slow an' easy Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Posle Glena Hjuza uzivo, odgovor na ovo pitanje se sam namece... Quote
darijus Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ne. Misli na Zorana "stoku" iz "mama rock"(zajecar) koji su svirali kao predgrupa. Quote
vudun Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Layne Staley. Zaboravio sam na njega. Jedan je Gale Apsolutno..... Anđeoski glas u ljusci maljave ćufte. Šalu na stranu, ponos je grada Niša! Uvek nekog zaboravim da spomenem, međutim sada sam malo duže razmišljao o ovoj temi.... Uz ova dva navedena još bih dodao i Čipija (Osvajači), Borisa Aranđelovića (SmaK), šugavog Axl Rose-a, Bobby Kimball (Toto), zatim onaj iz Škorpionsa, zaboravih mu ime, Klaus valjda.... E da, Željko Bebek je ne samo najgori pevač od sve trojice dugmića (Alen jes' da je muslija, al' je no1), već i jedan od najgorih pevača koji su ikada na bilo kakav način učestvovali u rock muzici. Quote
Queen_of_the_ryche Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Moja lista: Freddie Mercury, Geoff Tate, Byron (Uriah Heep) John Lawton (the same) Rob H. Quote
jacobite Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 mike monroe david johanson marc bolan dave kusworth Quote
Salvation Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Dave Gilmour Ozzy Osborne Mick Jagger Layne Staley Quote
theJoker Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 (edited) pod broj jedan je...svidelo se to nekima ili ne, za mene je Freddie Mercury-Queen Pa onda,sledecim redom Sean Harris-Diamond Head Ian Astbury-the Cult Paul Rodgers-Free Mada po ponasanju,tekstovima i nacinu pevanja broj jedan mi je Ronald Belford "Bon" Scott...iako je najlosiji od ovih gore napisanih nekako je baja bre...on svojim glasom mrvi jaja covece...treba mu dici bistu od dvadeset metara... uh zaboravih i Steven Tyler-aerosmithje tu isto... Ma batalimo sve te pevace i ostale Jedan covek je zakon sto se tice pevanja i tkstove a to je covek koji iz vode izlazi sveze natapiram rec je o jednom jedinom DAVID-u HASSELHOFF-u The Hoff's in you Edited March 14, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
enclave Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 David Coverdale(Whitesnake) Ian Gillan(Deep Purple) Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Ozzy Osbourne Ronnie James Dio A jel moze i neko od nashih ? Ne znam dal' se vama svidja kako ovaj covek peva ali po meni Djordje David on je jedan od mojih idola(sto se pevaca tice) Joj,joj,joj zaboravio sam da dodam.Na ovogodishnjoj gitarijadi svidelo mi se kako jedan decko peva,cinimi se da ga zovu MAX in NightFall-a :) :pivopije: Edited August 6, 2007 by Aeternija&NightFallfan Quote
R'N'R GIRL Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Kurt Cobain,na prvom mestu tu su i David Coverdale Robert Plant itd. Quote
black_bane Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Standarna postava... Ian Gilan Coverdale Fredy R.J Dio ovaj iz Scorpions-a, ne znam kako se zove.. Manje poznati.. Stephen-ratt Kip-winger Mike-white lion Dokken-Dokken itd.... Quote
Recommended Posts