, hvala miloklizu pa sam se resio i fizike i hemije i biologije i svih slicnih sr***. Moja ortakinja trenutno ima problema sa fizikom na medicini isto to vam je neki opsti bauk. Da pustaju bolju muziku u KST-u i to je dobro, a sto se tice cena iste su samo sto ce sada ljudi sa clanskim kartama da imaju neke benificije
SerbZmaj Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Ma juce sam video rezultate - pao sam, uzas opet 31 bod a treba mi 36 za prolaz. Znaci fiziku mozes da ucis pola godine i da padnes samo tako, fora je da se shvati nacin na koji profesor razmislja jer pitanju su , smejao sam se danas kada je profesorka objasnjavala zasto je sta tacno, uzas. Pitaj drugaricu ako oce zajedno da spremimo fiziku za majski rok , ako nije polozila.
Queen of Destruction Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Ljudi zapostavili ste ovaj topic Zar niko nema nishta pametno i inovativno u zadnje vreme da napishe? Btw shta bi sa formiranjem ekipe i sa igranjem?
Telcontar Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Sto se mene tice, moja ekipa je lepo resila da glumi strebere, samo uce i nemogu ni da ih nadjem... Salim se, pa glavni ortak sa kojime sam trebao da 'rolam' nisam ga ni video nekih 7-8 dana, jer je covek svaki dan na faxu.... Tako da ja trazim ekipu.... a ako nadjem GM, to ce biti 8 svetsko cudo...
ranger Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Evo hocu i ja da rolam ako bas mora . Nadam se da ce uskoro da se skupi druzina posto jos malo pa idu ispiti (mada to nikad nije bilo neki veci problem )
Queen of Destruction Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Jejy, sad prichate kako valja! Shto se shtrebanja tiche to je izgleda bloody problem svima! Al ja josh malo (mesec i neshto malo jache) i gotovooooooooooo!!!!!!!!!!! Znachi kad sam prezivela prvu godinu mogu i na juzni pol da sadim ekvatorijalne zmajeve ako treba!!! Aj bwe nek bude neko GM, rekao si ti Telcontar da mozesh da budesh???
Telcontar Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 E pa ovako : Cini mi se da ce od role-playa biti ipak nesto, posto sam uspeo da nadjem jednu osobu koja je u stanju da bude Ga(y)me-master, a cicni mi se da je KRaljica Unistenja zainteresovana da rola sa nama ( rpg ne vutra ) mislim da cemo skupiti ekipu....
Telcontar Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 E pa ovako : Cini mi se da ce od role-playa biti ipak nesto, posto sam uspeo da nadjem jednu osobu koja je u stanju da bude Ga(y)me-master, a cicni mi se da je KRaljica Unistenja zainteresovana da rola sa nama ( rpg ne vutra ) mislim da cemo skupiti ekipu....
ranger Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Ocem i ja da rolam. nemojte me iskljucivati. , inace
Queen of Destruction Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Telcontar moze i Ranger da igra sa nama???
Recommended Posts