^Suicide_Pony^ Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 jeste, odlican je novi dvd. znam i ja da je trent celav, al rece covek da mu se svidja, pa sam stavio neku reprezentativniju fotku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Pa sada njega nesto i nebi da gledam. Bolje je izgledao dok se drogirao i dok je bio u vezi sa Mensonon. Mogli bi da dodju ovde pa da vide sta je provod. Vodio bi ga na splav pa nek ide zivot....... Edited July 10, 2007 by metalpirat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Prijatelji, ovo je potpuno necuveno: Secate se onog takmicenja za remixe? Ja poslao remix i potpuno zaboravio na to. Prekljuce mi stize mail od NIN MENAGMENTA gde me covek MOLI da mu posaljem remix u audio formatu jer ce biti objavljen na kompilaciji sa remixima sa novog albuma!!!! Juce smo toliko slavili da ne mogu idalje da hodam normalno po sobi.... evo slike koju mi je cova poslao (obratite paznju na poslednjeg !! :) ) a evo i link za nas novi remix NINa. Jako sam se potrudio oko ovog remixa. Obavezno preslusajte pa ostavite komentar!!! Nine Inch Nails - The Beggining of the End (dreDDup remix) http://www.sendspace.com/file/a9w7he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 vec vam cestitao na spejsu..svaka cast momci...ja bi to prepricavao unucima svaki dan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Jao, ne mogu da vjerujem! Svaka čast! Skinula sam odma' taj remix kada si ga postavio, ali ni slutila nisam šta će biti s njim Imaš li reward za to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Svaka cast...posteno zasluzeno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Hvala drugari! Sto se nagrade tice, video sam da je Trent dodeljivao na ranijim takmicenjima stvarno odlicne nagrade tipa - kopija njegove gitare ili neke semplere, ali na ovom takmicenju se nista ne spominje. Mislim da je meni ipak najveca nagrada sto se uopste nalazim na toj kompilaciji remixa. Druga nagrada mi nije potrebna. Jedva cekam da se odstampa to, jer verovatno dobijam primerak na kucnu adresu..... mmmm.... anyway, kako vam se cini novi remix sto sam uradio? (link je ipsod slike)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Sorry, the free service is at full capacity. Ovako konstantno. Probaću kasnije, valjda bude okej. A to za nagradu, jeste dovoljno što ćeš se naći na zvaničnoj NiN kompilaciji remiksa. Ući ćeš u istoriju benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Red bi bio da se i ja pridruzim cestitkama. Svaka cast momci, samo napred..... Bilo bi lepo da ih dovedemo ovde,,,,, ludi su stvarno.. Nego momci ima li prica za cert u BG i kad ce ta promocija kompilacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 (edited) Prijatelji, ovo je potpuno necuveno: Secate se onog takmicenja za remixe? Ja poslao remix i potpuno zaboravio na to. Prekljuce mi stize mail od NIN MENAGMENTA gde me covek MOLI da mu posaljem remix u audio formatu jer ce biti objavljen na kompilaciji sa remixima sa novog albuma!!!! Juce smo toliko slavili da ne mogu idalje da hodam normalno po sobi.... evo slike koju mi je cova poslao (obratite paznju na poslednjeg !! :) ) a evo i link za nas novi remix NINa. Jako sam se potrudio oko ovog remixa. Obavezno preslusajte pa ostavite komentar!!! Nine Inch Nails - The Beggining of the End (dreDDup remix) http://www.sendspace.com/file/a9w7he Svaka čast i čestitke! Stvarno! Ne znam koliko ostali ljudi (ne samo na forumu) kapiraju da je ovo zaista uspeh kao vrata, (znaš onu, niko u svom selu prorok nije postao) ali mogu pretpostaviti kako se ti osećaš i to je najveća nagrada! Ja nisam ni poslušao remiks i šta si uradio, sad ću. Btw, ako nisi tamo učlanjen, okačiio bih link na Rumski forum ako ti je to ok, da te hvalim kod koleZa. EDIT: E, btw, ova stvar koja ti/vam je izabrana za kompilaciju, link je mrtav. Kako je preslušati? Za ovu novu je "full capacity" pa takođe ne ide. Edited July 20, 2007 by Dushan S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Planiram da uradim jos 3 remiksa za neke stare NIN stvari, cisto za svoju dusu. Kad ih zavrsim, za dan dva - onda cu okaciti novi link od nekih 30mb gde ce biti svih 9 remixa pa cete moci da preslusate sve sto sam uradio. p.s. slobodno okaci link na Rumski forum! Anyway, kad sam poslao sad nove remixe NINu, vidim da su ljudi iz celog sveta vec poceli da ih komentarisu. Pre je bilo dosta malo komentara i jos manje reviewa. A sad za 2 dana vec puno komentara i mailova.... Eto, sta ljudi urade cim te osete kao da si u dilu sa NINom. JEdan lik mi je cak poslao mail tipa: "A jel mozes Trentu da kazes i par lepih reci za moj remix?" ... WTF???.... stvarno, sto ljudi - sto cudi.... Ispalo da se znam sa Trentom... buhahahahaha..