kuruz Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 stvore mi asocijacije na Bal Sagoth što mi nikad nije dobra stvar to si sad reko i nikad više Quote
Berliner Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 malo je slabiji album od rubikona ali svejedno rastura Quote
Sreta Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 (edited) Carli, jebo ensnt tuki, idi glasaj na Helloween-u, budi musko! Edited February 27, 2015 by Sreta 1 Quote
Berliner Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 ne mogu, ne secam se kako zvuci faza sa derisom, a nemam vremena da se podsecam. znam samo da je bilo par gotivnih late 90s albuma. sa kiskeom sve genijalno ukljucujuci chameleon. verovatno bi mi se i pink bubbles i chameleon svakako nasli u top5 tako da nema poente da se cimam. Quote
Angelystor Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Ovde ti ne smeta produkcija? :] Ne trollam, ozbiljno me zanima. Quote
obsessed by cruelty Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Ja ladno nista ne napisah. Odlican album, nikako bolji od Rubicona ali sto se produkcije tice nemam toliko zamerki na vokal (iako je moglo mnogo bolje) koliko na zvuk bubnja. Zvuci kao su ga nakucali neke '95. Quote
kuruz Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Ovde ti ne smeta produkcija? :] Ne trollam, ozbiljno me zanima. hah, ne svirka ovog benda mi je nekako lagana i zbog toga mi prija malo tanji zvuk Quote
Recommended Posts