DragonHeart Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Mala sala je vec predvidjena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 ok, neka dodju onda kod mene, nabicemo se valjda svi u 40 kvadrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Racunaj i mene pored tebe i benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Daaaaj ne otkazuj ovo... Pa necu prezaliti i ovo i Saxon... Verujem da ce biti bar MALO posecen koncert ... Kolika bi bila cena karte?I ja znam par ljudi koji bi sigurno dosli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MORAM DA IH VIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!!!!!!!!!!!!!!!!MORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThePowerhead Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Ја бих двапут размислио... Хехехехехе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Moram da razmislim sta raditi sa ovim koncertom , jer kako stoje stvari interesovanje je ravno nuli, i pretpostavljam da necemo prodati ni 150 karata ... na zalost . Mislim da bi bilo najbolje da ovo otkazem dok jos ima vremena da se re-organizuju . Aaaa..pa zasto bre choveche? Prvo saxon, sad ovo... Ostade septembar prazan Pa pusti barem karte u prodaju pa...ne znam...a za ovo chak ni tema jos nije otvorena na koncerti podforumu... Stvarno bi extra prokleta bila steta ovo da se ne vidi, ovakav paket.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Sta da vam kazem...Sofija je relativno blizu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 (edited) Jbg. cena karte bi trebala da bude 1200din, i sa tom cenom nam treba oko 150 prodatih karata za nulu. Koliko je to realno nemam pojma ... (( Videcemo jos. Ocu i vasa misljenja da cujem, jer mi se ne otkazuje koncert tek tako (. Edited July 27, 2007 by Frubi666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Pa s obzirom da znam stanje sa Guardiana, a znam koliko ljudi je culo za ovo, ne znam...skeptican sam malo...Ne znam koliko VR moze da izvuce stvari iz skripca, ali realno ne verujem da je nesto mnogo slusaniji od AS...mada opet, znam dosta ljudi sa ovog foruma koji vole AS, i koji bi dosli...al ono, nemam pojma... Udarite na kraju krajeva anketu : Da li cete doci na Agent Steel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catbucacat8 Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Evo ja se prvi javljam kao kupac za kartu. Rna i Karlo takodje idu sigurno. Ma sigurno ima ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Drug i ja sigurno dolazimo, barem za sebe kazem 99%, ovaj 1% da necu doci jeste da ako budem opozvan zbog skole ili finansijskih (ne)moci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 I ja sam siguran da dolazim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Skroz je super kombinacija ova 2 benda, jedva chekam. Jel zna neko set listu, ili pesme koje cheshce sviraju, sviraju li stvari sa Vicious Rumors albuma? Voleo bih da chujem Thrill Of The Hunt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Polako za setlistu..chek da vidimo dal ce uopste biti ovoga, heh... A da se stavlja online anketa, nema smisla, jer ima sigurno ljudi koji ne koriste net, ili ne dolaze na forume, a dosli bi... Jbg. cena karte bi trebala da bude 1200din, i sa tom cenom nam treba oko 150 prodatih karata za nulu. Koliko je to realno nemam pojma ... (( Videcemo jos. Ocu i vasa misljenja da cujem, jer mi se ne otkazuje koncert tek tako (. Cena karte je super. A IMHO na ovo bi trebalo da dodje ljudi barem kao na Desaster/Delirious/Absurd Conflict od pre dve godine...dakle BAREM toliko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Kontam da bih i ja bila sigurno na koncertu, cim je Saxon otkazan. Sa mnom bi bila jos jedna osoba. To je sto znam for sure! Ali bi bilo extra da se naprave plakati i polepe po gradu, u blizini klubova kst, voodoo, akademija gde god... Malo reklame ovo ono... Verujem da bi bilo bar 150 ljudi... aaaaaa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 racunajte i na mene 100%, s obzirom na to da je saxon otkazan nema nikakvih problema oko finansija, a jebes ispite ako iskrsnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 ma docice 150 ljudi bar. nismo bas tolki klosari AVENGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Ја сам сигуран, осим ако не одем у редовну војску, знам још бар 10 људи из мог окружења који овде на форум никад нису привирили који ће доћи због оба главна бенда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 dolazim 100% sad kad je Saxon otkazao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Заборавио сам да напоменем да ће цео Space Eater бити на концерту сигурно, па ви видите колико је сати, а никад нисмо отишли сви заједно на један концерт (Заправо, мислим да јесмо на Megadeth). Најближи смо били за Exodus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 u ime analijanse mogu da trvdim da ce barem veci deo ekipe ici na koncert.ja ga ne bih propustio ni za zivu glavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Jbg.koncert stoji za sad, malo su me ohrabrili vasi komentari, ali opet to ne mora da znaci nista, ja se samo nadam da ce biti bar 150 prodatih karata . Ali potpuno me je sve dezorjentisalo u zadnje vreme, jer koncerti bas lose prolaze. Nista prvo ide Cynic, pa Tool, pa Marduk pa cemo videti sta ce biti sa A.Steel /Vr . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Колико времена обично имаш за отказивање концерта? Немојд а ме зајебеш. Морам да се упознам са људима из After All. Бенд је прејак, а гитариста Дрис ван Дам је легенда! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Pa i ja bih da se upoznam sa svima al mi to nije bitno toliko u ovom trenutku... ne znam pricacu sa managerom pa cu u dogovoru sa njim videti sta je i kako je. Ako im ja otkazem koncert sjebacu im narednih 2-3, jedino ako se ne desi da ja otkazem pa onda da otkazu i poslednja dva, to bi izvadilo situaciju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts