.alex. Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 da,odgovarala sam ja na ovu temu..al sam zaboravila jednog coveka..pevaca koga obozavam[a u tom trenutq mi nije pao npamet] a to je Ian GIllan jos jednom kazem,pored njega volim axla i bon scotta...tol'ko od mene aj zivi bili i pili Quote
Lord Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Po njihovim najboljim izdanjima: 1. Ian Gillan (1969-1973) 2. Fredie Mercury 3. Ronnie James Dio 4. Robert Plant 5. David Coverdale 6. Axl Rose 7. Bruce Dickinson 8. Soto Quote
Holy Diver Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ubedljivo DIO! Ronnie je najbolji! Quote
VampireBlues Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Ronnie je najbolji! Sta bi drugo rekao stvor sa takvim nickom Quote
VEPAR Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Kakva bre crna Tarja? Doro je xyz puta bolja pevacica. da li si ti dete pri zdravoj pameti Quote
Vlaja Buraz Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Doro je izvorna rokenrol koka za razliku od ove djevojčice. Ime teme je... Quote
VEPAR Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 ma tacno je to. i ja tu djevojcicu bas i ne volim ali ipak cu ipak realno sagledati pevacke kvalitete. Quote
Sister of Mercy Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 1.W.AXL ROSE,ubedljivo!Kakav je bre on plagijator,jbt.?!?! 2.Robert Plant 3.David Coverdal 4.Ozzy Osbourne Quote
michelle Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 cim sam videla da si postovao pomislila sam da ces napisati tako nesto, doduse, mislila sam da ces reci "Bebek" Quote
VEPAR Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 (edited) Upravo je Bebek 1988 rekao mom ujaku (tezgario mu je u kaficu na moru) da boljeg pevaca od Tife nije cuo a ni veceg ludaka video. Edited July 6, 2005 by VEPAR Quote
gruban Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 inace jedan od najboljih pevaca je GEOFF TATE [queensryche] ali mora se spomenuti i midnight iz crimson glory...sto nas odvodi jos dalje od teme!!! Quote
VEPAR Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 zasto nas odvodi dalje od tem?Geoff Tate je akademski obrazovan pevac a po prikazanom i on i midnight ne zasluzuju da ih iko kategorizuje pogotovo ne u metal, uostalom pevanje je pevanje bez obzira na zanr. Evo recimo vec pomenuti Tifa podjednako fenomenalno zvucao i u Dugmetu a kasnije i u Heavy orijentisanim Divljim Jagodama. Quote
Mr. Smarty Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 cim sam videla da si postovao pomislila sam da ces napisati tako nesto, doduse, mislila sam da ces reci "Bebek" Tifa je u svoje vreme bio nenadjebiv ...ali ono sto je prezentovao na hipodromu je bilo veoma tuzno... Quote
VEPAR Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Jedino su njemu skandirali ime od sve trojice pevaca. Vise je on emotivno pristupio nastupu nego pevacki. Quote
Vampireli Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Jedino su njemu skandirali ime od sve trojice pevaca. Vise je on emotivno pristupio nastupu nego pevacki. Skandirali su i Bebeku. Mada Tifi vise. Jedino nisu Alenu Quote
Evil warning Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Geoff Tate Jeff Scott Soto David Coverdale Jorn Lande Joe Lynn Turner Michael Kiske Quote
Tatyannahhh Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 David Coverdale Jorn Lande e to Quote
Vangelis Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Sad i ja malo da se ubacim. Opste je poznato po NS da je meni uopste Joe Lynn Turner neprevazidjen i da nikada (bar po meni) nece biti boljeg pevaca od njega. Posle njega mogu slobodno da kazem Paul Stanley pa onda mogu recimo Jorn Lande i Doogie White. Ali Joe Lynn Turner je....jednostavno bog. Drago mi je sto ima ljudi koji se slazu sa mnom. Quote
Recommended Posts