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 visi on na echoing the sound-u stalno bar je visio dok nije otvorio fan club...sada tamo isto gubi zivot na onom chatu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 p.s. slobodno okaci link na Rumski forum! Pa dobro, pošto nema linka, onda i nemam šta okačiti, jbg... Nego ako hoćeš ti se učlani tamo kad budeš imao pesme za download pa okači da vidiš reakciju domaćih kolega, možda ti bude interesantno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 hej Dushane, evo ti link za mojih 6 remixa pa postavi na forum : http://www.divshare.com/download/1363713-c6a p.s. Jel neko sa foruma ide na Nine Inch Nails na Szigetu?? Mogla bi ekipa sa foruma da bude u prvim redovima??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Uh rado ali termin mi neodgovara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 takodje. doci ce valjda i u srbiju jednog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOrange981 Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 dobre pesme jos bolja muzika.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Mozda sledece godine..... Bilo bi zanimljivo da dodju sada, ali bend je vec zauzet, datumi su puni... Zao mi je!!!!! Bend je dobar, ipak prijala im je ta pauza nekoliko godina i onda kada su se oporavili i vratili u studio ispalo je ok. Trenent ulazi sa 21. vek, ali muzika ipak drzi taj stari zvuk i tu dusu koju priza NIN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Hoce li neko na NINE INCH NAILS? - prevoz!!! Evo ova je varijanta: Nine Inch Nails sviraju 11. avgusta na Sziget festivalu u Hungariji! Moj prijatelj radi organizovan prevoz do tamo i nazad + prodaje i karte. Cena je 5700din (uracunati su i prevoz i karta). Krenuli bi ujutro oko 8h sa zeleznicke stanice u Novom Sadu. Putuje se minikombijem sa 9 mesta. Bili bi tamo oko 15h. Kombi bi nas dovezao pred ulaz festivala i sacekao na istom mestu kada se zavrse Nine Inch Nailsi ili jos nesto sto nekoga zanima malo kasnije. Vratili bi se za NS i bili bi kuci do 9h ujutro u nedelju. Razmislite pa javite, ja jeftiniju varijantu nisam nasao a nisam bas za cimanje po vozovima, pa po metroima i za cekanje u redu za karte. njegov broj je 063/635742 (Djole) p.s. ako bi nakupio vise od 10 ljudi onda bi sve bilo jeftinije za 1000 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Jaoj,prijatelju ne staj mi na muku Sve je u redu sto se tice ponude,ali ja sada stvarno ne mogu Sluzim civiliku(zavrsavam 6. septembra),i jbg ne mogu maci nikud van zemlje Istina,to bi se jos i nekako sredilo,ali glavni problem je sto nemam pasos,koji sam btw nameravao da izvadim cim zavrsim sa civilikom Jbg neki drugi put,nadam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 bilo je ekstra na koncertu!!! Znaci sve je bilo na mestu. Trentov glas je fenomenalan uzivo! Razbijanje mikrofona, gitara, pojacala. Odlicna atmosfer. 105 minuta koncerta..... zlo!! evo par fotkica koje sam nekako uspeo da uslikam iz one guzve!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cucu ih ja kad tad-moram,ali moram! Stvarno nisam mogao sad da idem... Edited August 14, 2007 by Full_Metal_Yakuza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Kmeee.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ja sam hteo ponovo da ih cujem i stvarno mi je krivo sto nisam imao prilike da ih vidim opet. Gledao sam ih u Becu i bilo je ludno. Tamo je ipak drugacije, fotoaparat nije mogo da se unese nikako, tako da nisam mogo da slikam, a posto sam bio blizu bine hteo sam mobilnim aparatom da slikam ali me obezbedjenje uzorilo da to ne radim posto mogu da letim napolje. Zakon je zakom. Bend je stvarno energican i agresivan, odsvirarli su sve hitove, digli su atmosferu. Nadam se sledece godine da cu ih gledati u BG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts