StarbreakeR Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Vredi imati...mada ja vec imam EU lucifer...odlicno je... Quote
RNA Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 E da i naso sam gomilu obrada koje je radio As a za koje nisam ni znao da postoje На пример? Quote
WoI Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Agent Steel - Beyond The Realms Of Death (Judas Priest) Agent Steel - Dark Lady (Scorpions) Agent Steel - Sweet Leaf (Scorpsions) Agent Steel - Heavy Metal Thunder (Saxon) zatim sam nasao i neke remix pesama Agent Steel - Forever Black (remix) Agent Steel - Avnger (Remix)... Samo sto taj lik jos nije dosao na dc++ pa mi jos stoji u redu za cekanje Quote
StarbreakeR Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Agent Steel - Dark Lady (Scorpions) Samo za ovu sam cuo... Quote
RNA Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Agent Steel - Beyond The Realms Of Death (Judas Priest) Agent Steel - Dark Lady (Scorpions) Agent Steel - Sweet Leaf (Scorpsions) Agent Steel - Heavy Metal Thunder (Saxon) zatim sam nasao i neke remix pesama Agent Steel - Forever Black (remix) Agent Steel - Avnger (Remix)... Samo sto taj lik jos nije dosao na dc++ pa mi jos stoji u redu za cekanje Зар није 'Sweet Leaf' од Black Sabbath? Мислим да су њу радили за Black Sabbath tribute албум који је изашао за Dwell Records. Мислим да си заборавио Judas Priest 'The Ripper' која је изашла на "Mad Locust Rising" EP-ју. Quote
WoI Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 da da ono bese moja greska za sweet leaf.Black Sabbath je kao sto ti reche. Dobro to za Mad Locust sam znao vec odavno al za ove neke stvari prvi put tek sad videh a za ove remixe i dalje ne znam sa kojih su albuma. Nisam ih nasao nigde ni kao jedne bonus pesme nekog specijalnog izdanja Ordera niti bilo cega drugog. Quote
RNA Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Овако... прву обраду са списка, 'Beyond The Realms Of Death', можеш наћи на америчкој везији "Omega Conspiracy" коју је издао Metal Blade. Остале су мислим снимане за трибјут компилације које је издао Dwell Records, а можда је нека бонус на америчкој верзији "Order Of The Illuminati". Знам да има другачији омот од европског издања, али нисам сигуран има ли бонусе. За ремиксе не знам, а и не верујем да су много различити од албумских верзија. Quote
RNA Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Само да потврдим да су оне обраде дефинитивно рађене за трибјуте које сам споменуо. Можеш проверити и сам. Quote
WoI Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 jeste taj evropsi Order ima drugaciji omot od americkog ali nemam pojma dal ima neke dodatane pesme remixe cu skinuti ovih dana pa cu javiti kakavi su Quote
dr.lecter Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Imam USA verziju Omege sa tom obradom Beyond...kod Hegewalda za 5 eurona Quote
dr.lecter Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Nisam Kao sto rekoh imas cd kod Hegevalda. To je Hellionrecords.de pa narucuj,nece da zajebu... Quote
WoI Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 hvala druze mozda narucim sad nesto preko ortaka videcu Quote
DragonHeart Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Najavili su veliku turneju po Evropi pocetkom naredne godine, pa ne bi marilo da se neko potrudi da ih dovede. Quote
Grobodan Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Najavili su veliku turneju po Evropi pocetkom naredne godine, pa ne bi marilo da se neko potrudi da ih dovede. Iskreno...ne mislim da bi ta svirka nesto dobro prosla,sve zavisi da li bi se organizatoru to isplatilo.Moja procena - 300 gospodara metala agenata celika Ali,bila bi to stvarno perverzija od koncerta. Quote
RNA Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Nisam Kao sto rekoh imas cd kod Hegevalda. To je Hellionrecords.de pa narucuj,nece da zajebu... Брате, доцо, нема тога код њих већ неколико месеци. Таман кад сам био скупио лову да узмем тај диск и још неке плоче, диск мистериозно нестаде са њиховог списка, тако да моша. Можда се појави поново, ко зна. А да неће да зајебу, неће. Могу и ја да потврдим. Quote
Angelystor Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 California-based metallers AGENT STEEL have inked a deal with Holland's Mascot Records. The band is currently recording its new album for a tentative early 2007 release. A European tour with labelmates VICIOUS RUMORS is expected to kick off in March. Commented guitarist Juan Garcia: "The recording of the new album is coming along great vocals are finished and sound killer! Guitar tones are heavy! Drums tracks are solid as ever! And the bass tone will make Cliff Burton proud. Ten new songs, some minor touch-ups and some guitar solos still need to be completed before Bill Metoyer mixes down the new tracks." The tentative track listing for the new CD is as follows: 01. Wash The Planet Clean 02. Fashioned From Dust 03. Hail To The Chief 04. Wormwood 05. Liberty Lying Bleeding 06. Tiamat's Fall 07. Lamb To The Slaughter 08. Cold Blood 09. WPD (Worldwide Pandemic Devastation) 10. Extinct Quote
WoI Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 koleza si pogledao dve stran unazad inace ockujem mnogo dobar album vala.Onaj kojic e moci da se nosi sa Orderom Quote
Angelystor Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 e ako dodju negde blizu sa VR videcemo sta nije znachajno..a i konachno imaju preko koga da izdaju 'bum..right. Quote
WoI Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 izgubio sam ja nadu da cu AS gledati bilo gde Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Jes vala...mada bi bilo lepo videti ih...i cuti M.L. Rising!!! Quote
Recommended Posts