Talvi Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Arkona (пољска, руска ми је срање) Ti si covek sa jako egzoticnim ukusom. Nego: Rossomahaar i Tvangeste. Kapiram da je malo izlisno nabrajati sve one poljske ultra-poznate bendove koje svi svakodnevno slusamo, zar ne? Quote
kuruz Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Root Der Gerwelt Atrophia Red Sun Riverside Vesania Quote
Imrahil Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Forgotten Silence Butterfly Temple Riverside Arkona (ruska) Tvangeste Tumulus Alkonost Orkrist Quote
oʞɾoƃ Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Ni meni nije jasno, gotovo svi su napisali neke pagan i folk metal bendove, neko je čak gore rekao da temu treba premjestiti u viking/folk. Ja sam se dobro nasmijao kad sam zamislio ime teme (slovenski metal) u kombinaciji sa podforumom koji sadrži riječ ''viking''. Da, pogotovo kad se ima u vidu da su slavic folk bendovi muzički različiti dva, ako ne i cela tri procenta od viking folk bendova. Quote
Chicken Little 420 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 http://www.serbian-metal.org/vesti/8328/galadriel-proslavlja-20-godina-rada-stizu-u-sabac/ Quote
Recommended Posts