dr.lecter Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Pod imenom Riot V firma radi dalje Novi pjevac je Todd Michael Hall. Quote
Zlatko Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 (edited) Nova stvar: http://www.youtube.com/watch?v=SMHHeljaubA&feature=youtu.be Novi album: http://gerfan.rusfolder.net/files/41695121 Edited September 10, 2014 by Zlatko Quote
Berliner Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 album je ok, vokali su dobri, energija na mestu ali malo ume da smori sa preterano genericnim melodijama. prosli je bio malo bolji. Quote
Zlatko Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Kako god ali meni ovo za sada metal album godine. A i bolji mi od Immortal Soul. Quote
Grobodan Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 u jbt voleo bih da i ja tako razmišljam, meni ovo daleko od Immortal soula, najveći minusi generični momenti što Čarli reče i pikljav pevač (nije tako loš ali posle prethodnika nyah). Quote
Zlatko Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 Stoji, i preterase sa "Shine on". Sta znam, mozda sam previse pristrasan sto se pevaca tice, mozda zbog J.S. Burning Starr ali mislim da im je odlican potez bio njegovo dovodjenje. I odlicna stvar sto su nastavili da rade. http://www.youtube.com/watch?v=Yp_xwpEWTz0 http://www.youtube.com/watch?v=S3pCh2V5O2Q Cini mi se da se Mark Reale ne bi postideo. Quote
azal Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 svakako nista novo, ali skroz korektan power metal. dobar mi pevac, nije mi mnogo njanjav. ponekad me podseti na Rob Rocka. i pevanje mi je dosta bolje ovde nego na immortal soul. taj lik mi bas dosta naporan bio. zvuci namucen mnogo dok peva, ono, pulsira mu vena kenjara dok snima fazon. Quote
Runner Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Stoji, i preterase sa "Shine on". Realno, trebalo je da tako nazovu album, bilo bi to najbolje rijesenje. Album je sasvim dobar, poletan, solidne pjesme uz nekoliko njih koje su ispale bas extra, npr "Land of the Rising Sun", "Take Me Back", "Until We Meet Again", "Kill to Survive" itd. I dobar potez generalno je sto su nastavili sa radom uz malu modifikaciju imena istovremeno. Quote
Grobodan Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Povlačim i ja svoj inicijalno mlak komentar, dobar je album, nije Immortal soul ali opet sasvim valjano i što Ognjen reče poletno izdanje. i pevanje mi je dosta bolje ovde nego na immortal soul. taj lik mi bas dosta naporan bio. zvuci namucen mnogo dok peva, ono, pulsira mu vena kenjara dok snima fazon. Je l' ovo troluješ? Quote
Berliner Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 metal warrior je ubedljivo najbolja pesma, a kad ti se najbolja pesma na albumu zove metal warrior znas koliko je sati in regards to creativity Quote
Angelystor Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Offtopic, ali samo da pomenem da je "Thundersteel" jedan od najbolji heavy albuma ikada snimljen. Relativno skoro krenuo Riota da prelistavam, ima tu još po koji dobar album, okayish materijala, ali ništa ni blizu ovoga, brzinsko čudo od albuma. Gre'ota što ovaj lik nije više vokalno korišćen dalje, odličan i na Immortal Soul. Quote
Berliner Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 ti mene zajebavas jos po koji dobar album? ima bar pet jako dobrih albuma Quote
Angelystor Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Posle TSteela, najbolji su mi "Fire Down Under", "Privilege Of Power" i ova poslednja dva. Ostali su mi sa po kojom dobrom pesmom, posebno prva dva imaju jakih pojedinačnih pesama, ali generalno kao celi albumi nyah. Ovde ne ubrajam period sa onim DiMeom, tu mi je sve jako dosadno (ili jednostavno previše Blackmore worship-asto). Quote
Berliner Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 meni je bas super taj period, ali kapiram da je nekima dosadno. Quote
