*nitro* Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 (edited) od pomenutih bendova samo sam cuo za Vader i Forgotten Silence koji nikad ih nisam slusao ali pokusacu da ga nabavim... Edited October 19, 2004 by Maiden_Hell Quote
Perfector Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Najjacu scenu po meni ima Ceska,a najbolji bend je naravno VADER Quote
rustik Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Najbolju BM scenu po meni ima Rusija. Najbolji bend je Vader sigurno Quote
rustik Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Bog Morok !!! Nije vezano za slovene ali je bend tj. covek Rus a muzika je odlicna!!! Quote
Dowla Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Beloruski bend Sorrowful God nije los...heavy je u pitanju Quote
Baki Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Poslusajte ruski bend The Aerium......imaju potencijala..... Quote
shtuckensyglieben Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 (edited) Koliko bajata tema... Dobro da je neko iskopao,sasvim fina tema... Primetio sam da slovenski narodi najvise potenciraju Black. To je i sasvim logicno,vucemo paganske korene... Inace odusevljen sam Ruskim bendom Tales of Dark North (Nord,nisam siguran),znaci death-black,najvise tehnicki,sa najboljiom bass gitarom ikad!!! Edited June 16, 2006 by shtuckensyglieben Quote
Draža Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Absurd Conflict iz Ceske - tehnicki prenabudzen melodic death Quote
Layla Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Ja samo znam za ponesto kod Rusa, najlepse od svega sto sam cula su AРИЯ i KИПЕЛОВ, bas fin heavy Aaaaa those Russians... Quote
LazaGNR Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Ionako ima dva Midgaard-a, tacnije tri ako racunamo i ovaj nas, koji je iz Sabca....za razliku od Sabcana Btate,SaBac i SaPcani nisi nabrojao hrvatski bend bad blood(thrash) i darkendome(black) Nikad cuo Ceska ima ubedljivo najjacu scenu pa, onda Poljska A ovamo ti je nick 'Vecna Srbija'? Quote
Guest Eeaeormemen Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 hot 3x video http://jemurl.com/jwv7n Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) Ceska ima ubedljivo najjacu scenu pa, onda Poljska Malo obrnutim redosledom... A od slovenskih zemalja, goru metal scenu od nase imaju jedino Hrvatska, BiH, Makedonija i Belorusija, opadajucim nizom. Crna Gora je izuzeta, posto tamo metal scena ne postoji! Znaci, bolje scene imaju Bugarska, Slovenija, Ukrajina, Rusija, Slovacka, Ceska i Poljska, rastucim nizom. Edited January 29, 2007 by RNA Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Absurd Conflict iz Ceske - tehnicki prenabudzen melodic death Uzivo me odushevishe Josh kad opalili Kristalnu Planinu hehe... takodje iz cheshke, majka bend - ARAKAIN! Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Наравно да је Arakain кева од бенда. "Thrash The Trash" је много зајебан албум. Такође, Root "The Book" је мени један од најбољих doom албума свих времена! Quote
gavrosaurus Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 У последњих пар недеља највише времена ми је отишло на слушање Словенских метал бендова и у мањој мери, Скандинавских. Мислим, певање на Руском ми дефинитивно прија и оригинално ми је и јако ми се допада. Иако су бендови овог профила у приличном заостатку што се тиче продукције, сила коју изводе, таленат и знање нису на слабијем нивоу од, рецимо, Скандинавских, чији музичари су доказани техничари. Оно што слушам и препоручујем: Аркона Сварга Северные Врата Butterfly Temple Quote
Doom Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 otkud ovo ovde? trebalo bi prebaciti na viking/folk... Quote
BLAGOJE Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 sto?imas i bendova koji ne mogu zanrovski spopasti pod folk.ovo "slovenski" moze biti samo ideoloska odrednica,kao u slucaju Vargleide-a,koji je cisti bm. Quote
Flash Of The Neon Light Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Love Story (češka) i Izmoroz (rusija)... Quote
Јарослав Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 мени није јасно да ли се овде мисли на словенске бендове или тематику?! ал' ајд' да набројим неке: Темнозор Master's Hammer Root Nokturnal Mortum Arkona (пољска, руска ми је срање) ... Quote
Flash Of The Neon Light Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 (edited) мени није јасно да ли се овде мисли на словенске бендове или тематику?! Ni meni nije jasno, gotovo svi su napisali neke pagan i folk metal bendove, neko je čak gore rekao da temu treba premjestiti u viking/folk. Ja sam se dobro nasmijao kad sam zamislio ime teme (slovenski metal) u kombinaciji sa podforumom koji sadrži riječ ''viking''. Edited August 10, 2009 by GrimReaper Quote
BLAGOJE Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 pa posto je i bendovima koji samo ideoloski svrstavaju se pod "slovenskim" i onima koji se baziraju na slovenskom folk muzickom naslijedju zajednicka ta "slovenska" ideologija(valjda niko ko svira taj "slovenski" folk metal ne pripada nekoj drugoj ideologiji) onda je valjda jedino logicno da je "slovenski" metal oznaka za bendove koji pripadaju toj ideologiji,mada,ko zna,mozda je neki liber-panslavista otvorio temu pa je mislio na sve bendove u slovenskim zemljama. Quote
Recommended Posts