Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Citao sam u nekom intervjuu da albume prodaju u oko 20 000 primeraka,to me je malo zacudilo,mislio sam da su znatno komercijalniji.Mislim,Kraljevski Apartman je prodao 4 000 nekog albuma!!!

Voleo bih da prodaju mnogo vise,mozda im onda albumi ne bi tako jeftino zvucali mhihi.gif

To si čitao u Metal Sound-u icon_twisted.gif

No, meni je ovaj njihov poslednji album možda i najbolji ili je već među najboljima-teško da mogu da se odlučim...

Edited by +morgan+
  • 2 months later...
Posted

Ma jock...al ne znam sta jos moze da se kaze...daj neku ideju...

Evo, npr., imam utisak da mi uticu na podsvest. :)

Desavalo mi se vise puta (i u periodima kad ih ne slusam intenzivno), da bukvalno sanjam i cujem njihovu muziku. :red:

I nisam jedina! Prisustvovala sam kad je jedna osoba (takodje u snu), buncala naslove pesama :):):)

Da bude jos gore, to je radila u gradskom prevozu :mhihi:

Gledali su je ovako :no:

I ovako :uhoh:

I ovako :blink:

A ja sam se pravila da je ne poznajem, he he :ph34r:

Posted

Evo, npr., imam utisak da mi uticu na podsvest. :)

Desavalo mi se vise puta (i u periodima kad ih ne slusam intenzivno), da bukvalno sanjam i cujem njihovu muziku. :red:

I nisam jedina! Prisustvovala sam kad je jedna osoba (takodje u snu), buncala naslove pesama :):):)

Da bude jos gore, to je radila u gradskom prevozu :mhihi:

Gledali su je ovako :no:

I ovako :uhoh:

I ovako :blink:

A ja sam se pravila da je ne poznajem, he he :ph34r:

OK, znam da je Mudru Sovu sramota od mene, ali, evo, javljam se...

Posle 2 neprospavane noci, na putu za Karaburmu 2 u polusvesnom stanju rekoh: "And Lo, when the Imperium marches against Gul-Kogoth, then dark..." , a onda sam cula kikot i trgla se, crveneci se... :blink::redface:

Posted

E i ja znam jednu osobu koja je upravo, uz veceru, odslusala "The Chthonic Cronicles" i 2 stvari sa "Starfire ..."

Ta osoba je moja malenkost.

:mhihi:

Da, ja sam opsednut poslednjim albumom i to je za mene album godine.

U veoma, veoma jakoj konkurenciji, pobedio je Bal-Sagoth.

Posted

svaki album je pricha za sebe , ali definitivno naj kvalitetniji njihov album je Battle Magic , a posle njega bi doshao Power Cosmic ... to je kao celine , mada starfire ima isto tako predivnih peseama ( moj potpis ^_^ )

Posted

Starfire... najbolji album, najbolja pjesma!

Battle Magic je odlican, ali previse "veseo" za mene

Such power! I am the Chosen... the secrets of the earth and the stars are unlocked before me... I am destined to reign forever... to reign from the Ice-Veiled Throne of Ultima Thule! :rockdevil: