Millosh_024 Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Mada Hurt ne moze da se poredi sa originalom od Johny Cash-a ako mene neko pita Ah,za ime boga i svete bogorodice Marije!!!!! Po hiljaditi put, JOHNNY CASH JE OBRADIO TU PESMU OD NINE INCH NAILS!!!!! Zar je toliko teško malo se potražiti i ispitati činjenice po internetu pre nego što se ovako nešto odvali? (bez uvrede mystikal,ništa lično...samo mi je pun k... ovakvih izjava). Možda i jeste njegova verzija bolja...u svakom slučaju,naježio sam se kada sam je čuo...kao i spot...ali činjenica ostaje da je Trent pisac i kompozitor te pesme. Trent ju je snimio na "Downward Spiral" 1994 a Johny Cash ju je obradio prošle godine, pre smrti. Zadnji album su mu mahom obrade. Ja imam sve remixe. Neki su jako dobri i skoro da ni ne liče na original pesmu. Tapeworm je propao projekat i sve što je ostalo od njega skuplja prašinu na nekoj polici ili M.J.K-a ili Reznora. Jedino što je izašlo je čini mi se Maynard uzeo za svoj APC. Pesma "pet" je trebala biti "Tapeworm" pesma. A Trent je pomogao i sa pesmom "Passive" na zadnjem albumu APC-a, "Emotive.". Quote
Vincent Hess Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Ja nisam nesto obracao paznju na NIN dok se nije pojavio With Teeth na koji sam se naprzio kao mlad majmun. Album je FENOMENALAN. A sto se tice Hurt-a bolji mi je u originalu. Cash-ova varijanta mi je nekako bledunjava - mada je pesma super ako ne znas original Quote
Ω Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Odlican je novi NIN...mada ne moze da prismrdi downward spiral-u i the frail-u...jedini losh album od njih mi je pretty hate machine, nekako je mnogo elektrican... Quote
Millosh_024 Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 The frail je samo instrumentalni uvod u The wretched a sve to sa The Fragile. Da,PHM jeste previše električan ali zato pesme sa njega uživo mnogo jako zvuče. Ostali albumi su mnogo gitarskiji (pogotovo Broken) i ne mogu ni da zamislim zašto bi neko rekao da NIN nema dovoljno gitara. Quote
Ω Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 ma, mislio sam na fragile, slucajno sam napisao frail a sa PHM ima par dobrih stvari (sin, head like a hole, terrible lie...), mada vise gotivim kasnije albume... Quote
Guest Gothic-Rockerka Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Woooooo Hooooo Nine Inch Nails 17 Aug. 05 Quote
Millosh_024 Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 _17_05 melbourne_ australia Not even close...DAAAAMNNN!!! Quote
Ω Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 pojavice se valjda i na balkanu pre il kasnije... Quote
Millosh_024 Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Aha...kad bude izdao sledeći album za nekih....oh, 5-6 godina... Quote
michelle Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 gledacu ih u Lonodu u petak ako daju jos jedan datim kako je najvljeno Quote
negative creep Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Videla sam danas spot 'Only' sa ovog novog albuma. Zanimljiv je...pevljiva pesma...samo sam ocekivala i clanove benda da vidim u spotu, ali jedva se nazire Trent. A sinoc je na vh1 bio spot 'Closer' sa onog albuma ' The downward spiral'. Quote
Millosh_024 Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Me want see. Da,pesma je veoma pevljiva. Quote
Ω Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 moram da nabavim taj spot...imam onaj the hand that feeds i svidja mi se... Quote
negative creep Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Me want see. Da,pesma je veoma pevljiva. Bio je na MTV-ju u Rock chartu...ne verujem da ga nesto pustaju van toga... Quote
Sinstrel Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 http://d38.yousendit.com/C/23PPLGZFF2H6G05...ls%20cover).mp3 Quote
Ω Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 e jebote, kad vidim koji sve cigani obradjuju nin, ogadi mi se bend skroz...prvo linkin park, sad i ovi pederi...a u picku materinu... Quote
Lili Marlene Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 lepog li prizora, forum o nin-u, a ja njihov fanatik....pa eto recimo, na ovoj turneji predgrupa dresden dolls...veeeeooooma zanimljivo...hm i kako ovo u opshte radi.... Quote
Millosh_024 Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Hmmm....voleo bi da čujem tu obradu iako ne gotivim tu dečurliju...pardon, Linkin Park. Lili Marlene,dobrodošla! Odličan izbor za prvi post! Quote
Ω Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 lp=shit, to stoji, ali nisu loshe obradili... Quote
Lili Marlene Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 gracijas miloshe....sad mogu i drugi da napishem;) pa sad...za srecu ne znam, originalnost moze i da unesreci, al meni prija:)...valjda su mi oni vishe iz te priche od Queens of the stone age... Quote
Recommended Posts