dr.lecter Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Riot ce da prave reunion sa Toni Moore-em,znaci Privilege-Thundersteel postava Quote
Invictus Posted December 24, 2007 Author Report Posted December 24, 2007 Kakva divna vijest. I bolje im je! Quote
Guest Dehumanizer Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ja jos uvek imam kartu iz '98-e kada je Riot trebao da nastupi u Beogradu, i ne mogu da prezalim sto je taj koncert otkazan (i zbog Virgi Steele-a). A posebno se radujem zbog Tony-a sto ponovo peva u bendu (Johnny's back again), i nadam se da cu uskoro imati prilike da ih zaista vidim negde u blizini. Quote
ZmYchE Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Brate ovako .... Kada se otvori rapidshare ideš dole i klikneš na FREE ,Onda ti se pojavi prozorčić i ukucaš kodni broj koji se pokazuje iznad ,skineš fajl u tvoj komp . Posle otvoriš jer je u RAR formatu tada ti traži password a to je www.thrashmageddon.com Poseti ovaj sajt http://www.thrashmageddon.com/forums.html Za taj forum je potrebno da se ima invite, svašta ali svašta ima na forumu Ako neko ima invite, nek mi se javi na private i ako mu nije problem da pošalje... Glupi invajtovski forumi... Quote
RNA Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Рећи ћу мојим ортацима који тамо редовно обитавају да те позову. Мислим да су одатле скинули бар једно 20 ДВД-ова музике. Quote
Divlji Tigar Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Posted:15.04.08 Many of you have been asking what’s going on at the RIOT camp, well here’s a few words from Mark Reale. "I'm in the process of working with all the members from the original 1988 line up and have begun writing material for a new record with them. Although some members do have prior commitments hopefully the new record will be release in the late fall of 2008". Fans I will keep you posted on this as its past down to me. http://www.riotsweb.com/ Quote
Divlji Tigar Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Thundersteel, kako drugachije!!! Ima li iko taj Faith and Fire, pa da razigramo kakvu razmjenu? http://rapidshare.com/files/7494634/Faith_..._2007shooto.rar Na Myspace sam čuo 3 pesme i sviđaju mi se. http://www.myspace.com/faithandfire http://www.faith-and-fire.com/ Kada preslušam ceo album javljam utiske. Quote
Divlji Tigar Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Upravo sam skinuo i preslušao demo grupe "Narita" to je bend koji Mark Reale formirao 1984. godine i bio je aktivan do 1985. godine, tok "Riot" nije bio aktivan. Članovi: Steve Cooper (R.I.P.) - Vocals Mark Reale - Guitar, Vocals Don Van Stavern - Bass Dave McClain - Drums Na demo snmku su se našle 3 pesme : 1. The Feeling Is Gone 2. Liar 3. Thundersteel Odlično izdanje. Moracu da se slozim sa Generalom Nepobedivim! "Thundersteel" je zakon. Jos samo kad bih nabavio njihov demo na kome peva Harry 'The Tyrant' Conklin iz Jag Panzer. 8O Znam da je glupo citirati ovako mator post. Taj demo je zakon, ima samo dve pesem i uradjen je kao 7" vinyl u 500 kopija. Quote
RNA Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 То је урађен на винилу прошле године, ћу га збавим ускоро. Него, је ли ти познато име бубњара тог бенда? Свирао је пре тога у SA Slayer (као и басиста ван Ставерн), а сада је члан банде под именом Machine Head. Quote
Divlji Tigar Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Jeste mi poznato. Nego kad pomenu SA Slayer, mogao bi malo da se pozabavim i njihovom diskografijom. Quote
RNA Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 И нећеш се намучити. Имају само један ЕП и један албум. Quote
Divlji Tigar Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Super, čim završim sa ovim bendovima čije teme je postavio Doca prelazim na njih. Quote
Invictus Posted August 14, 2008 Author Report Posted August 14, 2008 RNA, budes li narucivao taj EP, planiraj dva primjerka. Quote
M-16 Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 "Thundersteel" je sigurno jedan od najboljih speed metal albuma Quote
Mistress Burzum Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Eeee dobro je da je neko opet komentarisao na ovu temu. Htedoh da pitam jel zna neko neki dobar link sa njihovim albumima bilo shta posto ja imam chitave tri pesme koje vrtim u krug a strashno bih volela da nabavim sve sve sve od Riota. Hvala! Quote
Invictus Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 Ima li ko link za Shine On i Army of One? Quote
hypnos Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Eeee dobro je da je neko opet komentarisao na ovu temu. Htedoh da pitam jel zna neko neki dobar link sa njihovim albumima bilo shta posto ja imam chitave tri pesme koje vrtim u krug a strashno bih volela da nabavim sve sve sve od Riota. Hvala! pa idi na bunalti.com tamo imas njihovu discografiju ili preko torrenta Quote
RNA Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 (edited) Ах, како је добар "The Privilege Of Power", прави наставак за "Thunder Steel". Edited March 14, 2009 by RNA Quote
SkullKrusheR Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 jes' vala, odlichan je. on your knees!! Quote
RNA Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Први пут кад сам га преслушаи, ниеј ми био легао, али сада... поготово један за другим. Quote
Divlji Tigar Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 "Bloodstreets" - Live in Osaka, Japan 1990 Quote
SAVAGE Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 A usput pogledajte i ovaj! !!! - KIDANJE - !!! Quote
M-16 Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Malo mu je pukao glas ali je fantastična pesma (kao i ceo album) Quote
Recommended Posts