Angelystor Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Discple je radio intervju sa Guntherom pre vas PS. Nisam ih slusao odavno, ali taj zvuk se ne zaboravlja Vrh bend! Quote
Talvi Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 http://www.nocturnemagazine.net/interview.php?interview=11 Quote
Footog Qpoos Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 odlican bend...posebno rubicon album...preporucio bih i iron clad...Guntherov drugi/treci bend...skinuo sam njegov bend lion's pride pre godinu dana,pa sam naleteo na iron clad...oba benda su super...u slucaju da neko ne zna...najbolje skinuti split iron clad i lion's pride-a... Quote
Talvi Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Lion's Pride snima novi album, valjda će izaći uskoro... Quote
Footog Qpoos Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 e,to je vec prava stvar...stand and defend sam preslusao,bezmalo,milion puta...ako nisi slusao iron clad,preslusaj...dobro je... Quote
Talvi Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Čuo sam ih na tom splitu, nisam ništa više slušao. Quote
Footog Qpoos Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 dobar je i album...meni je vokal dobar,uklapa se idealno u muziku...barem meni...moracu i da skinem Danse Macabre...ne volim bas gotik,al sada sam procitao da je Gunther pevao,pa da preslusam...cak mislim da sam i imao bend ili ga jos imam negde na nekom disku... Quote
Talvi Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Danse Macabre je jako kul bend, mislim da su uradili jedan album i jedan EP pa su se onda posvađali i ovi su nastavili bez Gunthera pod imenom Satyrian... http://www.youtube.com/watch?v=RPev4Q0yFY0 Quote
soul wandering Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Ja sam skroz zaboravila na ovaj bend, ko ih se seti svaka cast ! Jedno vreme sam ih kao slusala ali sta znam, ostavili su mi mlak utisak...Mada cak kao imam i original And the hordes stood as one, ali cim ne kupih bilo sta drugo sem tog live albuma, jasno da mi nisu bas omiljeni bend Quote
Talvi Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Ancient Rites has been working hard on the pre-production of a brand new album. The band will enter the German SPACELAB studios in October which is their steady haven since the "Fatherland" album. One can expect a combination of fierce Metal combined with filmic orchestration and a lyrical journey into long forgotten worlds true to Ancient Rites style. Limits will be pushed. A new Chapter is being written. An Ancient Journey continued. On behalf of Ancient Rites I greet you all Sincerely, Gunther :rockdevil: dig'o mi se Quote
Angelystor Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Dođe mi da se prekrstim od šoka. Konačno upm. Quote
Talvi Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 Ancient Rites from BE/NL are going to release their new studio album “Laguz” in late February 2015 via MASSACRE RECORDS! moje telo je spremno Quote
Talvi Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 (edited) 1. Golden Path To Samarkand 2. Carthago Delenda Est 3. Under The Sign Of Lagoz 4. Von Gott Entfernt (Bij Nacht En Ontij) 5. Apostata (Imperator Fidelis) 6. Legio V Alaudae (Fifth Larks Legion) 7. Mind Unconquered 8. Umbra Sumus (We Are Shadows) 9. Frankenland 10. Fatum (Ill Fate/Noodlot) Edited January 20, 2015 by Talvi Quote
Angelystor Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 (edited) Odlična. Da upadnem prvi na production-sucks-bandwagon, Guntherovi vokali su mogli malo bolje da se odrade. edit: Fak, zakasnio sam. Edited February 6, 2015 by Angelystor Quote
Grobodan Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 http://www.mediaboom.org/423664-ancient-rites-laguz-2015.html 2 Quote
Kumodraski Vo Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 U do jaja nisam ni znao da se sprema novi. Quote
Grobodan Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 (edited) Ja da volim Ancient Rites koliko mi je Gunther strava lik bili bi mi omiljeni bend na svetu Novi isto kao i svi, to je zaista konkretno i kvalitetno odrađeno, nosi i taj miris melodičnog bleka devedesetih koji ja obožavam ali ne dira me u onu žicu, kad uporedim sa Carach Angren koji je ta priča vidim da mi fali taj neki kick. Ne sviđaju mi se Guntherovi šaputajući vokali, stvore mi asocijacije na Bal Sagoth što mi nikad nije dobra stvar Ne znam koliko će uzeti pažnje sa ovim albumom, pauza je ogromna ali želim im sve najbolje od srca! Edited February 20, 2015 by Grobodan Quote
Talvi Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 a meni vidiš baš suprotno, ovo mi ima daleko više "kicka" od tih modernih melodičara. kao da je juče izašao Rubicon ovo zvuči, za milimetar se jedan pomerili nisu i baš je preiskrena svirka. možda su ovog puta malo manje catchy pesme ali ne menja to mnogo atmosferu i osećaj, nikad se po ovome ne bi reklo da će dogodine 10 godina Rubicon-u čak ih ne bih poredio sa Carach-om i kompanijom iz prostog razloga što ovo više uopšte nije black metal, ovo je već skroz epska hevijana koja ume da siđe u mračnije vode mestimično ali je generalno van svih kalupova i tokova, samo taj sympho deo ih vezuje ali opet su to meni dva sveta skroz klavijature su prešle igru na celom albumu ali intro i outro >>>>> uvek su meni Ritesi bili soundtrack za igre tipa Europa Universalis i slično, pa će i sa ovim biti ista priča samo neka su nam živi i zdravi, divan je album Quote
Angelystor Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Ovo kao neki Rubikonov mlađi brat koji je provalio da svira klavir, ostalo ga ništa ne interesuje. Bilo je klavira i orkestracija i na Rubikonu, pa su znali lepo da ga iznivelišu. Plus, Gunther pevao i pre ovim stilom, samo što je ovde u miksu potpuno udavljen i ovog puta to zvuči lečka smešno nažalost. Nije mi loš album, ali imao sam baš veća očekivanja, pesme definitivno nisu na prvu kao pre, samo mi trenutno ovi neki produkcijski problemi dosta zamračuju celokupan utisak. Quote
Recommended Posts