Predator Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Nesto su utajili u poslednje vreme...ili se to meni samo cini? Quote
militant Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Sumnjam...imaju dosta nastupa narednih meseci. Valjda ce uskoro novi album... Quote
dark angel84 Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Bend je odlican, muzika super, tekstovi isto.. Quote
Predator Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Odlicno, napokon dobre vesti od momaka. Quote
militant Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Nice to hear... Ne svidja njihov sajt.Ne ide im satanizam... Quote
Nazzgul Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 UZIVO JE*U KEVE!!! FENOMENALNO!!! Dok studiske pesme mi i nisu neshto... Quote
militant Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Uzivo su stvarno odlicni koliko sam cuo...i uvek napune prostor gde god svirali. Mislim da uzivo vise pevac koristi clean vokale... Quote
Nazzgul Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Ma ne znam za publiku, ali svirka obara s nogu.. Pevach koristi i clean vokal mada growl preovladjuje!! Quote
Lord Aggronor Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Ancient rites razbija!! Mother europe je zakon!!! Oh remember the proud Hellenic civilisation The cradle of Europe where it all began!!! Quote
liMa neBa! XD Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Cuo sam samo Dim Carcossa i on mi je jedan od omiljenih Black Albuma. Nemaju losih pesama, verovatno najbolja je AND THE HORNS CALLED FOR WAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Frankenchrist Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Ja imam samo tu stvar Odlicna pesma, vokali, gitare, klavijature, uopste cela koncepcija pesme je savrsena. Quote
Angelystor Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Doshlo je do promena u bendu, tako da ce Gunther od sada samo pevati,a imaju i treceg gitaristu. Sada idu na kratku turneju pa se vracaju da zavrshe novi album. Quote
Mitja Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Sjajna grupa.Black metal treba da svuci, po meni, bas kao sto je citav album Fatherland. Ima li novih info. od njih? I kao sto neko rece treba da se okane jebenog satanizma. Quote
Grobodan Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Prodajem Dim Carcosa digipak za 600 dindzi,ocuvan,bukvalno sam ga samo jednom stavio(disk) u plejer.Buklet izgleda fantasticno,kao knjiga,prigodna pricica uz svaku pesmu. Jebiga,sve to lepo i fino izgleda,stvarno,ali mi se ne svidja. Quote
Angelystor Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Hm..mislim da cu ja to uzeti..samo da vidim sigurno da li ne idem an HElloween btw novi album je snimljen, zove se Rubicon Quote
Novaliis Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Mother Europe je pjesma nad pjesmama! Quote
The Watchtower Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 ANCIENT RITES To Release 'Rubicon' In May Belgian metallers ANCIENT RITES will release their new album, entitled "Rubicon", on May 15 via Season of Mist. The follow-up to 2001's "Dim Carcosa" was recorded at the Spacelab Studio in Germany under the watchful eye of veteran ANCIENT RITES producers Oliver Phillips and Christian Moos. "Rubicon" track listing: 01. Crusade 02. Templar 03. Mithras 04. Thermopylae 05. Rubicon 06. Invictus 07. Ypres 08. Galilean 09. Cheruscan 10. Brabantia ANCIENT RITES will play a CD-release gig sometime in May. The date and venue will be confirmed soon. Following the album's release, ANCIENT RITES — now a septet since the return of former members Domingo Smets and Raf Jansen in 2004 — will once again play live to spread their new music. Concerts all over Europe and the U.K. are currently being negotiated and arranged, so expect the band to be out there in full blast later in the year. Quote
Angelystor Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 http://www.season-of-mist.com/common/downl...-02-Templar.mp3 link za novu pesmu! RASTURA!!!!!!!! Quote
Angelystor Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Mene se novi album dosta svidja! Gunther peva ponovo samo 'brutalnijim' vokalom i skoro uopste ne koristi clean kao na zadnja dva. I uopste album vishe podseca na starije radove + ima shmeka novijeg ARa sa sve klavijaturama, pa kad se na to dodaju odlichni thrash/black riffovi dobije se Rvbicon, koji zasluzuje 9/10 at least. Quote
militant Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Jbg, nisu trebali da izostave clean vokale. O, kad bi svratili do nas...cuo sam da su uzivo fenomenalni. Mother Europe!!! Quote
Angelystor Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 da su dobri uzivo jesu, nabavih skoro divx verziju live albuma a novi album roka samo tako... Quote
militant Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 (edited) Pa nabavicemo novi album, ne sumnjam da je odlican. edit: Oni se obicno bave raznim delovima istorije sto se tice tekstova, izgleda da je i ovde tako. Mada malo je cudno ovo crusade/templar pa termopile/rubicon itd. Edited May 11, 2006 by Stribog Quote
Recommended Posts