Liberali_ante_portes Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 izvini mi se 15 YO girl e,sta je sa njim,vec dva dana ne mogu da ga dobijem,aj reci mu za novaka da planira kod mene...
Guest Vlad Cepesh Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Jel se josh neko osvrce na ovu temu?? Jel se nekome pika frp? Ja sam relativno iskusan GM/DM, kako god hocete. Recimo prica bi bila alternativna istorija u srbiji. Zamislite da nismo uspeli da zbacimo slobu sa vlasti i da je marko nastavio ochevim koracima, 50 godina u buducnosti naravno. Alijansa je popizdela i odlucila zbog neciljnog bombardovanja i ne odustajanja vlade od velike shabanske stolice da rokne hemisko oruzije na bg i vecim mestima po srbiji. Nakon velikih explozija neocekivani sindromi su poceli da se pojavljuju, ljudi zarazeni su postali polu zivi zombiji i shacica ljudi ( vas igraca ) je nekim slucajem prezivelo. Huligan, Plavusha, Haker/metalac, i strebercina sada trebaju da prezive i da pobegnu iz srbije 1
The Sorcress Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Meni se bas igra neki d&d ili vampire maskarada....jel ima neka ekipica ovde u bg-u kome fali igrac???
FISH YOU WERE HERE Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Aco , Bane se desava sa Dnd'om jel imamo DM-a i sta vam je sa face-om ne mogu da nadjem nikoga od vas cak ni Bokija... javite sta se desava i posaljte mi vas brojeve meni je riknuo ekran na mobilnom tako da nemojte da mi saljete sms jel ne mogu da ih procitam .. Peca
Exilion Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Da li postoji neki DM zainteresovan da vodi DnD, ima nas 4,5 a ortaka je smorilo da bude vishe dm , posto je dm vec 5 godina hoce i on covek da se igra Iz bga naravno O.O , imamo mesto gde bi igrali frpove, dm ce imati besplatno pice i grickalice xD Neko zainteresovan, neka se javi na PM ili na mail [email protected] tnx pozz
Red Viper Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Aco , Bane se desava sa Dnd'om jel imamo DM-a i sta vam je sa face-om ne mogu da nadjem nikoga od vas cak ni Bokija... javite sta se desava i posaljte mi vas brojeve meni je riknuo ekran na mobilnom tako da nemojte da mi saljete sms jel ne mogu da ih procitam .. Peca Igramo u subotu... Pocinje drugi deo nase epske borbe Nadam se da ti je javio Bojan.
ÆSTROPHOBOS Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Sta mislite jel bi trebalo otvoriti poseban topic za "Pathfinder" ili da pisemo o tome ovde?
ÆSTROPHOBOS Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 (edited) Ili jos bolje: 4. edicija ili Pathfinder? Edited January 28, 2012 by ÆSTROPHOBOS
Recommended Posts