Angelystor Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Ja il' ne videh Rnu, il' ga ne prepoznah....steta ak' nije bio, ono je bilo klanje ultimativno.. LOCUST AND PLAGUUUUUESSSS!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 sta te boli dupe, ja bi uvek pre isao na matursku nego na agent steel Ја бих ишао на матурску пре било чега... Никад бољег провода... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Ehhh... procitah koment Ledenog na *koncerti i okupljanja* - i aaaggrrrrr proklete pare i zivot i zivotna sranja i tako. sad mi lakse ;D hsha NIJEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 zmajo necu da ti stajem na muku...ali moram valjda ces prepoznati ko je ovaj covek do mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Ma evo mene sad na maturskoj, super je stvarno, loce se i zeza u neogranicenim kolicinama, ali bre propustio sam da cujem jedan od svojih omiljenih bendova uzivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Juan Garcia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. WoI.. extra! Hehhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 nije bre nego Bruce Hall bwe Zmajo To posle intervjua komsa i ja se slikali al nismo nikog zivog mogli da navatamo da nas slika zajedno, takod a smo se slikali odvojeno. Al najjaci fazon kada nam je Berni stajao iza ledja ceo intervju a mi nismo izvalili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Kujo, stavi i moju fotku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Sta, vec turamo fotke? Mene mrzi da prebacivam moju sas Dzefom, al' zao mi sto ne savatah i nekog iz Agenata.. anyway, posledice svirke su kod mene prestale da budu prisutne tek pre nekoliko dana, a prehlada koju tada utvrdih mi josh prisutna...mislim, mozda mi je nesto woi preneo, ali nije ni moje rovarenje grla tokom svirke nista pomoglo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Kad se gej skinuo u majicicu, ko zna kakve nam je sve zaraze preneo, a mi to jos i ne znamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 (edited) Матер вам свима од реда и посебно јебеној војсци! Шала, али мом пуковнику све најгоре у животу. Edited October 6, 2007 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Матер вам свима од реда и посебно јебеној војсци! Шала, али мом пуковнику све најгоре у животу. I nisi imao muda da pobegneš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Каква муда, цео дан сам био на гађању 7 километара ван града и пунио муницију за гађање, нисам имао како да побегнем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ahhaahah jebeno su isti...obojica celavi i smesni - gledah malu sliku. hahaha NJak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 I nisi imao muda da pobegneš :veseli: Ne stavljaj mu soli na ranu, pogani,ali ipak umirem od smjeha... Nazalost ni ja nisam mogao doci do BG-a taj dan ali sam ih ulovio u Ljubljani dje je bilo mnogo vise od 150 ljudi aj zdravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 150 ljudi Pa jel bilo uopšte slovenaca na koncertu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Матер вам свима од реда и посебно јебеној војсци! Шала, али мом пуковнику све најгоре у животу. E bre bratac, extra shteta sto nisi bio...I feel your pain, leba mi. Ali za Helloween bre da bezish kako znash i umesh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Ma evo mene sad na maturskoj, super je stvarno, loce se i zeza u neogranicenim kolicinama, ali bre propustio sam da cujem jedan od svojih omiljenih bendova uzivo... За време матурске екскурзије човек је долазио на YUM... Во имје оца... Него, мЛого ми се допао Alienigma. Хвала колеги што ми је дао Wash the planet clean, после сам скинуо цео албум. Можда једном преслушам и остале албуме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Posebno Unstoppable Force, ne propustivo stivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 За време матурске екскурзије човек је долазио на YUM... Во имје оца... Него, мЛого ми се допао Alienigma. Хвала колеги што ми је дао Wash the planet clean, после сам скинуо цео албум. Можда једном преслушам и остале албуме. cekaj koleza ti si preslusao samo alienigmu? au brate...do nove godine da si sve preslusao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Јеби га, нисам имао времена поред све те бласфемије коју слушам. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 За време матурске екскурзије човек је долазио на YUM... Во имје оца... Ја сам долзаио и за време апсолвентске у Шпанију, али зато што сам стално висио на нету, јер смо завршавали албум, а и очекивао се омот. И немој да ниси којим случајем преслушао цео Agent Steel опус. Ово је отворена претња, само да знаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Znajuci kolezu, ja bih mu prvo preporuchio da preslusha novije, poshto znam da on voli kad je tvrdje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Немој ми ту вишезначност, колега, неће да ваља. @RNA Sir, yes, sir! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Сам' се ти зајебавај, доћићеш у војску. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts