Vresište Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ω Posted on 17. 5. 2006, 18:39 ali "a warm place" mi je...nesto posebno Iskusno, nema shta! Samo ti izgleda morash da napravish kompilaciju za intiman momenat... Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 a warm place je topla kao zagrljaj nuklearne pecurke. ceo downward spiral volim kao treci bubreg koji nikad nisam imao with teeth se za sad' izdvaja kao pocetak malo laganijeg fazona, sto je logichno. jer je trent vec u godinama, a i sad' vishe ne bi mogao da pravi muziki na isti nachin kad je 100% cist (u glavi i krvi). odgledao sam intervju za with teeth, i vilica mi je pala na pod' kad sa video koliko se lik sastavio. sve osim njegovog tona dog je izgovarao: "no one tells me what to do" je zvuchalo str8 ko lenjir! ustvari, jedini NIN album za koji mogu da kazem da je samo 'kej (kao celina), je fragile. malo je onako rasshtrkan... inache ima i on pojedinachnih xtra stvari. a sto se tiche nin-a i erotike, to im je drugo ime. sve u svemu: NIN je jedan od "ONIH" bendova. kao tool. ostavlja samo odushevljene i ravnodushne. nema sredine. Quote
Vresište Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 [MechanicalAnimaL] Posted on 17. 5. 2006, 21:36 a warm place je topla kao zagrljaj nuklearne pecurke. ceo downward spiral volim kao treci bubreg koji nikad nisam imao sve u svemu: NIN je jedan od "ONIH" bendova. kao tool. ostavlja samo odushevljene i ravnodushne. nema sredine. Vala kad ga srochish - srochio si ga. Restecpa! Mada mene ti prethodni radovi (chitaj broken, fixed i sve pre downwarda) samo pipkaju. Valjda je bio puno stidljiv...A ovi posle su mi Trent Spears...bez uvrede svima koji vole ono shto je usledilo A ovo danas - k`o da `oche da pokazhe kako je shvatio shta je mislio s Hurt...valjda marketinshka zrelost ide s punim dzepovima... Quote
Ω Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 ne znam, meni je stvarno sve njihovo savrseno jer sve njihove albume posmatram kao celinu sa razlicitim fazama. kad sam pocinjao da ih slusam, lozio sam se najvise na downward spiral i neke stvari sa fragile-a...sad se lozim na apsolutno sve, ukljucujuci i remikse. @martadrta 10 minuta posla u winampu pre intimnih momenata garantuju zadovoljstvo Quote
Kokopelli Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) Nisam čitala prethodne strane, ali spot koji me je šokirao kada sam ga prvi put odgledala je Sin. (nadam se da sam potrefila naziv, jer nekako nikad ne zapamtim naziv pjesme, a nije samo NIN u pitanju... ) Upravo taj osjećaj šoka nakon prvih sekundi spota, a sada kada ga gledam čujem i text Edited June 10, 2006 by Vampiria Quote
TOOL Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 a nije samo NIN u pitanju... tisk tisk... zna neko gde mogu da nabavim dvd sa spotovima u ns-u ? Quote
Ω Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 vidi na podforumu "berza". u krajnjem slucaju otvori temu tamo. Quote
Rock_N_Roll_Nigger Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Bijo sam na Nine Inch Nails koncert prije par sedmica u Toronto, i bas je bilo super. Bili su i na koncert Peaches i Bauhaus. Quote
Le Prrrrrrrr Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Ja sam juce ovde postovala, ali toga danas nema. Quote
^Suicide_Pony^ Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) nabavih letos 'and all that could have been' dupli dvd. suvi kvalitet Edited October 6, 2006 by ^Suicide_Pony^ Quote
darthmoog Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 izlazi novi dvd pod nazivom Beside you in time...u high definition rezoluciji...snimci koncerata sa ove turneje.. samo zapazite koliko je pesama ubacio u ovo izdanje...dosta ce otpasti ali odlicna set lista ponovo... http://en.wikipedia.org/wiki/Beside_You_in_Time Quote
Kokopelli Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 (edited) Nije usko povezano sa NIN-om, ali na koncertima prošle godine pratila ih je jedna mnogo jaka (muzički, vizuelno... ma sve!) grupa. Zovu se The Dresden Dolls, a muzika koju prave (iako ne vole da se konkretno povezuju sa bilo kojom muzičkom strujom) je navodno punk-cabaret. http://www.dresdendolls.com/ je njihov offical site, a vrijedi pogledati ZAISTA! Uostalom nije ih Trent za džabe odabrao! Dobili su ime po posebnim porcelanskim lutkama koje se prave u Dresdenu. Oba člana upravo podsjećaju na isto. Ma pogledajte, pa prosudite sami! P.S. Morala sam staviti i ove linkove: http://www.youtube.com/watch?v=IKunR84hcEM http://www.youtube.com/watch?v=fTDioRxmSfA . Edited October 14, 2006 by Vampiria Quote
oNe Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Za Dresden Dollse znam vec neke 3 godine. Jako dobar bend, nisam znao da su isli na turneju sa NINom? Quote
Vresište Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Bash mi je milo shto ih volite... Ajd sad lepo na OVAJ LINKICH pa podelite utiske s onima koji ih isto tako vole... Quote
heroinchic Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 kad pre stogose da postanu? Mada, istakli su kandidaturu, thou. Quote
Srle8 Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Meni je ovaj zadnji album "With Teeth" njihov najbolji do sada. I spit on Marilyn Manson and people who are not cool. Kako neko moze reci da jeo na spodoba bolja od NIN-a. Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 (edited) neuporedivi su. oba benda su odlicna, i reznor i manson su dosta kreativni, ali muzika im je sasvim drugacija, tako da je pretenzija ka mm ili nin (i u mom slucaju ) cista subjektivnost. elem, with teeth jeste najzreliji album koji su napravili, ali nije najbolji. ja ne mogu da se opredelim izmedju downward spiral-a i fragile-a Edited November 25, 2006 by ^Suicide_Pony^ Quote
darthmoog Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 (edited) genijalnost... http://www.theninhotline.net/meatpers/html/cartoon025.htm @suicide pony posto sam tek sada procitao tvoj post... najzreliji album nin-a je sigurno TDS iz prostog razloga zato sto je tada ulozeno najvise truda oko svake sitnice... Sto se tice with teetha...solidan pop album nista vise...ima dobrih pesama,i onih malo losijih..ulazi u top 5 2005 godine... I ja se isto nisam mogao odluciti izmedju TDS-a i Fragile-a sve dok nisam kupio original fragile pa sam pustio oba cd-a pesmu po pesmu i shvatio koliko je taj album sranje kada ga slusas kao jednu celinu.... Edited December 3, 2006 by darthmaul Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 odlican link :) inace, pod zreloscu albuma sam vise podrazumevao same tekstove posto je reznor promenio nacin zivota itd (mozda sam se malo bezveze izrazio, ali znas na sta mislim), a stoji da je tds muzicki daleko kompleksnije delo od wt-a sto se tice fragile-a, dopada mi se zarad pojedinacnih pesama (the great below, we're in this together...ma ceo prvi cd ) koje mogu da pariraju onim sa tds-a. kao celinu ga nikad nisam preslusavao iz razloga sto je drugi cd daleko losiji od prvog i sa njega slusam svega nekoliko pesama. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 novi dvd izlazi definitivno 27. 02. 2007. Quote
darthmoog Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 prvi koji cu kupiti (bar u originalnom formatu) samo mi jos treba HDTV i onda sam happy... Quote
Recommended Posts