RNA Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Јес' кад је у Каварни на власти рокер/металац. Претпостављам да се тамо организује. Quote
LazaGNR Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Nesto blize - u Loveču (nekih valjda 150 km-a od Sofije). Čuo sam da neki trabunaju kako su TS preskupi i da nikad neće doći kod nas, a evo taj koncert u Bugarskoj (znam da još i W.A.S.P. svira) je free! Verovatno neka lokalna vlast organizuje... Pa i jesu skupi...za nase uslove Pricao sam bas sa Rakicem o tome i spomenuo mu to da gostuju u Bugarskoj for free (u tom Lovecu) i on je komentarisao nesto tipa "Pa da,Bugari sad usli u EU i sad im salju razne vrste donacija,pa im i ta svirka dodje kao neka podrska/'donacija'/tako nesto",bla,bla... Quote
RNA Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Донације за културну еманципацију. Кад ми уђемо у ЕУ (ако икад), најебали су. Има главна музика да постане српски турбан фолк. Quote
MissDickinson Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Fenomenalan bend, jedan od mojih omiljenih! Imam albume od You Can't Stop Rock N Roll do Love Is For Suckers + Twisted Christmas, fale mi neki albumi (Under The Blade i 90's), ali definitivno fantastichni su! (a chisto ono, zabole me shto su ovaj ili onaj zhanr, shto su nekome sladunjavi itd., inache slusham sve shto mi se svidja bez obzira na jachinu...) BTW I Wanna Rock jeste odlichna pesma (a video je urnebesan), mada smatram da imaju oni i bolje... Quote
hypnos Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 stay hungry je zakon,i tu se nalazi pjesma i wanna rock ,stvarno extra bend a ja inace volim taj hard rock neki koji oni sviraju Quote
LazaGNR Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 (edited) BTW I Wanna Rock jeste odlichna pesma (a video je urnebesan) - What do you want to do in your miserable life??? - I wanna ROCK! Hehe,onako - OK spot i nije im los taj drugi spot sa tim likom sto glumi profesora (We're Not Gonna Take It;ako nisam pomesao nesto ),al' sto kazes mogu i bolje Edited August 8, 2008 by LazaGNR Quote
Bata Trokrilni Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 I Wanna Rock je komercijalna pesma, Stay Hungry i Burn in Hell su zakon, čisti heavy metal. Quote
Dead Man Drinking Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 "Don't let me down" sa tog albuma, a "come out and play" sa istoimenog, i još gomila drugih. Love is for suckers prolazi srednje žalosno Quote
RNA Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 (edited) I Wanna Rock je komercijalna pesma, Stay Hungry i Burn in Hell su zakon, čisti heavy metal. Нека је комерцијална колико год су хтели да буде, кад је добра песма. А и спот је супер забаван. So tell me, mister sister... no, better yet, stand up and tell the whole class what do you wanna do with your life? I wanna rock! Edited August 19, 2008 by RNA Quote
MissDickinson Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Koga boli uvo da li je komercijalna ili ne ako je dobra, shta sad, ne treba da je slusham ako jeste? Bezveze. To su priche tek da bi se neshto reklo... Misli malo svojom glavom. 1 Quote
**** Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 E, da vidimo koje ću pesme da istaknem kao najbolje jer neznam kako ću da se odlučim pošto je ovo ipak jedan od mojih najomiljenijih bendova. Dakle: I Will Win The Price Never Say Never Were Not Gonna Take It I Wanna Rock One Bad Habbit Satutory date Kill Or Be killed What You Dont Know Sure Can't Hurt You Heroes Are Hard To Find Neka bude tih 10 za početak, a po potrebi ću dodati i druge u zavisnosti kako se diskusija bude kretala . Quote
F4R15 Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) We're Not Gonna Take It Edited February 20, 2009 by F4R15 Quote
Twisted_Sister Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 lol ja ne moram nishta ni da kazem, skontali ste mi ime XD Quote
Frost Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Njima su i Motohead radili tribute za stvar "Shoot'em down" Kome josh Lemmy radi tribute bre Quote
Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Iron Maiden, recimo, radio je The Trooper. Obradio je i jednu pesmu Ozzy Osbourne-a. 1 Quote
Hells_Angel Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 I Wanna Rock ti se nekako uvuce pod kozu... Meni vec par dana ne izlazi iz glave. Mamicu joj zaraznu... Quote
Angelystor Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Kakva pesma bote otac, čisti heavy spidaš. Kako sam ja imao pogrešnu sliku o ovom bendu zahvaljujući onih par spotova koje sam video kao mali...strašno. Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ja sam ih slušao kao klinac sve u 16, samo izbegneš hitove i album Love Is for Suckers i udri. Quote
vudun Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ništa ne vidim pred očima, je l' ovi još uvek postoje ili svako svojoj kući? Quote
Recommended Posts