Jump to content

Recommended Posts

Posted

u savakom slucaju preslusaj obradu comunnication breakdown

u izvodjenju maidena , meni se vise dopada.deluje mi svezije.

obradili su communication :? :? :?

oni su definitivno prsli s mozgom......

Posted

Ozzy Osbourne , Robert Plant , Ian Gillan, David Coverdale, Ronnie James Dio, Bruce Dickinson, Axl Rose, Fredie Mercury,Rob Hlaford?

U obzir se uzimaju pesme koje su pevali u svojim grupama ili svojoj solo karijeri , po svom ponasanju, ''ludilu'' itd......

Kao prvo ne meshaj rock i metal. Ali ako je izbor najboljeg pevacha onda definitivno Fredie Mercury,jer je on mogao da otpeva chistim glasom shto su svi ostali pomenuti ovde skoro vrishtali,a pored toga ima i najlepshi glas.

Posted

Ma moj kum je najbolji biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

hm........

cfh:" po kvalitetu david coverdale "..... hm.... no comment smile.gif

ccc ti tangerine.......necemo da diramo coverdalea jasnu.reci cu te mom kumu polomice ti sve koske u telu...hehehe..ajd tangerine vidi da se smiris malo i pestanes da pljujes ljude koje mi drugi obicni smrtnici volimo...ok? biggrin.gif

Posted

Ma moj kum je najbolji biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

hm........

cfh:" po kvalitetu david coverdale "..... hm.... no comment smile.gif

ccc ti tangerine.......necemo da diramo coverdalea jasnu.reci cu te mom kumu polomice ti sve koske u telu...hehehe..ajd tangerine vidi da se smiris malo i pestanes da pljujes ljude koje mi drugi obicni smrtnici volimo...ok? biggrin.gif

smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

hehehehehe........ ma nece meni zracko nista tongue.gif

Posted

tangerine nemo' da dirash ZRACHKA naseg,...mi ga svi vooolimooo:)))

al jeste da dobro peva...al netjemo da ga hvalimo da se ne uobrazi..xixixi

a puzic..i bitty su stvarno zasluzili pohvale sto za pratece vokale sto za frulice (mislim da je zracko hteo da propadne u zemlju kad su uzeli one frule,a i crishta isto=) ..ali PATOFNE su najjace..ubedljivo... biggrin.gifa: laugh.gifbiggrin.gif

Posted

o boze...zrachko...tangerine mislila sam da smo prestali sa tim? :? :?

krishta...hihihihihii...on je meni taaako smeshan...

IPAK PLANT,PLANT,PLANT,PLANT,PLANTONAJ IZ DARKNESSA(JUSTIN VALJDA),COVERDALE(IZVINI TANGERINE) I ......KHM...MOJA KOOMA BLOODY ANA KOJA JE NA PROBI OTPEVALA TWISTED SHOUT TAKO DA SMO SE SVI U STUDIU CEPALI NAREDNIH SAT VREMENA!!! :mrgreen:biggrin.gif:mrgreen:biggrin.gif:mrgreen:biggrin.gif:mrgreen:biggrin.gif:mrgreen:biggrin.gifbiggrin.gif