StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Kazi kakvi su utisci kad ga skines ako ga skines Quote
StarbreakeR Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Nego sta bi sa novim albumom...nesto se oduzilo... Quote
WoI Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 jes brate i ja tek uvideh da se nesto mnogo oduzilo Sta ja znam valjda jos rade na njemu Quote
WoI Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 ma nasao sam onaj VHS snimak Agent Steel,Oerkill,Anthrax - Us Speed Metal Attack Al je slika sranje veca je po vertikali nego po horizontali Quote
WoI Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 ma pust brate A skinuo sam i Masters Of Metal live in Belgien 1987 (bootleg).Znaci zvuk je ono...nisam cuo gori bootleg u zivotu Quote
ZmYchE Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Od nedavno sam pocela da slusam aktivno ovaj bend...znaci bruka koliko sam se isprimala haha Warrior sta ti imas od njih? Ja imam samo 4 albuma...u cijem spisku su i ona dva koja si mi od srca preporucio i koje sam pustala u DOLLARU Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ja imam onaj bootleg Swarm over London 87,fino je,chuje se ponesto. Quote
WoI Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Od nedavno sam pocela da slusam aktivno ovaj bend...znaci bruka koliko sam se isprimala haha Warrior sta ti imas od njih? Ja imam samo 4 albuma...u cijem spisku su i ona dva koja si mi od srca preporucio i koje sam pustala u DOLLARU U imam svasta.Celu diskografiju is jos neke bootleg snimke ali mnogo loseg kvaliteta Si videla sta je bend Zmajo RAGER Quote
The Watchtower Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 California-based metallers AGENT STEEL have revealed the tentative track listing for their as-yet-untitled new album, due in early 2007. The songtitles are as follows: 01. Wash The Planet Clean 02. Fashioned From Dust 03. Hail To The Chief 04. Wormwood 05. Liberty Lying Bleeding 06. Tiamat's Fall 07. Lamb To The Slaughter 08. Cold Blood 09. WPD (Worldwide Pandemic Devastation) 10. Extinct Check out an audio sample of the track "Wash The Planet Clean" at this location. AGENT STEEL's new album will be mixed by Bill Metoyer and will be followed by a European tour. Quote
WoI Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 TO TO TO TO TO TO TO Ne pamtim da sam i jedan drugi album ovako zeljno iscekivao S tim sto wash the planet clean mp3 na njihovom sajtu moze da se skine vec jedno 2 god Quote
StarbreakeR Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 Ufff...obecavaju pesme koliko mi se cini! Quote
StarbreakeR Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Nabavio sam Unstopable Force sa Dynamo festivala...ako je neko zainteresovan... Quote
StarbreakeR Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Razara, jel? Nego gde si hleba ti nasao onaj dux...mnogo je jak... Quote
RNA Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Check out an audio sample of the track "Wash The Planet Clean" at this location. Пф, а ја се таман понадао да ћу да чујем нештои ново. Та песма има на ДВД-у са Динама из 2004. Quote
WoI Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Razara, jel? Nego gde si hleba ti nasao onaj dux...mnogo je jak... omega conspiracy? Jesam kupio jos odavno Samo ima jos jaci duks sto oni nose na live nastupima sa logom Ordera ali to cak ni na internetu ne moze da se nadje.Ko da su samo za njih stampali Quote
StarbreakeR Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Au onaj sto Juan nosi razbija sve... Quote
WoI Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Eindhoven Under Lucifer znaci konacno sam nabavio i vrtim ga vec nedelju dana bez prestanka Znaci kolko dobar bootleg snimak...bolest E da i naso sam gomilu obrada koje je radio As a za koje nisam ni znao da postoje Quote
Recommended Posts