RNA Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Мени треба онај једини Pontius Prophet демо да коначно чујем те песме. Акот то набавиш, обавезно ме контактирај! Quote
Kali Agna Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 E pa ja nemam nijedan e pa druze, nemam ni ja taj cuveni laaz rocket, pa sta da se radi... Quote
WoI Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ma...nabavite Order Of The Illiminati i uzivajte jebes demo Znaci taj album sto vise vremena prolazi ja ga vise slusam.Jednom recju genijalno Quote
RNA Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Стоји све што си написао, али је мени "Omega Conspiracy" ипак бољи, и дан данас га више волим од првог албума. Quote
StarbreakeR Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ma imam sve od Agenta...razaraju svi albumi...svaki posebno je odlican...ali Skeptici su bas posebni... Quote
WoI Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Стоји све што си написао, али је мени "Omega Conspiracy" ипак бољи, и дан данас га више волим од првог албума. i omega je keva od albuma isto samo sto smatra da su ipak na Orderu dostigli vrhunac kada je upitanju tehnika sviranja E da nabavio sam konacno Omega conspiracy majicu Quote
DragonHeart Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Vidio sam jednog tipa sa majcom "Omega Conspiracy" na koncertu Megadeth-a i bas mi se dopala. Quote
Џрк Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) tip ili majica ...............nego definitivno Order jebe keve...nije to obican thraSH zasigurno... Edited April 7, 2006 by Heavy jerk Quote
Angelystor Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Mogu da im budu dobro kol'ko oce novi radovi, u poredjenju sa prva dva nema nicheg boljeg...sama je muka probati neshto porediti sa tim zlatom.. MASTERS OF METAL - AGENTI CHELIKA!!! Quote
RNA Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Мени би ови албуми били исто толико добри, ако не и бољи него стари радови, само да им није толико модерна продукција, посебно на последњем. На "Omega Conspiracy" су уболи звук к'о прстом у дупе! Quote
WoI Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Mogu da im budu dobro kol'ko oce novi radovi, u poredjenju sa prva dva nema nicheg boljeg...sama je muka probati neshto porediti sa tim zlatom.. MASTERS OF METAL - AGENTI CHELIKA!!! u tome je stvar.Poslednja dva i prva dva albuma ne mogu da se uporede jer je to sasvim jedan drugaciji pravac muzike kad pogledas malo. Quote
Џрк Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Da, ovo novo kao neki prog thrash, ali na dobar nacin... Quote
WoI Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Da, ovo novo kao neki prog thrash, ali na dobar nacin... tako nekako se najblize moze opisati.Mislim samo poslusaj te neke bolesne rifove. Quote
StarbreakeR Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Bas me zanima sta ce da bude od novog albuma... Quote
WoI Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ne znam stvarno.Ja ocekuje bas puno od novog albuma.kad sam radio interju sa Juanom rekao mi je nazive pesama sa novog albuma i tematiku nekih pesama.Do jaja zvuce svi nazivi ali kakva je muzika cucemo. Quote
StarbreakeR Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 DA...video sam u Interviewu...pesme lepa imena imaju...a kakva je muzika zivo me interesuje... Quote
Џрк Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 kad sam radio interju sa Juanom rekao mi je nazive pesama sa novog albuma i tematiku nekih pesama. Nije da se hvalis... Quote
WoI Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Nije da se hvalis... jebga kad sam seljacina pa voli da se hvalim Quote
WoI Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 e da zanima me jel ima neko bre onaj DVD Live At Dynamo Umirem od zelje da gledam to jebeno Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Gledao sam na Headbanger's Ballu isecak iz DVD-a za Unstopable Force...jebe kevu kolko je dobro uzivo...prvi put kad ispeva refren onako ga lepo Iz-Growluje...i mnogo je mocno...treba videti taj DVD Quote
WoI Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Gledao sam na Headbanger's Ballu isecak iz DVD-a za Unstopable Force...jebe kevu kolko je dobro uzivo...prvi put kad ispeva refren onako ga lepo Iz-Growluje...i mnogo je mocno...treba videti taj DVD mamu ti tvoju. Idem sad da trazim negde na netu taj Dynamo Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Divx ili DVD...ne verujem da ces brzo da skinesh taj DVD Quote
Recommended Posts