Person Who Fart Bubbles Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Byron je pre nekoliko godina slomio kljucnu kost jer je stagedive-ovao na koncertu Cannibal-a... Totalni respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 black moon broods over lemuria ... sve posle tog albuma tj njihova 4 ( sada vec 5 ) albuma nemaju veze sa black metalom dale ovaj bend ne pripada ovde ... prvi je black album sve ostalo neki potpuno drugi zanr .. :blink: Inace, poslednji album je savrsenstvo kakvo se retko srece u metalu; sjajna atmosfera, izvanredno odsvirano, Byronovi tekstovi i pevanje brze nego ranije + bih rekao da je na nekim mestima sjajno i "odglumio" kroz tu naraciju ... Upravo ga slusam (ne rekoh li da sam opsednut i da je ovo za mene album godine?) i stvarno uzivam. Ovo je remek-delo. Daleko iznad proseka koji nudi (ipak) black metal a i metal u globalu. Mislim, mogu ja da pisem o Bal-Sagoth do sutra ali ... Dosta je i ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Ima li neko najnoviji album i moze li da podeli utiske ( album posle atlantis ascidenta ) @Wolflord ... slusaj album black moon broods over lemuria posto vidim da volish black metal ... sve posle tog albuma tj njihova 4 ( sada vec 5 ) albuma nemaju veze sa black metalom dale ovaj bend ne pripada ovde ... prvi je black album sve ostalo neki potpuno drugi zanr ... tako da preslushaj njega najverovatinje ce ti se svideti . Za ostale ne znam .. Eeee tako vec moze! Hvala ti na savetu, potrazicu taj album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Ja ne mogu da se odlucim koji mi je najbolji njihov album...za sad je tu The Power Cosmic i Atlantis... Novi album je fenomenalan...samo mi se cini da je na trenutke prebrz...moglo je malo sporije (ali odgovor Dragonforce-u ) Prvi mi se i ne svidja bas...dok su Starfire i B. Magic fenomenalni...ma bre obozavam sve albume... Jedva cekam nastavak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Byron a dobra ajde sad , glup sam , sta cu :blink: Inace, poslednji album je savrsenstvo kakvo se retko srece u metalu; sjajna atmosfera, izvanredno odsvirano, Byronovi tekstovi i pevanje brze nego ranije + bih rekao da je na nekim mestima sjajno i "odglumio" kroz tu naraciju ... Upravo ga slusam (ne rekoh li da sam opsednut i da je ovo za mene album godine?) i stvarno uzivam. Ovo je remek-delo. Daleko iznad proseka koji nudi (ipak) black metal a i metal u globalu. Mislim, mogu ja da pisem o Bal-Sagoth do sutra ali ... Dosta je i ovo. jeste ... najveca stvar sa bal sagothom je sto donosi zaista ... nesto totalno drugacije , dakle bash nesta novo sto sigurno nigde drugde nisi mogao da cujesh ... doduse cuo sam za neku novu grupu "sa ostrva" koja kao svira na njihovu foru tj pod uticajem su tog novog zanra ... kako bal sagotovci vole da ga zovu barbarian metal . Eeee tako vec moze! Hvala ti na savetu, potrazicu taj album! Neces zazaiti nadam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 A koji je taj drugi bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Ne znam ... pominje se na par mesta na bal sagoth officijalnim forumuma ... cuo sam da su im bili predgrupa na koncertima po engleskoj ... ali sada nista vishe od toga ne znam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Treba strpljena za novi album,necu nista da kazem da je fenomenalan jer ga jos 'proucavam' ali na prvih par slusanja mogu da kazem da je lepo uradjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 To si upravu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Dobar je album,posle vise slusanja lepo legne. Najbolja stvar mi je beneath the crimson vaults of cydonia. ni ostali albumi nisu losi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Meni je najjaca Hammer of the Emperor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 znate li mozda koliko je kartata za therion u prodaji??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Зашто, да ли и Bal-Sagoth долази да свира са њима? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Eh kad bi Bal Sagoth doso... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Зашто, да ли и Bal-Sagoth долази да свира са њима? koliko sam ja cula ne...ali to bi bilo mada cini mi da je onaj njihov album A black moon broods over lemuria donekle povezan sa therionom...ako ne po pristupu bar po tematici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 koliko sam ja cula ne...ali to bi bilo mada cini mi da je onaj njihov album A black moon broods over lemuria donekle povezan sa therionom...ako ne po pristupu bar po tematici... Nije samo taj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Bal-Sagoth mi je potpuno neuporediv sa bilo kojim bendom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 jeste,takvog djubreta stvarno nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 @ ghrob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) jeste,takvog djubreta stvarno nema Nešto si nevaljao, o Gospodaru! Stićiće te kazna kleta, hiljadu miljenica sumraka i bede će te opkoliti i obožavati do smrti! Edited April 12, 2007 by +morgan+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 to nije kazne,no put koji sam odabrao,da hodim vecnim putevima zla i da kupam knjeginje noci crnom spermom,o gospodaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Цццц ... Елем, како бих добар видео могао да направим за "Shackled to the Trilithon of Kutulu", немате појма ... Е, ово је стварно један од оних тренутака кад ми је жао што нисам неки милионер те да могу да финансирам неке бесне и некомерцијалне (сопствене! ) пројекте. Има ли таквих међу Вама? Гарантујем да би спот тј. видео био сјајан! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Aj za neku drugu pesmu, gde bas nadje tu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Зашто? Она и "Invocations Beyond The Outer-World Night" су убедљиво најбоље и најјасније за прављење спота, најлакше их је визуелизовати а нарочито "Shackled to the Trilithon of Kutulu". Смислио сам таквог Kutulu-а да би га се и сам Лавкрафт уплашио! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Hehe, dobar si...onda moze.... Al eto, nema se para... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts