Invictus Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 Pa ne mogu da vjerujem da niko nije otvorio temu o ovome fantasticnome bendu. Obavezno za preslusati Thundersteel i jedan od najboljih albuma ikad-Privilege of Power. Velicanstveno! Quote
Invictus Posted May 20, 2003 Author Report Posted May 20, 2003 Taj mi je ipak malo "prestar", mada je Swords & Tequila iskrena. B.t.w. oni su trebali zajedno sa Virgin Steele doci u Beograd, ali postose David DeFeisu razboljela zena, turneja je otkazana. Kmmmeee nikad to necu prezaliti. :x Quote
RNA Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 A, znači zbog toga nisu došli. U to vreme ja nisam znao ni za jedan drugi bend, već sam hteo da idem da vidim Annathemu. Još imam kartu za taj koncert. Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 A "Narita", momci??? a: Odlican! a: Quote
Invictus Posted September 25, 2003 Author Report Posted September 25, 2003 Ni Inishmore nije los, ali ipak kad Tony Moore zapjeva, to je jedina istina. Juce sam konacno dobio Thundersteel na cd-u. Jebote, '88-a a kakvo pilanje. Klanjam se tome. Quote
lady_of_the_snow Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Inishmore sam cula pre jedno pet godina prvi put,i odusevila se ali dalje od toga.....nista .....nisam mogla da nabavim nista....ali pre pola godine nabavila sam jos taj Thunder... hm....ipak prvi utisak je bolji.....dakle Inishmore Rullsssssss Quote
RNA Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Moracu da se slozim sa Generalom Nepobedivim! "Thundersteel" je zakon. Jos samo kad bih nabavio njihov demo na kome peva Harry 'The Tyrant' Conklin iz Jag Panzer. 8O Quote
Apeiron Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Taj mi je ipak malo "prestar", mada je Swords & Tequila iskrena. B.t.w. oni su trebali zajedno sa Virgin Steele doci u Beograd, ali postose David DeFeisu razboljela zena, turneja je otkazana. Kmmmeee nikad to necu prezaliti. :x Lazan si bednice, na taj koncert nisi ni hteo da ides !!!!!!!! Ja sam bio spakovan, za razliku od tebe... naravno, hteo sam ici zbog Stigmate... Quote
VOJVODA Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Ko je bese bio planiran sve, Riot, Virgin Steele, Stigmata i Annathema? kako sam popizdeo, jos je i karta bila sitnica. Quote
Invictus Posted October 19, 2003 Author Report Posted October 19, 2003 Taj mi je ipak malo "prestar", mada je Swords & Tequila iskrena. B.t.w. oni su trebali zajedno sa Virgin Steele doci u Beograd, ali postose David DeFeisu razboljela zena, turneja je otkazana. Kmmmeee nikad to necu prezaliti. :x Lazan si bednice, na taj koncert nisi ni hteo da ides !!!!!!!! Ja sam bio spakovan, za razliku od tebe... naravno, hteo sam ici zbog Stigmate... Da, da, inace sam poznat da ne volim putovati na koncerte, pogotovo ne u Beograd. ***ala te Stigmata! Nego, nabavio sam na cd-u i Inishmore, Sons of Society, te live iz 92 sa Tony Moore-om na vokalu. Kako covjek pjeva. Ono je nevjerovatno. 8O Quote
Apeiron Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Ne seri! Zivotom se kunem da ti na taj koncert tad ne bi otisao, jer sam ja bio spakovan za razliku od tebe, koji si se dvoumio. Lazan si! Quote
Vlaja Buraz Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Kralju trotoara, ne kuni mi ujaka! Quote
RNA Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Dajte, je li bitno ko je hteo da ide, a ko ne? Ionako koncerta nije ni bilo, pa sada nema veze. Da je bio koncert, pa neko nije došao to bi bila šteta. Quote
Apeiron Posted November 8, 2003 Report Posted November 8, 2003 Ma ne mogu da precutim, kad je to jedna lazna nistarija... Quote
Apeiron Posted November 8, 2003 Report Posted November 8, 2003 Ne znam ko je gadniji od vas dvojice. Quote
VEPAR Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Njihove albume sam poceo da skupljam pred zatvaranje skc-a. uspeo sam da skupim samo ,,thunderstell,, i ,,born in america,,. znam da postoje jos od 76-t RED FORESTER legenda koja jos uvek zivi. Quote
RNA Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 RET Forester ' mrtvuje, ali živi u srcima fanova. Čovek je bio i ostao legenda. Quote
dr.lecter Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Njihove albume sam poceo da skupljam pred zatvaranje skc-a. O chemu se ovde radi??? SKC zatvoren, da nisu srushili onu zgradurinu i napravili neki gril ili bolje recheno lanac grilova? Ili cevabdzinicu ili burekdzinicu ili neku drugu ustanovu za javni krkanluk i tovljenje? Pa dje cemo sad kupovati muziku i sastajati sa prijateljima? Dajte malo informacija... dugo nisam bio u BG... Quote
Vlaja Buraz Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Ne znam ko je gadniji od vas dvojice. :oops: :oops: :oops: Daleko ćeš dogurati tako neodlučan. Nego, nabavio sam The Brethren... i Sons of Society i samo mogu reći da su III liga. Valjda bi bolji utisak stekao kad bi nabavio nešto starije, ali ovo mi djeluje kao da je bez ikakve potrebe puko odrađivanje posla. Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Nisu srušili SKC. Čovek je mislio na uklanjanje tezgi ispred SKCa. Zato još uvek ne diraju mnogo berzu, ali na njoj nema bog-zna-šta da se nađe, osim ako ne volite mp3 i DivX diskove (a ja ne volim). Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Nego, nabavio sam The Brethren... i Sons of Society i samo mogu reći da su III liga. Valjda bi bolji utisak stekao kad bi nabavio nešto starije, ali ovo mi djeluje kao da je bez ikakve potrebe puko odrađivanje posla. Obavezno da nađeš nešto starije. Ovo novo nije baš pravi pokazatelj njihovog kvaliteta, ali nije ni toliko loše. Quote
dr.lecter Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 I to sve starije, najbolje na vinilu pa polako... Ni meni nisu ovi zadnji, malo rifova Ja sam rif-fetishist Quote
Vlaja Buraz Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Vi sad pričate kao da ti stariji valjaju... Šalu na stranu, znam gdje bih mogao zbaviti 2 starija albuma, pošto ovi što ih posjedujem su stvarno ... Ali dobro, ne mogu svi kao Saxon pičiti 1000 godina. Quote
Recommended Posts