Crna_Dama Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 (edited) Da ne bude zabune,ja stvarno volim Azru,ali....Džoni Štulić najbolji rock pevač? Mislim,uz dužno poštovanje,stavljanje Džonija i Bore u isti koš sa Čipijem,Tifom i Dadom Topićem-kada o pevačkim kvalitetima govorimo, je van pameti. I Alen Islamović JESTE dobar pevač....bez obzira na narodnjačke izlete. Al,dobro,to je sve stvar ukusa(relativno) i mnogi su subjektivni....ne znam na osnovu čega to procenjujete,jel na osnovu tehnike ili autentičnosti glasa? Edited May 4, 2007 by Crna_Dama Quote
happy cow Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Meni je taj Alen Islamović dno dna...i više od toga...pa to je stvarnooo očajno... ...Pa zvuči kao da ima opstipaciju... Quote
ThePowerhead Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Ljudi, svi zaboravljate Galeta (Kerber) a činjenica je da čovek razbija kako peva! Quote
vudun Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Gale iz Kerbera, svakako! Mada tu su i Čipi iz Osvajača ( ako i njih računamo ), Axl Rose, Sebastian Bach ..... Quote
Srle8 Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ja sam samo stavio svoje favorite. Meni su najbolji i najdrazi. Da zaboravio sam i Viktoriju od nasih. Ako smemo da ubacimo i pevacice. Quote
Wise Owl Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Da, a tochak je najbolji gitarista uz Vlatka Stefanovskog Freddy Mercury !!!! Quote
Crna_Dama Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Ljudi, svi zaboravljate Galeta (Kerber) a činjenica je da čovek razbija kako peva! Jeste,on je odličan. Quote
bojan j. Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 uz Vlatka Stefanovskog Zajebavao sam se za Tochka pobogu :) A Vlatku respekAt. Quote
DJ_raBo Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Ma ok je Tocak, ali je za Vlatka tonKur. Sto kazu ovde neki na forumu, ne bi mogao ni pojacala da mu nosi :da: Quote
bojan j. Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Tochak i Vlatko ne smeju biti pomenuti na istom forumu. Quote
enclave Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Meni je taj Alen Islamović dno dna...i više od toga...pa to je stvarnooo očajno... ...Pa zvuči kao da ima opstipaciju... Alen Islamovic je sisetina komercijalna ali cinjenica je da covek ima lep glas.Nekako drugaciji ali dobar.I na koncertu Bijelog Dugmeta jedino je on po meni otpevao onako kako treba,pa tek Bebek a Tifa nek se rokne odma. Alen Islamovic,Gale,Djordje David... Djordje David je pozer. Ja sam samo stavio svoje favorite. Meni su najbolji i najdrazi. Da zaboravio sam i Viktoriju od nasih. Ako smemo da ubacimo i pevacice. Ko je be Viktorija covece? Quote
Brace Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Jbt, ljudi, tema je najbolji pevac, a ne pristojno dobri pevaci. Quote
_NeSa_ Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Tochak i Vlatko ne smeju biti pomenuti na istom forumu. Nemoj srati. Quote
bojan j. Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Nemoj srati. Da nemas nesto protiv mozda? Quote
Brace Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 DJORDJEVIC NEMANJAAAAA!!!! A, hvala, hvala. Samo se nadam da si to misljenje gradio po snimcima sa MySpacea i sa nashis svirki po BGu, jerbo one dve sa 202kom stvarno nisu valjale ni malo sto se tiche vokala. Bar se meni tako cini. Em ne cujem sam sebe, em sam na onoj prvoj bio bolestan. Treba da idemo 18. u Vrsac, a Djiga kaze da ce da nose i svoj monitoring tako da cu valjda moci ljudski da se chujem. Pozzz..... Quote
Geozee Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 A, hvala, hvala. Samo se nadam da si to misljenje gradio po snimcima sa MySpacea i sa nashis svirki po BGu, jerbo one dve sa 202kom stvarno nisu valjale ni malo sto se tiche vokala. Bar se meni tako cini. Em ne cujem sam sebe, em sam na onoj prvoj bio bolestan. Treba da idemo 18. u Vrsac, a Djiga kaze da ce da nose i svoj monitoring tako da cu valjda moci ljudski da se chujem. Pozzz..... Ma ne jedi govana... Djiga isto jede govana... Svi jedu govana... Salim se... taj monitoring ti nece bog zna sta pomoci... naravno mislim na 202-ojkine monitore... nekvalitet... Quote
_NeSa_ Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Volim kad mi se protivis Znam,to i Tatjana voli Quote
Recommended Posts