Nisko_Se_Mazim Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Osvanuse za turneju i neki evropski gradovi-nazalost nista blizu nas,bar za sada Quote
zombie eater Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Exit bi bio pravi pogodak,u protivnom nikada ih niko ne bi doveo ovde realno Quote
Nisko_Se_Mazim Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Overite blog,bice certova u Rumniji i Madjarskoj Naravno od Srbije nema nista po obicaju Quote
zombie eater Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) Taman ima lepo slobodan datum 26.7 za Srbiju,dan pre toga sviraju u Rumuniji...tja.....a dosla bi masa ljudi na taj cert ovde ali dzaba kada nema volje od strane organizatora Edited April 24, 2009 by zombie eater Quote
zombie eater Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Bilo bi isto ljudi koliko i na Tool-u Quote
זאבים Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 http://mp3db.ru/media/200811/Toothful_Voodooland.jpg Brand new official live DVD, featuring the earlier (and better...) NINE INCH NAILS period! Recorded live in New Orleans on October 29th, 2005: on this historic night in the band's 20 year history, Trent Rezner and his NINE INCH NAILS display the sheer brilliance that their live performances have become known for. The concert's incredible setlist includes all the classics - "Head Like a Hole", "Closer", "Terrible Lie", "Something I Can Never Have" and "Hurt" to name just a few. Two of these tracks feature appearances from Saul Williams (aka Niggy Tardust), the US poet, performer and actor discovered and developed by Trent Reznor. Tracklist: 01. Head Like a Hole 02. Terrible Lie 03. March of the Pigs 04. Something I Can Never Have 05. The Frail 06. The Wretched 07. Closer 08. Burn 09. Gave Up 10. Right Where It Belongs 11. African Student Movement (with Saul Williams) 12. List of Demands (with Saul Williams) 13. Wish 14. Only 15. Suck 16. The Hand That Feeds 17. Hurt http://hotfile.com/dl/1334468/ff2662d/Toot...ooland.rar.html http://uploadbox.com/files/P3ou2K2R5C Password: mp3db Quote
zombie eater Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Prvi put cujem za ovo uostalom kakav je to dvd na 72mb? Pretpostavljam da je neki audio bootleg u pitanju pre Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Cudo ne pratite Trenta na Twitteru Mislim zaista ima provala koje su za pisanje :) Quote
Guest nadili Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 neki od nas i prate redovno me nasmeje Quote
VoivodBG Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 Fanovi Nine Inch Nailsa sakupili su preko 260.000$ u roku od dva dana kako bi omogućili presađivanje srca Ericu De La Cruzu (27), koji nema zdravstveno osiguranje. Lider NIN-a trent Reznor saznao je za Ericov slučaj preko jedne televizijske emisije, nakon čega je bend na zvaničnom sajtu otvorio posebnu stranicu na kojoj fanovi mogu da uplate donaciju. De La Cruzova porodica se takođe bori da prikupi neophodnih 780.000 dolara, koliko košta operacija. NIN su na svom sajtu saopštili da će fanovi koji budu priložili 1.000$ biti pozvani da se druže sa članovima benda pre jednog od zakazanih nastupa na predstojećoj američkoj turneji, na kojoj će NIN svirati sa Jane's Addiction. Fanovi koji budu priložili 300$ moći će da gledaju tonsku probu i da upoznaju bend. Quote
F4R15 Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 to je sranje, nema humanosti... Bit će onih koji će plaćati gledanje tonske probe ili druženje. Ovo su mogli objaviti poslije prikupljanja Quote
johnnyzzz Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 pa na taj način će se skupiti mnogo više novca i to im je valjda jedino bitno... nije poenta da se utvrdi ko je human a ko ne pa da nagrada bude neka tajna, niti bi se "pohumanili" ljudi takvim metodom... Quote
niking Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ovo sto oni rade je cista trgovina... prodaja... i ljudi su zainteresovani da kupe... da su samo rekli ljudima: Dajt pare u prazno, mozda vas iznenadimo nekom nagradom, niko ne bi dao pare... humanitarni deo akcije je od strane benda koji ce te novce dati decku za operaciju Quote
zombie eater Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ne vidim sta je lose u ovoj njihovoj akciji?? Treznor je sve to lepo osmislio sto mu i prilichi.Spojio lepo i korisno,navukao masu a jedino profitira momak kome ide donacija sto je jedino bitno Quote
oNe Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 intervju: http://www.youtube.com/watch?v=PBxhxVIiwaA Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 gledao sam jos proletos taj intervju. totalno interesantan i po meni optimalan pristup poslovanju u muzici. kapiram da je pitanje vremena kada ce se ostali muzicari (narocito metalci) dozvati pameti u tom smislu. Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 ma citao sam proletos neki njegov intervju sa bas tom pricom oko advertisinga i marketinga, ovde je manje-vise ponovio isto to, samo usmeno. Quote
VoivodBG Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 Nakon što je objavio da se povlači sa Twittera, Trent Reznor je saopštio da Nine Inch Nails nikad više neće svirati u Americi. "Upravo mi je sinulo da je ovo naša poslednja svirka u Sjedinjenim Državama ikad", rekao je Reznor publici u subotu na festivalu Bonnaroo u Tenesiju. "Ne tugujte. Nastaviću ja. Ali mislim da ću jebeno odlepiti ako i dalje budem ovo radio, i moram da prestanem", citira ga AP. Moguće je da želja 44-godišnjeg Trenta Reznora da živi mirnijim životom ima veze sa činjenicom da se nedavno oženio. Quote
F4R15 Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Konačno, ali opet žalim...valjda će nastaviti studijski rad. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Pa koliko sam ja video aktivan je na Twitteru jos uvek Ne toliko doduse,ali kontam da je to do turneje,pa se nema uvek vremena Quote
Recommended Posts