VEPAR Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 peva ko gillan mislim na taj nacin. stavio sam njega mada vise volim tatea i halforda. Quote
Ritchie Blackmore Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Joe Lynn Turner ima veoma specifican glas,odslusajte od Malmsteena Dreaming i sve ce vam biti jasno(nije bas kao Gillan ali ima kvaliteetan glas). Quote
Kentaur Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Jok, Boris je najbolji pogotovo "Plava pesma": Kako je drag tvoj lik, nezan i plav buket UBIJAS MOJU MOC AL TONEM JAKO SLAB OCAJAN CUTIM I GLEDAM U PRAZNO LJUBAV JE ZLOCIN JER NEZNAM NI KO SIIIII Quote
Candice Night Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Jok, Boris je najbolji pogotovo "Plava pesma": Kako je drag tvoj lik, nezan i plav buket UBIJAS MOJU MOC AL TONEM JAKO SLAB OCAJAN CUTIM I GLEDAM U PRAZNO LJUBAV JE ZLOCIN JER NEZNAM NI KO SIIIII Daaaaaaa Quote
Ritchie Blackmore Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Boris Arandjelovic, pevac grupe Smaka. Jebe keve glasom Quote
VEPAR Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 zaboravih da na moju listu dodam i ovo ime: ,,,,, MEAT LOAF ,,,,, Quote
Ritchie Blackmore Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 zaboravih da na moju listu dodam i ovo ime: ,,,,, MEAT LOAF ,,,,, kvalitetan ali i masan Quote
Anarki StarScream Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Sva sreća pa piše 'najboljeg pjevača roka'. Da. . Znaci David Lee Roth. Quote
VEPAR Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 kvalitetan ali i masan pa zato ga i ja gotivim. mada zena mu bas i nije masna....... Quote
Evil warning Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Meni je najomiljeniji rock pevac Jeff Scott Soto-Prvi pevac Malmsteena i pevac na par albuma Axella Rudi Pell-a . Covek ima fenomenalnu boju glasa. Quote
tangerine Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Branimir Johnny Stulic POSTOVANJE!!!!! Johnny je divan divan divan divan divan eto to bi bio moj odgovor da je tema bila "najlepsi glas"... svakako Johnny je Quote
gorenje najbeljeg decaka Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 POSTOVANJE!!!!! Johnny je divan divan divan divan divan eto to bi bio moj odgovor da je tema bila "najlepsi glas"... svakako Johnny je u potpunosti se slazem ! Quote
VEPAR Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 POSTOVANJE!!!!! Johnny je divan divan divan divan divan eto to bi bio moj odgovor da je tema bila "najlepsi glas"... svakako Johnny je o neeeee !!!!!! vratila seee pa zar je pored svih onih divnih yu vokala tebi stulic najbolji. Quote
blondie Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 (edited) meat loaf - cuftica ima sjajne sise u fight club-u Edited July 26, 2004 by blondie Quote
tangerine Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 o neeeee !!!!!! vratila seee pa zar je pored svih onih divnih yu vokala tebi stulic najbolji. budi uplasen... budi vrlo uplasen Quote
VampireBlues Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Ubi nam svu zabavu...na kojoj temi ste je bese prozivali da nema mozak? Quote
Livia Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Jedan,jedini nenadjebivi Freddie Mercury. Quote
Mr. Smarty Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Ubi nam svu zabavu...na kojoj temi ste je bese prozivali da nema mozak? Zaboravio sam...nebitno, reci tu to ponovo ako treba ...Tangerine nema mozak Quote
Recommended Posts