Breakthru Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 The Great Duck, bravo za izbor, ima nekih ne tako poznatih rock pevaca koje si ti nabrojao, a koji su sam vrh vrhova (Bonnet, Kimball, Turner). MOzda cu kasnije postovati svoju ogromnu listu omiljenih pevaca poredjanih redom. Quote
fanatx Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 (edited) @The Great Duck:Kolika lista a ni traga od fredija mercurija,nicim zasluzeno:P Edited January 30, 2011 by LazaGNR Ne treba ti ceo quote jebote... Quote
metal guru Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Ne secam se jel sam se izjasnio, po meni Fredi dominira mora se spomenuti Rodzer Daltri Pol Rodzers, Ijan Gilan I Morisi ima zanimljiv glas Quote
The Great Duck Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Kolika lista a ni traga od fredija mercurija,nicim zasluzeno:P Zaboravio sam na njega,dobar je on,ali mi pomalo ide na kurac to svršavanje na njega...Kao,ako ti on nije najbolji rock pjevač,nemaš pojma o glazbi i ne smiješ pričati o njoj...Mislim,dobar je on,ali meni su osobno Gillan,Dio i Coverdale baš ono vrh,a Freddy može ući među ostale koje sam naveo. Quote
Breakthru Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Freddie je najbolji! Evo mojih top 60(61), poredjanih: Freddie Mercury Steve Perry Michael Kiske Tobias Sammet Jon Bon Jovi Bruce Dickinson John Farnham David Coverdale Roy Khan Daniel Gildenlow Russell Allen Adam Lambert Joe Lynn Turner Mark Boals Richie Sambora Steve Balsamo Paul Rodgers Rob Halford Stevie Wonder Klaus Meine Graham Bonnet Fabio Lione Daniel Heiman Ronnie James Dio Elvis Presley Rod Stewart Roy Orbison Chris Cornell Jorn Lande Axl Rose Bob Catley Matt Barlow Sebastian Bach Eric Adams Chester Bennington Joey Tempest Lou Gramm Jackie Wilson Brian May George Michael Bono Layne Staley Myles Kennedy James LaBrie Paul Stanley Michael Bolton Robert Plant Jimmy Gnecco Meat Loaf Paul McCartney Tim Buckley Jeff Buckley Brad Delp Hansi Kursch Mike Matijevic Eric Clapton Kai Hansen Roger Daltrey Steven Tyler Gary Moore Ian Gillan Ovo je samo po mom licnom ukusu, ne po talentu niti po necemu drugom. 1 Quote
Recommended Posts