Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa ne mogu da vjerujem da niko nije otvorio temu o ovome fantasticnome bendu.

Obavezno za preslusati Thundersteel i jedan od najboljih albuma ikad-Privilege of Power.

Velicanstveno!

Posted

Taj mi je ipak malo "prestar", mada je Swords & Tequila iskrena. biggrin.gif

B.t.w. oni su trebali zajedno sa Virgin Steele doci u Beograd, ali postose David DeFeisu razboljela zena, turneja je otkazana. Kmmmeee nikad to necu prezaliti. :x

Posted

A, znači zbog toga nisu došli. U to vreme ja nisam znao ni za jedan drugi bend, već sam hteo da idem da vidim Annathemu. Još imam kartu za taj koncert.

• 4 months later...
Posted

Ni Inishmore nije los, ali ipak kad Tony Moore zapjeva, to je jedina istina.

Juce sam konacno dobio Thundersteel na cd-u. Jebote, '88-a a kakvo pilanje. Klanjam se tome.

Posted

Inishmore sam cula pre jedno pet godina prvi put,i odusevila se ali dalje od toga.....nista .....nisam mogla da nabavim nista....ali pre pola godine nabavila sam jos taj Thunder... hm....ipak prvi utisak je bolji.....dakle Inishmore Rullsssssss

Posted

Moracu da se slozim sa Generalom Nepobedivim! "Thundersteel" je zakon. Jos samo kad bih nabavio njihov demo na kome peva Harry 'The Tyrant' Conklin iz Jag Panzer. 8O

• 3 weeks later...
Posted

B.t.w. oni su trebali zajedno sa Virgin Steele doci u Beograd, ali postose David DeFeisu razboljela zena, turneja je otkazana. Kmmmeee nikad to necu prezaliti. :x

Lazan si bednice, na taj koncert nisi ni hteo da ides !!!!!!!!

Ja sam bio spakovan, za razliku od tebe... naravno, hteo sam ici zbog Stigmate...

Posted

Lazan si bednice, na taj koncert nisi ni hteo da ides !!!!!!!!

Ja sam bio spakovan, za razliku od tebe... naravno, hteo sam ici zbog Stigmate...

Da, da, inace sam poznat da ne volim putovati na koncerte, pogotovo ne u Beograd.

***ala te Stigmata!

Nego, nabavio sam na cd-u i Inishmore, Sons of Society, te live iz 92 sa Tony Moore-om na vokalu. Kako covjek pjeva. Ono je nevjerovatno. 8O

• 3 weeks later...
Posted

Dajte, je li bitno ko je hteo da ide, a ko ne? Ionako koncerta nije ni bilo, pa sada nema veze. Da je bio koncert, pa neko nije došao to bi bila šteta.

• 1 month later...
Posted

Njihove albume sam poceo da skupljam pred zatvaranje skc-a.

uspeo sam da skupim samo ,,thunderstell,, i ,,born in america,,.

znam da postoje jos od 76-t

RED FORESTER legenda koja jos uvek zivi.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Njihove albume sam poceo da skupljam pred zatvaranje skc-a.

O chemu se ovde radi???

SKC zatvoren, da nisu srushili onu zgradurinu i napravili neki gril ili bolje recheno lanac grilova?

Ili cevabdzinicu ili burekdzinicu ili neku drugu ustanovu za javni krkanluk i tovljenje?

Pa dje cemo sad kupovati muziku i sastajati sa prijateljima?

Dajte malo informacija... dugo nisam bio u BG...

Posted

Ne znam ko je gadniji od vas dvojice.

:oops: :oops: :oops:

Daleko ćeš dogurati tako neodlučan.

Nego, nabavio sam The Brethren... i Sons of Society i samo mogu reći da su III liga. Valjda bi bolji utisak stekao kad bi nabavio nešto starije, ali ovo mi djeluje kao da je bez ikakve potrebe puko odrađivanje posla.

Posted

Nisu srušili SKC. Čovek je mislio na uklanjanje tezgi ispred SKCa. Zato još uvek ne diraju mnogo berzu, ali na njoj nema bog-zna-šta da se nađe, osim ako ne volite mp3 i DivX diskove (a ja ne volim).

Posted

Nego, nabavio sam The Brethren... i Sons of Society i samo mogu reći da su III liga. Valjda bi bolji utisak stekao kad bi nabavio nešto starije, ali ovo mi djeluje kao da je bez ikakve potrebe puko odrađivanje posla.

Obavezno da nađeš nešto starije. Ovo novo nije baš pravi pokazatelj njihovog kvaliteta, ali nije ni toliko loše.

Posted

Vi sad pričate kao da ti stariji valjaju... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Šalu na stranu, znam gdje bih mogao zbaviti 2 starija albuma, pošto ovi što ih posjedujem su stvarno ... Ali dobro, ne mogu svi kao Saxon pičiti 1000 godina.