sleepy Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 sad sam skinuo 51 gurps books...ovo je loodilo
SerbZmaj Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Imam ja vecinu stvari tj knjiga za GURPS!
Queen of Destruction Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 (edited) Zashto ne mogu da promenim avatar? Edited February 11, 2005 by Queen of Destruction
Vortodox Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 ehhh... odavno je bilo kad sam cuo to ime AD&D voleh taj rolplay... sad je samo ostao dnd... sa dodatkom 3.5 sve jendo, treba odvojiti vremena i za vodjenje i za igranje, a toga bas i nemam u poslednje vreme, a sad vec vodim dve grupe... i nemozemo vez dva meseca da se sklopimo za jedan j***** sesion:(
Queen of Destruction Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Oh... znam kako ti je! Ja vodim jednu ekipu i nalazimo se svake nedelje ali jedan chlan konstantno izostaje. Moradju da ga kick-ujem!!!!! Ne volim kada je neozbiljan seshn! (mislim potpuno).
Angel Of Death Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Ok! (Ne mogu da verujem da ovo radim...) Ako hocete, ja cu vam voditi D&D... Ako zelite... Vodila sam ga cetiri godine, pa sam presla na world of darkness, Vampire, Deamon the fallen, Inkvizitore, i moje omiljene, Witch hunter-e... Samo mi recite, koja edicija, koliko igraca i imate li prostor (Jos ne mogu da verujem da sam se ponudila )
Herr_Wolf Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 NOOOOOOOOOO! Zar se nismo svi svečano zavetovali da nikada nećemo više voditi D&D i dopustiti da se to zlo širi! Vodi im onaj naš fantasy, evo ja ću doći da pomognem ako treba, samo ne D&D!!!
Angel Of Death Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Wolfe, ti si kriv! Ne vodis nista, nista ne igram... Ali ne boji se, predomislila dam se, kada sam se naspavala... Sta da kazem... svasta mi pada na pamet kada ne spavam vise od 26h
Orbituated Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 D&D should die so that others may live onaj tvoj fantasi frp zasluzuje sajt ...bah i kad ga napravimo napravicemo i mali fan klub ..... ad&d u zaborav crew
boysha Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Ok! (Ne mogu da verujem da ovo radim...) Ako hocete, ja cu vam voditi D&D... Ako zelite...
Tempus Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 'ste culi za 4 ediciju ? da ce "skoro" Nadam se da nece biti powerplay kao 3.5! Jebiga, Cleric devetog levela je stvarno nabudzen do zuba!
FISH YOU WERE HERE Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 e ljudi mnogo mi se igra AD&D ili neki FRP ali neam epiku ( moja se raspala ) ako treba nekom igrac javite mi PLZZZZZZZZZZZzzz
Red Viper Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) Treba!! Ali da li si voljan da dolazis u Pazovu jednom nedeljno(Vikendom) ? Edit: Sad videh kojeg datuma je lik postovao! Edited October 29, 2007 by NW Red Viper
Kamaitachi Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) Treba!! Ali da li si voljan da dolazis u Pazovu jednom nedeljno(Vikendom) ? Edit: Sad videh kojeg datuma je lik postovao! Haha...jbg ne gine nam Kasaba! EDIT: Sad vidih da se ne radi o DM-u! Edited October 29, 2007 by Kamaitachi
Red Viper Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Ova tema je zamrla! Zar niko vise ne igra D&D?
Kamaitachi Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Ima da zazivi tema kad (ako) mi pocnemo da igramo...ima da bude spama i flooda ko salate (i to kao kad je kisna godina)!
Moody Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Ljudi igram ja DnD! Ladno sam tek sad provalio ovu temu!!!
ÆSTROPHOBOS Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Imam problema sa nalazenjem ok ekipe za igranje a ne zelim da idem u klub u zmaj jovinoj, pa me interesuje ako hocete da napravimo neku ekipu ozbiljnih igraca, naravno ja ne bih da budem gmaz nego igrac... Haha... evo ja cu biti DM a vi se spremite da brzo i sto bolesnije umrete:)))))
Tempus Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Jel neko od vas igra u Eberron ambijentaciji? 1
Recommended Posts