Sullen Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Pa, ja bih mozda i mogao da se organizujem za taj petak, oko 8 eventualno. A mozda moze i oko 9 (UVECE ). A ostali?
SerbZmaj Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Jebote! Kakvi ste vi to ljudi kad uopste razmatrate varijantu ujutru??? Nisam ja ljud ja sam ZMAJ A i , ko rano rani dve srece grabi ( vise xp-a) Sto se tice petka... Ne mogu nista sigurno da kazem, trebalo bi da odgovara...Mozda samo malo ranije... Ma do petka cemo napisemo da li odgovara ili ne... Sta vi planirate da mi radimo taj petak? Samo da se upoznamo, dogovrimo, vidimo da li bi to funkcionisalo il da vec pocnemo da vadimo likove i igramo ?
Sullen Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Hehe... Ne znam kako bi ostatak kafane (ako ostane Holiday) gledao na pravljenje likova u njihovoj blizini...
Herr_Wolf Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 Samo da se upoznamo i izdogovaramo, nema nikakvog pravljenja likova, ajde ljudi recite kad vam odgovara, sto se mene tice moze 8-9 uveche...
Psalmist Posted September 17, 2003 Author Report Posted September 17, 2003 Ja sam vec rekao da se slazem oko 8-9 uvece u petak, i slazem se da se samo izdogovaramo... Verujem da ljudi ne bi previse burno reagovali na nase rollanje, mozda malcice zacudjeno
SerbZmaj Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Slazes se oko 8- 9 uvece ??? 8O Pa jel u 20:00 ili 21:00 ? I gde se tacno nalazimo? Ispred Holiday-a ?
Psalmist Posted September 18, 2003 Author Report Posted September 18, 2003 Bolje 20:00 imacemo vise vremena... Bolje ispred Holidaya, ili jos bolje kod spomenika iznad Holidaya (valjda je Djura Jaksic ako se ne varam) da bi se lakse nasli i prepoznali
Herr_Wolf Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Ok, nalazimo se u 20, ali ajde u hodniku iznad onog stepenista gde se ide za Hollyday (rupu). Mene cete da prepoznate po majici na kojoj pise AGRO METAL
Sullen Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 A sta ako bude hladno za majicu? Ok, petak, 20, hodnik...
Sullen Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Verujem da ljudi ne bi previse burno reagovali na nase rollanje, mozda malcice zacudjeno Da, ali bi tu bila gomila "A sta vi to radite? A sta vam je to? A kako se to igra? A otkud vam te kockice? A..." Ili bar pretpostavljam da bi bilo tako. Zato je bolje kockice pokazivati samo pred onima koji se u njih razumeju.
Herr_Wolf Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Pa majku mu, ja sam DM, NECE biti hladno za majicu (A ako ipak bude obucicu je preko duxa) Jebiga, moramo imati bar neki znak za raspoznavanje...
Sullen Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 Aha... A lozinka ce da bude "Kum Ruzvelt"...
Psalmist Posted September 19, 2003 Author Report Posted September 19, 2003 OK znaci 20 casova u hodniku, DM je poljoprivredni metalac, ja cu biti verovatno u Trooper majci, i imacu par lanaca na sebi, martinke i to je to
boysha Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 Hvala vam shto ste me obavestili da je danas.. :ne:
SerbZmaj Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 Pa to je trebao GM da uradi... da te obavesti Ok ja cu se pojavim... Naravno fensi obucen
Psalmist Posted September 19, 2003 Author Report Posted September 19, 2003 Evo ja krecem pa vidimo se za sat vremena ako neko procita poruku od ekipe
Sullen Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 A da organizujemo neku privatnu mailing listu za neka dogovaranja?
Psalmist Posted September 20, 2003 Author Report Posted September 20, 2003 Nemam pojma meni je sve jedno, mogu i ovde da se nastave dogovori
boysha Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Mogli bi da napravite novu temu, da postujete likove koje ste napravili, i sessione kako budu ishli.. DM, ajde ostavi mail, hteo bih da se neshto dogovorim sa tobom..
Herr_Wolf Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 moj mail je [email protected] Napravicu mailing listu cim dobijem mailove od Javorka i mith-quessira...
Psalmist Posted September 22, 2003 Author Report Posted September 22, 2003 Mogli bi da napravite novu temu, da postujete likove koje ste napravili, i sessione kako budu ishli..DM, ajde ostavi mail, hteo bih da se neshto dogovorim sa tobom.. A neee onda ova divna tema od 230 postova ode u zaborav, ajde da nastavimo ovde, malo sam tuzan na pomisao da ce ovako divna tema da se izbrise
Sullen Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Skills & Powers imaju moju podrsku. I onako sam hteo da predlozim neki disadvantage za svog lika...
Psalmist Posted September 22, 2003 Author Report Posted September 22, 2003 :? :? :? :? :? :? :? Zasto bi neko zeleo da se unazadi :? :? :? :? :? :? :? Samo nemoj da mi kazes da bi bilo zanimljivije
Herr_Wolf Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Pa ochigledno! A drugo svaki disadvantage donosi po koji CP vishe... Psalmiste, ideja rollplaya je da se ljudi zezaju i druze (kakva sam ljiga 8) ) a ne da nabudze lika da bi "presli nivo"...
Sullen Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Pa, naravno da bi bilo zanimljivije. Mislim, igrati obicnog maga je ok, ali igrati maga koji zamuckuje (DM, nemoj svasta da ti pada na pamet ) je vec zanimljiv izazov. A sto se tice ove teme i broja postova... Pa, dobro, ima ih, ali je vecina tipa: "A ko ce da bude DM?" "Ja necu" "Necu ni ja" "Pa neko mora" "Znam ali ja necu" "Necu ni ja" ...
Recommended Posts