Vlaja Buraz Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Ah, i kod njega će se naći neki (baš mu trebam prebaciti Port Royal), ali imam još izvora... Quote
Invictus Posted March 31, 2004 Author Report Posted March 31, 2004 Imam poprilicno Riota, mada se odusevljavam samo sa Thundersteel i Privilege of Power koji su remek djela, a tu je i Tony Moore na vokalu. Na ostalima mi nekako fali ta furioznost. Quote
Darken Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 DOZVOLITE OVIM SMAJLIJIMA DA IZNESU MOJU EMOCIJU U VEZI OVOG BENDA Quote
RNA Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Ma daj! Proterajte ga zauvek! Konačno nabavih "Fire Down Under" na ploči. Album je super. 1 Quote
Invictus Posted April 14, 2004 Author Report Posted April 14, 2004 DOZVOLITE OVIM SMAJLIJIMA DA IZNESU MOJU EMOCIJU U VEZI OVOG BENDA Amatercina. Quote
Fantomni Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 DOZVOLITE OVIM SMAJLIJIMA DA IZNESU MOJU EMOCIJU U VEZI OVOG BENDA Dopustichu da smajliji pokazhu shta bih ti radio za ovaj komentar: Quote
Fantomni Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 A vidjeh temu... Pominjete neki Thundersteel.... Thundersteel kolje !!! (pogotovo istoimena pjesma, ma cio album!) Quote
Invictus Posted May 13, 2004 Author Report Posted May 13, 2004 Thundersteel, Flight of the Warrior, Johnny's Back...ma dobro si rekao, cijeli album razbi! Quote
Fantomni Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Da da... Run for your life, run for your life! Quote
Fantomni Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 DOZVOLITE OVIM SMAJLIJIMA DA IZNESU MOJU EMOCIJU U VEZI OVOG BENDA Makni taj avatar sram te bilo !!! Quote
NeSa Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Da osvezim temu malo...bend je extra...nema sta...jako su interesantni po mom misljenju Quote
Belaj Lama Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 zahvaljujem invictusu sto mi je spomenuo ovaj bend. Thundersteel je zakon! Quote
Fallen Angel Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Sta da se kaze vec GENIJALCI!!! Stari albumi su mi odlicni, no ono pravo zapocinje sa Thundersteelom. Meni oni jednostavno nemaju los album! Quote
SickBoy Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Sta da se kaze vec GENIJALCI!!! Stari albumi su mi odlicni, no ono pravo zapocinje sa Thundersteelom. Meni oni jednostavno nemaju los album! Potpisujem ovo! Riot mi je jedan od najdražih bendova i nikad nisam shvaćao zašto albumi iza Privilege Of Power "nisu nešto", meni je osobno to uz Thundersteel najbolje razdoblje benda. Nije takva razbijačina, ali svejedno ima jednu drugu dimenziju u kojoj su odlično zazvučali. Mike DiMeo je car! Quote
Invictus Posted September 14, 2005 Author Report Posted September 14, 2005 Ok. Mike je dobar, ali Tony Moore je nedostizan. Quote
Am. Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Evo, i ja da pohvalim Thundersteel - Riot (1988.) i The Privilege Of Power - Riot (1990.) kao i sve njihove albume, a, narocito, Tony Moore - a, KAKAV VOKAAAAAAALLL, BREEEEE !!! Inace sada peva u "Faith and Fire" ! Quote
Invictus Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Thundersteel, kako drugachije!!! Ima li iko taj Faith and Fire, pa da razigramo kakvu razmjenu? Quote
Old School Metal Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Fire Down Under i Narita za mene mada su Thundersteel i Privilege Of Power odlicni. Quote
dr.lecter Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Fire Down Under prva Speed Metal ploca u univerzumu Sto niko ne pominje Restless Breed? Odlicna ploca Quote
Old School Metal Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Fire Down Under prva Speed Metal ploca u univerzumu Sto niko ne pominje Restless Breed? Odlicna ploca Dobro nije lose ali nemoze da se meri sa Fire Down Under. Quote
Divlji Tigar Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 (edited) Nabavio sam Nightbraker i Through The Storm nisu losi ali su malao dete za Thundersteel i pevac nije Tony Mooreu ni za mali prst. THUNDERSTEEL TONY MOORE JE CAR Edited July 7, 2006 by Wild_Tigar Quote
Am. Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 " Black Leather And Glittering Steel " - nista vise ne treba da se kaze !!! Quote
Divlji Tigar Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 " Black Leather And Glittering Steel " - nista vise ne treba da se kaze !!! Mnogo Opaka Stvar Quote
Recommended Posts