Amai_89 Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 David Coverdale i naravno Freddie Mercury Quote
CrystalArcade Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Fredy Mercury David Coverdale Ian Gillan Steven Tyler Axl Rose Quote
Mr.Hate Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Boris Arandjelovic od nasih bez blize konkurencije. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Sta god ko mislio,cinjenica kaze-jedan je nazvan kraljem Rock and Roll-a,a to su potvrdili i brojni hitovi,histerija koju je izazivao gde god se pojavi,zatim mit o njemu,neverovatna zarada i ono sto je najbitnije-vreme Tek ispod njega da pomenem koji su po meni(gledam neke po boji glasa,ne po glasovnim mogucnostima): Robert Plant Bruce Dickinson Joe Lynn Turner Paul Rogers DIO Bob Marley Joe Strummer David Bowie Graham Bonnet(ko ne zna,bio u Rainbow-u posle Dia,i robijao u Alkatrazu sa Malmstinom) Chris Rea Steve Winwood(ko bude isao na koncert njega i Kleptona,a i njega da stavim,cuce i zasto) Freddie Mercury Tom Jones Djenis Djoplinka(da ne bude samo likovi) Quote
legend of rock Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Ian Gillan!!!! Evo ovako : Meni je omiljeni David Coverdale zato sto se savrseno snalazi u razlicitim muzickim pravcima,sto za ostale ne moze da se kaze,zatim Robert Plant,Ian Gillan,Bruce Dickinson,Dio,Steven Tyler itd 1 Quote
Huszar Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 Freddie Mercury, naravno. Kako li sam samo znao shta cesh napisati kad sam video da si posledanja postovala na temi? XD Sve je to individualno. Trebalobi odrediti neke parametre. Quote
Lucifer je moj drug Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 DIO, Kipelov, Coverdale, Freddie Mercury, Tobias Sammet... ima ih jos... 1 Quote
Breakthru Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 (edited) DIO, Kipelov, Coverdale, Freddie Mercury, Tobias Sammet... ima ih jos... Odlican izbor! Sto se live okruzenja tice, moram priznati da je Steve Perry totalno nenadmasan! Edited October 2, 2010 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/topic/32159-pravilapredlozipitanjaidejeprimedbe/ Quote
legend of rock Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 U zadnje vreme dosta slusam 80's glam rock/hard rock i odlicni su mi Joey Tempest(Europe) i Sebastian Bach(Skid Row)...pored onih pevaca koje sam vec naveo... Quote
AuroraFallen Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Moji licni favoriti: 1. Jon Bon Jovi (Bon Jovi) 2. Sebastian Bach (Skid Row) 3. Axl Rose (Guns N' Roses) 4. Ville Valo (HIM) 5. Joey Tempest (Europe) A od domacih: 1. Alen Islamovic (jeste da ga ne volim zbog toga sto je napustio Jagode u najgorem trenutku, ali ima glas) 2. Marko Osmanovic 3. Gale iz Kerbera 4. Gibonni 5. Aleksandar Tirmenstajn (poslusajte Aeterniu na YouTube) Quote
Breakthru Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Odlican izbor! Moji izbori: Rock: 1. Freddie Mercury 2. Steve Perry 3. Jon Bon Jovi 4. David Coverdale 5. John Farnham (ko ga nije cuo, mnogo je propustio) Metal: 1. Michael Kiske 2. Tobias Sammet 3. Bruce Dickinson 4. Roy Khan 5. Daniel Gildenlow 1 Quote
SweetNurse Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Freddie Mercury Layne Staley bili najbolji il` ne,moji su favoriti 1 1 Quote
Vincent Hess Posted August 21, 2010 Report Posted August 21, 2010 ne zelim da kazem da mi je Kornel omiljeni pevac, al ovde je pokidao! http://www.youtube.com/watch?v=crILNt7-kj8 1 Quote
Breakthru Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Adam Lambert je trenutno najbolji vokal na svetu, a verovatno i najbolji vokal ikada u rock muzici tehnicki gledano. Quote
LazaGNR Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 (edited) Music Radar: Eksl Rouz najbolji frontmen svih vremena (EDIT: ) LONDON - Pevač i tekstopisac grupe “Guns N’Roses”, Eksl Rouz je, prema rezultatima glasanja posetilaca sajta “Music radar”, izabran za najboljeg frontmena svih vremena.Na drugom mestu na listi sajta se našao legendarni Fredi Merkjuri iz grupe “Queen”, a na trećem je Robert Plant iz “Led Zeppelina”. Rouz je jedan od osnivača čuvenog hard rok benda “Guns N’Roses-a”, koji je krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina bio jedan od najpopularnijih na svetu.Za njega su neki od posetilaca sajta rekli da je “kontroverzan”, ali i da ga je “nemoguće ignorisati zbog glasa, izgleda, tekstova i ponašanja prave primadone”.Sa bendom je izdao šest albuma, a poslednji je “Chinese democracy”, objavljen 2008. godine. Za drugoplasiranog pokojnog Merkjurija posetioci sajta su glasali zbog “odanosti, umeća i stava”. Pevač Robert Plant je na trećem mestu zahvaljujući svom velikom rasponu glasa, ali i izgledu “arhetipskog hard rok frontmena”. Na četvrtom mestu je Roni Džejms Dio, jedan od najuticajnijih hevi metal pevača, koji je pevao u grupama kao što su “Rainbow”, “Black Sabbath” i “Dio”. Peti je čuveni “bitls” Džon Lenon, jedna od muzičkih ikona prošlog veka, koji je zajedno sa Polom Makartnijem napisao neke od najpoznatijih i najpopularnijih pesama. Među prvih deset su i Brus Dikinson, pevač "Iron Maiden-a", Tom Jork iz "Radiohead-a", Kurt Kobejn, pokojni pevač grandž grupe "Nirvana", Met Belami iz "Muse-a" i Pol Makartni, još jedan od pevača "Beatles-a" EDIT: http://www.musicrada...all-time-315448 Edited December 9, 2010 by LazaGNR Quote
Guest Tihilp Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 CHESTER BENNINGTON COREY TAYLOR 2 Quote
The Great Duck Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 OT: David Coverdale Ian Gillan Ronnie James Dio Jimi Hendrix Steve Perry Graham Bonnett Joe Lynn Turner Steve Perry Mark Free Bon Scott Brian Johnson Mark Storace Bobby Kimball Kip Winger Alen Islamović Gibonni Geddy Lee Robert Plant Tommy Shaw Dennis Deyoung Jimi Jamison Brad Delp Dave Bickler Jeff Scott Soto Klaus Meine Rod Evans Gil Moore Rik Emmet Mark Slaughter CJ Snare Ted Poley I od ženskih: Pat Benatar Ann Wilson Grace Slick 3 1 Quote
Novaliis Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 (edited) Russell Allen, D. C. Cooper, Eduardo Falaschi, Fabio Lione Edited January 24, 2011 by Novaliis Quote
Recommended Posts