Black desire Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Pa mogo bi da mu pomognes onda ...bice mu tesko...mozda da mu damo COF Quote
gavrosaurus Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Kako Bal-Sagoth ikoga moze da smori? Narocito "The Chthonic Cronicles" ... Mozda ga nije dobro odslusao ... Quote
Black desire Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 A mozda mu se ipak slusa COF... Quote
StarbreakeR Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ja malopre slusah...igrao sam onaj Ground Control...i muzika iz igre me mnogo podsetila na Sagoth, pa rekoh ajd da vrtim to malo po Winampu... Eeee...ovaj datum da se zabelezi...upalih igricu posle ko zna koliko vremena...2 sata sam igrao, oci ne osecam... Quote
Black desire Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Pazi druze...Sagoth zeli da postigne neku kosmicku atmosferu...i u tome uspeva u svakom aspektu, zato je to jedan od najboljih bendova u muzici...mislim, ne samo zbog toga, ali to je jedan od faktora... Quote
Wolflord Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Balls-A-Goth me smorio ko zmaj.... Smaraci teske kategorije. Quote
Black desire Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Smaraci teske kategorije. OK, sve je stvar ukusa...ali Bal Sagoth nikako nisu smaraci, vec su jedan od najoriginalnijih bendova danasnjice... Quote
Wolflord Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Sve je to OK, ali meni nikako ne leze i njihova mjuza mi je boooring. Quote
StarbreakeR Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Ali izmedju "smaraci" i "mene smaraju" je jedna ogromna razlika... Quote
gavrosaurus Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Bal-Sagoth je ona muzika za koju treba imati strpljenja i treba imati maste jer ne nudi spektakl u iskljucivo muzickoj formi vec i u lirskoj jer je Byron pisac, pre svega. Bice mi zao ako se ispostavi da vise nece izdavati albume jer bih bar 50% black metal scene (a i metal scene, uopste) bez dvoumljenja zamenio jos jednim Bal-Sagoth albumom, i to samo jednim. Quote
Black desire Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Skroz si upravu...i za muziku i za text... Ne boj te se sledi nastavak...u bookletu novog albuma pise da sledi nastavak za neke pesme tako da nema frke... Quote
Wolflord Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Ali izmedju "smaraci" i "mene smaraju" je jedna ogromna razlika... Tu si u pravu... Quote
Black desire Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 A sta si slusao pa te je tolko smorilo... Quote
Wolflord Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Nemam pojma koji album ali znam da su me smorili. Quote
Black desire Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Ok...presulsaj The Power Cosmic, Atlantis Ascendant, Battle Magic, to su ti po meni najbolji albumi, e da i ovaj novi obavezno...(Preslusaj nekolko puta da bi stigo do sustine...jebiga nije to Dimmu Borgir da se napalis na prvo slusanje odma... hehe...sala naravno) Svaki put kad slusam Bal Sagoth kao da slusam prvi put, uvek nesto novo... Quote
Wolflord Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Videcemo ali cisto sumnjam da ce mi se dopasti. Quote
gavrosaurus Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Nemoj se ljutiti ali je to los stav prema muzici. Probaj pa sudi a ne sudi pa probaj. Quote
Wolflord Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Nemoj se ljutiti ali je to los stav prema muzici. Probaj pa sudi a ne sudi pa probaj. Dzaba... meni vise leze bendovi poput Marduk, Dark Funeral, Mayhem, Dimmu... Kazem vam ljudi slusao sam ih ranije i nisu mi se svideli. Jebiga... Quote
Black desire Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Jos kad bi izdali neki DVD...bas mi se gleda... Quote
StormScion Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 (edited) Ima li neko najnoviji album i moze li da podeli utiske ( album posle atlantis ascidenta ) @Wolflord ... slusaj album black moon broods over lemuria posto vidim da volish black metal ... sve posle tog albuma tj njihova 4 ( sada vec 5 ) albuma nemaju veze sa black metalom dale ovaj bend ne pripada ovde ... prvi je black album sve ostalo neki potpuno drugi zanr ... tako da preslushaj njega najverovatinje ce ti se svideti . Za ostale ne znam .. Po meni su Power Cosmic i Battle magic ganijalni albumi ( When rides the scion of the storms ) . Na ta 2 albuma bukvalno nema loshe pesme ... atlantis accident je ok album koji sam mnogo voleo u startu .. malo me nerivarju bubnjevi ti itd ... no nebitno potpis mi je iz pesme Starfire Burning Upon Ice-Veiled Throne .... tako ona pocinje i mogu reci jedan od najlepshih i najmocnijih pocetaka koje sam slushao ... Bayron je genije Edited December 27, 2006 by StormScion Quote
Recommended Posts