azal Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Povlačim i ja svoj inicijalno mlak komentar, dobar je album, nije Immortal soul ali opet sasvim valjano i što Ognjen reče poletno izdanje. Je l' ovo troluješ? moore thundersteel era i moore na immortal soul nebo i zemlja kako peva. na IS je ispeglan u studiju samo tako Quote
Grobodan Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 "Thunder And Steel Down Under - A Tribute To RIOT" CD out on April 24, 2015, with exclusive premiere at the KEEP IT TRUE Festival (visit Skol Records table upstairs, in lodge with seats). "Thunder And Steel Down Under" compilation has been produced by Bart Gabriel, and is the first ever Riot tribute album. Income from the sale will be given to Sir Tony Reale (father of the late RIOT founder and leader, Mark Reale). Track listing: 01. FERDY DOERNBERG (Germany) - Soldier 02. AXEL RUDI PELL (Germany) - Warrior 03. ATTACKER (USA) - Fire Down Under 04. WALPYRGUS (USA) - Outlaw 05. SAVAGE MASTER (USA) - Swords And Tequila 06. Angelo Perlepes' MYSTERY (Greece) - Sign Of The Crimson Storm 07. OCTOBER 31 (USA) - Loanshark 08. ALPHA TIGER (Germany) - Flight Of The Warrior 09. STALLION (Germany) - Rock City 10. ROCKA ROLLAS (Sweden) - Riot 11. EVIL UNITED (USA) - Altar Of The King 12. NIGHT DEMON (USA) - Road Racin' 13. DEXTER WARD (Greece) - Running From The Law 14. CRYSTAL VIPER feat. Todd Michael Hall (Poland/USA) - Thundersteel Quote
Angelystor Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 http://www.mediaboom.org/429180-va-thunder-steel-down-under-a-tribute-to-riot-2015.html Quote
Angelystor Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 RIOT V, the band featuring members of legendary metal pioneers RIOT, will release its new album, "Armor Of Light", on April 27 via Nuclear Blast. The disc was produced by Chris "The Wizard" Collier (METAL CHURCH, FLOTSAM & JETSAM, SLIPKNOT, KORN), while the cover artwork was created by Mariusz Gandzel (CRYSTAL VIPER). Prošli je bio jako jako dobar, mislim da ima nade i za ovaj Quote
Angelystor Posted May 7, 2018 Report Posted May 7, 2018 http://www.metal-tracker.com/torrents/231058.html Za sada ozbiljno dobar album Quote
Grobodan Posted May 11, 2018 Report Posted May 11, 2018 Ozbiljan album itekako, sad se već sa sigurnošću može reći da je Riot ušao u renesansu pod stare dane sa poslednja tri albuma. Navikao sam se i na pevača sa kojim sam imao problem pri početku slušanja Unleash the Fire (koji mi je takođe vremenom dosta bolje legao nego u početku). Na novom bih možda promenio plastikanersku produkciju ali najbitnije je da su pesme kao pesme baš dobre, ima baš jakih hitova kao Messiah ili Heart of a Lion ali nema nijedne da mi baš smeta. Naravno bonus materijal je očekivano Thundersteel u više verzija što postaje malo smešno ali aj sad. Voleo bih da se našao neki dobri čovek da ih dovuče sa Primal Fear na jesen ovde ali kurca baba večerala kako stvari stoje. Quote
Angelystor Posted May 11, 2018 Report Posted May 11, 2018 Naravno bonus materijal je očekivano Thundersteel u više verzija što postaje malo smešno ali aj sad. Ima samo rerecord, koja još? Quote
Angelystor Posted May 11, 2018 Report Posted May 11, 2018 Pa to nije bonus na albumu, nego deo bonus diska. Šta je trebalo, da iseku Thundersteel sa koncertnog diska? Quote
Grobodan Posted May 11, 2018 Report Posted May 11, 2018 U redu je gospodine, moja teorija da se Thundersteel 2x pojavljuje na albumu kao bonus stoji, ne ruši mi sneška sad i ne tehnikališi. Quote
Angelystor Posted May 11, 2018 Report Posted May 11, 2018 Rekao si u više verzija kao da si dobio 5 remixa, moram da tehnikališem kad lupetaš za bezveze. Prošli ima bonus live, ovaj rerecord, i sad je to kao smešno. Quote
Recommended Posts