darkonet Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Ozzy Osbourne , Robert Plant , Ian Gillan, David Coverdale, Ronnie James Dio, Bruce Dickinson, Axl Rose, Fredie Mercury,Rob Hlaford? U obzir se uzimaju pesme koje su pevali u svojim grupama ili svojoj solo karijeri , po svom ponasanju, ''ludilu'' itd...... Quote
Hanuman Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Tesko je izabrati.Ipak Kurt i Bruce.Mada tu je i Eddie iz Jam-a. Quote
Mr.Torture Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 Veoma tesko ... ali ajde nek bude Plant Quote
Kai Hansen Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 Sto ne staviste glasanje? :? :? :? Moj glas ide za DIO.Ma da i Robert je super ali opet... Quote
StormFighter Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 Bruce samo zato sto sam zbog Maidena poceo da slusam metal, ali i Gillan ne zaostaje a: Quote
michelle Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 Axl Rose. Jeste plagijator, ali je meni najdrazi 8) Naravno svi koje si naveo su majstori. Quote
the_fallen_guardian Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 opet ovakva glasanja :roll: :roll: :roll: nijedan pjevac nije bolji od drugog... svi na svoj nachin ovome sto mi nazivamo ''rock'n'roll'' Quote
Mariyeta Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 AJDE LEPO U NAREDNIH PAR DANA STAVLJAJTE PREDLOGE PA DA STAVIMO PRAVO GLASANJE. OVAKO JE SKROZ TRULO...I NE VIDI SE KO JE NAJPOPULARNIJI 8) Ova tema nek' se drzi do ponedeljka. Quote
Zen Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 Lepo samo nemojte da se pocupate za kose kasnije! Pliz! Malo mesta za kulturu. a: Quote
chatjunkie Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 Ja se dvoumim izmedju Planta i Chris Cornella, objektivno....... Quote
Sentinel Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 Ozzy Osbourne , Robert Plant , Ian Gillan, David Coverdale, Ronnie James Dio, Bruce Dickinson, Axl Rose, Fredie Mercury,Rob Hlaford?U obzir se uzimaju pesme koje su pevali u svojim grupama ili svojoj solo karijeri , po svom ponasanju, ''ludilu'' itd...... Ma jebo to. Chris Cornell rula! Quote
fiction Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 Chris Cornell,najvise zbog Audioslavea a manje zbog Soundgardena Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Bruce i Rob!!! (Mada su oni metal pjevaci! a: ) I, naravno, Dio i Ozzy! Quote
RNA Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Džon Deveril (Tygers Of Pan Tang), Džef Tejt (Queensryche), Mihael Kiske, Dejvid Koverdejl... Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Govorimo li o rocku ili metalu??? :? 8O :? Quote
RNA Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Ma, i metal ti je podklasa roka, tako da možeš samo listu pevača da proširiš na neke rok pevače. Ali, ionako su najbolji vokalisti uvek bili u metal bendovima. Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Pa, tako reci, brate! Ne, znam, ali ovako oni koji su mi trenutno u glavi i koji ne prestaju da me odusevljavaju: Bruce Dickinson Mike Vescera Roy S. Khan Geoff Tate Rob Halford Michael Kiske King Diamond Goran Edman Peavy Wagner Russel Allen ... Quote
RNA Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 OK, ali nisam ti ja ovde neki autoritet i nemoj mnogo mene da slušaš. Samo, zašto Peter Vagner? Pa, nije on neki pevač. Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Peavy nema neke velike glasovne mogucnosti, ali ima nevjerovatno prijatan glas (bar za mene). Jednostavno ga obozavam! Quote
blondie`s friend Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Ma,ne moze se prismrdeti Vedderu.... Quote
pearLgirL Posted May 17, 2003 Report Posted May 17, 2003 najdrazi - eddie, naravno, jedinstveni i neponovljivi Quote
Recommended Posts