Invictus Posted May 20, 2003 Report Posted May 20, 2003 Dakle da li je iko slusao ovaj kultni bend sa pocetka 80-ih? Mada mnogi osporavaju njihov znacaj i kvalitet, ja mislim da su odlicni. Uostalom dovoljno je pogledati ko ih je sve obradjivao (Borgir, Cradle,..) Definitivno mi je najbolji njihov Stay Hungry. Ako se malo bolje poslusa i preskoce komercijalne pjesme sa spotova (koje uopste nisu lose, ali su sa danasnje tacke gledista malo previse sladunjave), album je pravi iskreni stari heavy. Cuo sam da su se ponovo oformili i krenuli na turneju. Eh, da mi je to vidjeti... Quote
michelle Posted May 20, 2003 Report Posted May 20, 2003 Svaka cast! Vec mesecima hocu da otvorim ovu temu samo nisam bila sigurna gde. Twisted sister su fantastican bend. Jao, idem da pustim pa cu valjda smisliti nesto pametno da naposem, uskomesale su mi se emocije. Quote
RNA Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 Meni se sviđa spot za "You can't Stop Rock'n'Roll". Mada je scenario malo bezvezan i šminka odvratna, pesma je odlična! Quote
lemmy sixx Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 Jebeno dobar bend.Mada ih ja bas ne bih strpao u heavy.Ali nije ni bitno,bitno je da kicks ass! Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 Ma, OK su oni. Na kanalu "Viva +" cesto pustaju spot "You Can't Stop Rock'n'Roll" i upravo mi je ovaj spot pomogao u mom trazenju najruznije osobe na svijetu. Dee na prvom si mjestu! a: Njihov zvuk definitivno nije heavy, vise neki glam/mainstream metal + hard rock, tako da idemo na ostali pravci... Btw, meni se najvise svidja pjesma "Burn In Hell" (Borgiri odradili odlicnu obradu) i "We're Not Gonna Take It". P.S. ZANIMLJIVOST: Dee nikad u zivotu nije probao ni alkohol, ni duvan, niti droge. Bar on tako kaze... Quote
blondie Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 ubjedljivo najgora sminka, odjeca i frizovi... ali svirka je oduvijek zadovoljavala moje ljigave muzicke ukuse... :roll: Quote
Марија П : Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Fantasticni su! Jedan od bendova koji u svakom pogledu fantasticno zvuci 8) Quote
Crazy Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Prava ljiga osamdesetih koja ti se uvuce pod kozu i koju jednostavno ne mozes da ne volis Quote
Beren Posted September 2, 2003 Report Posted September 2, 2003 i wanna rock je smeshan spot ;-) Quote
Kakashi Posted September 2, 2003 Report Posted September 2, 2003 Original filmska ljiga 80-ih i zato je 8) Quote
Dushan S Posted September 2, 2003 Report Posted September 2, 2003 Dee Snider je faca do jaja...Widowmaker mi se takodje dopadao, narocito prvi album Posebno mi se dopadala pesma "Love is for suckers", stalno sam je pevusio jedno vreme Quote
Vlaja Buraz Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Skoro kao bend. Ah da, nastupaše prošle godine. Od njih me zanima da čujem kako su na tribute albumu posvećenom njima oni obradili 'Sin City'. I da, 'I Wanna Rock'. Jeftinije niste mogli proći. Quote
dr.lecter Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Zestoko pocheli pa malo kasnije usrali. U glavnom prva plocha naj pa poslije sve loshije i loshije. Love is For Suckers je neshto tipa bon jovi,poison. Shminka i oblachenje je za mene uzas ali pogledati backcover od Under The Blade dje su momci u jeans-u, razbijachke face bash kao sound na toj plochi. Volim i anegdote o TS jer su stvarno momci rokeri i prozivjeli su svashta Quote
Anarki StarScream Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Dee Snider je faca do jaja...Widowmaker mi se takodje dopadao, narocito prvi album Posebno mi se dopadala pesma "Love is for suckers", stalno sam je pevusio jedno vreme negde sam cuo da on ima naj cistiji glas na svetu to isto je rekao i moj profa gitare ( koji mrzi metal ) opasno mu se svideo Dee-ov glas i ja se slazem a: Quote
dr.lecter Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Da opasno pjeva.Tri puta sam ga gledao(slushao) uzivo,bez greshke Quote
Anarki StarScream Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 obozavam ih a pogotovo da ih sviram treba mene videti sa kojim uzivanjem ja sviram burn in hell wow prosto se uzivim da Dee-a cujem bukvalno kao da je tu pored mene strasno dobar glas i jako mocan Quote
S Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Jako interesantan glas Snider-a, bas simpatican, isto kao i muzika... You're Gonna Burn In Hell je simpaticna pesmica recimo, al nista dalje od simpaticna Inace kad sam prvi put vidio kako onaj mali govori I Wanna Rock te izbaciju oca kroz prostor umro sam od smijeha Quote
Max Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 i wanna rock je strava pesma ali spot......hmmmm....ludnica 8O Quote
PanzerSpades Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Twisted Sister je rekao pa pa Judas Priestu i polao ih u staro gvozdje.Takvu energiju u zivotu nisam video na koncertu a gledao sam ih masalah ni sam ne znam koliko.Ko nije gledao apsolutno je propustio......ne znam ni sam sta da kazem.Ali rece Dee Snider da ce sledece godine opet praviti koncert u Bp pa da vidimo oce li odrzati rec. Imam i digitalne fotke i filmove ali nikako da nadjem vremena da ih smanjim na prihvatljiv format za net. Do prve prilike Keep On Rockin'!!!!!!!!!!!!! Quote
Vlaja Buraz Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 TWISTED SISTER guitarist Jay Jay French has posted the following message at the group's official website (www.twistedsister.com): "We want to thank all of our new fans in Spain for the amazing response that you gave us following our show with The Scorpions in Granada. The reviews have been just as amazing. As far as the UK was concerned, nothing prepared us for the outpouring of the love that we were shown. Our fans absolutely lived up to the reputation as some of the most dedicated people on earth. We had not played the Midlands in 21 years and yet almost 30,000 fans came to the show in Donington. The final song with Brian Johnson of AC/DC was the AC/DC song 'Whole Lotta Rosie'. It tore the house down and it was one of the most fun events in our 30 year career. The next night at the Astoria in London will go down as one of the greatest nights in our history. We told the crowd that England saved us once before from ending our careers in 1981 when we were signed to Secret Records in London. The vibe has not changed since that time. In fact, it is stronger than ever. THANK YOU ENGLAND AND ALL OF THE FANS WHO TRAVELED FROM 15 OTHER COUNTRIES FOR WELCOMING US BACK. Quote
War Machine Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Iako su kao i Motley Crue kopirali Kiss oba benda su mi podjednako dragi, sta vise omiljeni. Hard Rock Glam I Heavy Metal su najbolji pravci i najmuzikalniji, puni bunta i energije kao ni jedan drugi pravac u metalu. Quote
.alex. Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 super su! i moram im pohvaliti stil,ludachki Quote
Ketty Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Apsolutno. Ne znam,meni su stvarno cool Quote
Recommended Posts