Wise Owl Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Kad je bal, nek' je Bal-Sagoth! \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) Citao sam u nekom intervjuu da albume prodaju u oko 20 000 primeraka,to me je malo zacudilo,mislio sam da su znatno komercijalniji.Mislim,Kraljevski Apartman je prodao 4 000 nekog albuma!!! Voleo bih da prodaju mnogo vise,mozda im onda albumi ne bi tako jeftino zvucali To si čitao u Metal Sound-u No, meni je ovaj njihov poslednji album možda i najbolji ili je već među najboljima-teško da mogu da se odlučim... Edited August 7, 2006 by +morgan+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 No, meni je ovaj njihov poslednji album možda i najbolji ili je već među najboljima-teško da mogu da se odlučim... I agree! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Meni je najdrazi album iz 1996 - Starfire Burning Upon the Ice-Veiled Throne of Ultima-Thule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 I meni je taj album extra! Posle Chthonic to mi je najdrazi album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Ma bre Atlantis o Battle Magic su vrh!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ej bre, narode! Zar ste zaboravili na ovaj EXTRA bend? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ma jock...al ne znam sta jos moze da se kaze...daj neku ideju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ma jock...al ne znam sta jos moze da se kaze...daj neku ideju... Evo, npr., imam utisak da mi uticu na podsvest. Desavalo mi se vise puta (i u periodima kad ih ne slusam intenzivno), da bukvalno sanjam i cujem njihovu muziku. I nisam jedina! Prisustvovala sam kad je jedna osoba (takodje u snu), buncala naslove pesama Da bude jos gore, to je radila u gradskom prevozu Gledali su je ovako I ovako I ovako A ja sam se pravila da je ne poznajem, he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Who Fart Bubbles Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ako neko ima novi album na originalu, bilo bi lepo da nam opise booklet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Eee. to bi bilo super...heh ja imam The Power Cosmic i Atlantis...planiram i novi da nabavim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Sto pre to bolje, ali nemoj previse da cekas s obzirom da neko drugi moze da se ustremi na tvoj plen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Hvalati sto mi podgrevas savest...hoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Evo, npr., imam utisak da mi uticu na podsvest. Desavalo mi se vise puta (i u periodima kad ih ne slusam intenzivno), da bukvalno sanjam i cujem njihovu muziku. I nisam jedina! Prisustvovala sam kad je jedna osoba (takodje u snu), buncala naslove pesama Da bude jos gore, to je radila u gradskom prevozu Gledali su je ovako I ovako I ovako A ja sam se pravila da je ne poznajem, he he OK, znam da je Mudru Sovu sramota od mene, ali, evo, javljam se... Posle 2 neprospavane noci, na putu za Karaburmu 2 u polusvesnom stanju rekoh: "And Lo, when the Imperium marches against Gul-Kogoth, then dark..." , a onda sam cula kikot i trgla se, crveneci se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 E i ja znam jednu osobu koja je upravo, uz veceru, odslusala "The Chthonic Cronicles" i 2 stvari sa "Starfire ..." Ta osoba je moja malenkost. Da, ja sam opsednut poslednjim albumom i to je za mene album godine. U veoma, veoma jakoj konkurenciji, pobedio je Bal-Sagoth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 svaki album je pricha za sebe , ali definitivno naj kvalitetniji njihov album je Battle Magic , a posle njega bi doshao Power Cosmic ... to je kao celine , mada starfire ima isto tako predivnih peseama ( moj potpis ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caylen-Tor Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Starfire... najbolji album, najbolja pjesma! Battle Magic je odlican, ali previse "veseo" za mene Such power! I am the Chosen... the secrets of the earth and the stars are unlocked before me... I am destined to reign forever... to reign from the Ice-Veiled Throne of Ultima Thule! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Uvod u "In the Raven-Haunted Forests of Darkenhold..." je jedan od najboljih u metalu ikada, po meni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Who Fart Bubbles Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Frajeri, ja sam pricao sat i po telefonom sa pevacem Byron Robertsom, pa vi vidite... Moram da se hvalim kada imam cime... Edited November 30, 2006 by Srdzan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Nikad cuo ... Koji ti je taj? Sto ne radi nesto umesto sto prica telefonom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Sta ste tolko pricali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Kupih novi album...booklet odlican nema slika, al zato tekstova kolko oces, i debeo neki papir, u sredini bookleta se nalazi mapa sveta... E da, ovo nije poslednji album, sledi nastavak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Balls-A-Goth me smorio ko zmaj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Balls-A-Goth me smorio ko zmaj.... Ok, a koga to zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts