... Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 Белгијски мелодични блек метал бенд. Има и чистих вокала. Слушао сам Дим Каркоса албум. Quote
Predator Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 Chuo sam Dim Carcosa, Fatherland i Blasfemia Eternal...vrlo fin melodic black. Dosta klavijatura i interesantne tematike. Sve u svemu najbolje preporuke od mene... Nisam siguran ali mislim da je chika Jon iz Dissection-a pisao neke pesme...ali mozda i greshim. Quote
sabre Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Pesma And the Horns Called for War govori sama sama za sebe. Pesma jednostavno ima sve. Valjda je tu pesmu pisao Jon iz Dissection? Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 vrlo fin melodic black. Dosta klavijatura i interesantne tematike. Sve u svemu najbolje preporuke od mene... Slazem se sa co'ekom... I moje preporuke! Ej, jesu li ljudi Francuzi ili Belgijanci??? :? Neko kaze to, neko to... Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 3, 2003 Report Posted June 3, 2003 A Belgijanci su oni sto zive u Belgiji, je l'?! Quote
Ravendark Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Dim Carcosa-nista narocito,u nekim momentima cak veoma losh album! Quote
Nazzgul Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 U odlican bend!!! Masu mi se svidja...... Belgijanci??? Ne znam nishta o njima..... Quote
Turin Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Belgijanci su i to neki belgijski separatisti (oni imaju ono valonce,flamance i ostale nce). Imaju 4 albuma: 1.Diabolical Serenades 2.Blasfemia Eternal 3.Fatherland 4.Dim Carcosa meni je najbolji Fatherland, sad ukusi su razliciti. Quote
Tormentor Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Imam sve od njih, ali je Fatherland njihov ubjedljivo najbolji album i jedan od boljih albuma iz moje kolekcije. Quote
Preacher Posted July 6, 2003 Report Posted July 6, 2003 Kakva je ovo sila od benda 8O 8O 8O 8O Nisam skoro cuo nesto ovako mocno. Definitivno ulaze na listu mojih omiljenih bendova! Quote
Vintersorg Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Jedan od mojih omiljenih bendova.Odlicni su.Melodicnost, blasfemia, zakucavanje, headbanging, sve ovo mozete da dozivite dok slusate ovaj kultni bend.I love Satan!!!!!! Quote
Hamsun Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Nevjerovatan bend, i mnogo dobre osobe... Obavezno nabavite novo LIVE izdanje...FENOMENALNO! Quote
Katahazah Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Trebaju da budu dovedeni u Beograd na noc vestica. Ne uzimajte ovo kao verifikovanu informaciju. Quote
Hamsun Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Sta bi bilo...kad bi bilo... :| 8) Quote
Baal Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Dim Carcosa-nista narocito,u nekim momentima cak veoma losh album! Ravendark...To je tvoje mishljenje...Moje mishljenje da su svi albumi odlichni!!!!!!!!! Quote
Veles Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Ovaj uživo "And the Hordes stoos as One" im jer mnogo moćan abum. Super svirka, sve pohvale bubnjaru posebno na "Victory or Valhalla", a publika im je stvarno nešto necjerovatno. Napravili su genijaln atmosferu, kakvu sam samo mogao čuti na live izdanjima Maidena, i nikog više!!! Quote
moon_dust Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 Blasfemia Eternal razvaljuje......... Quote
Tormentor Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Blasfemia je odlican album, ali Fatherland je ipak za koplje iznad. Quote
Kai Hansen Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Jedan od mojih najomiljenijih bendova! Muzika im je jebeno zarazna, i moze se okarakterisati kao black, ali mozda vise kao heavy/black. Slusao sam sve albume, i obozavam svaki od njih! Blasfemia Eternal ima tu sirovost i zestinu, koji ostali nemaju, i sa njega je ubedljivo najjaca TOTAL MISANTHROPIA(takodje jebe keve live :rock: ) na Fatherland i Dim Carcosa, bend "omeksava" i svira mnogo melodicinije, i ovo je po meni najbolji period benda( a koji ..jelte jos uvek traje), i ovo su ako ne i najbolji "black metal albumi" (ako racunate AR u black). Victory of valhalla, ode to ancient europa, on the golden fields, mother europe, exile...kome se ovo ne svidi, ja stvarno ne znam sta on radi u vodama metala, ili slusa Iron Maiden "And the hordes stood as one" je fantastican presek karijere, i pravi dokaz kako treba da se napravi live album. Publika je stvarno fenomenalna, a Gunther odlicno najavljuje pesme, jos bolje epva, i drzi publiku stalno "on fire" LAST MAN STANDING! Quote
militant Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Kad god cujem onaj uvod u "And Horns called for War..." najezim se... Stvarno imaju odlicne tekstove i jos bolju muziku...istina, imaju mnogo vernih fanova i jedan su od najpoznatijih bandova u Belgiji uopste... Jedna od najboljih pesama je Mother Europe!!! Quote
Recommended Posts