Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa ne znam sto nije. Sve u svemu pa znas da je bio sa nama u B. Topoli i cudi me sto ti nije rekao nista. Ma okej, sad znas, i da, obojica smo dali uslov. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil:

Posted
Pa ne znam sto nije. Sve u svemu pa znas da je bio sa nama u B. Topoli i cudi me sto ti nije rekao nista. Ma okej, sad znas, i da, obojica smo dali uslov. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil:

Mozda mi je i rekao, ali sam zaboravio. Sta vise, ne secam se ni da je bio u Topoli. :)

Posted

Ma nema veze, u svakom slucaju pozdravljam sve clanove iz benda Avet, sredicemo neku svirku, moramo... :muzicar:

Pozdrav i bendu HARDWORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIVO leci sve, samo moju jetru ne! hehehe

Posted

E pa to i nije losa ideja. Jel se secas da smo trebali imati neku mini turnejicu, ono varijanta Ruma, Stara Pazova, valjda i Sr. Mitrovica... Mogli bismo to organizovati jednom. Znaci vi, mi i Ashen Epitaph i puuuuuuuuuno piva!!! :pivopije:

Zvuci dobro zar ne? :mrgreen:

Posted

Jos bolje bi bilo da nalijete ovog manekena (Sisusa) rakijom,pa da vidite ste ce da radi :)

Nego Drobac,cujes li - dolazi li to snimak tvog striptiza (u Backoj Topoli) za mesec dana u NS? :mhihi::P

25. oktobar (subota)

club Dvoriste, Novi Sad

Ko moze nek' dodje, pa da se napijemo i veselimo i da podrzimo kultnu doom postavu LIBRA!

:rockdevil:

Mog'o bih ja da navratim Grasak :pivopije:

A to bi ti, a? Mene golog da gledas? :P

Pa sad...nebi SAMO on...

:) :) :)

A i ti bi? :)

:) :) :)

POZDRAV GOYAMA OD BENDA HARDWORK(NEKADASNJI,A PO POTREBI I SADASNJI FACE OF DEATH) :rockdevil:

IDZA,SAVO,OBRAD,KEBO I GAJBA PIVA!

Savo,ti si? :unsure:

Posted

Pa da...umesto da castis za taj uslov ti se ovde raspisao po netu hhahaha :)

Posted
E pa to i nije losa ideja. Jel se secas da smo trebali imati neku mini turnejicu, ono varijanta Ruma, Stara Pazova, valjda i Sr. Mitrovica... Mogli bismo to organizovati jednom. Znaci vi, mi i Ashen Epitaph i puuuuuuuuuno piva!!! :pivopije:

Zvuci dobro zar ne? :mrgreen:

Bilo bi to lepo, ali Sloba radi po ceo dan kao crnac. Cak i nije u Rumi. Dogovoricemo se nesto, al bez NS-a necu ni da razmatram. :P

Jos bolje bi bilo da nalijete ovog manekena (Sisusa) rakijom,pa da vidite ste ce da radi :)

Nego Drobac,cujes li - dolazi li to snimak tvog striptiza (u Backoj Topoli) za mesec dana u NS? :mhihi::P

Pre ce tebi izrasti kita, nego sto ces naci taj snimak. :evotigana:

Posted

Jao vidi, ne verujem, dos'o Laza GoNoReja!

Ti jedini ne mozes da dodjes, smrade jedan! Tebi je zabranjeno da budes blizu ljudi! Znaci pojavis li se, odma zovem policiju jel ti jasno?! ehehehehehehehe

"Axl i Laza to su srca dva

Ljubili se grlili se sve do pola dva

Kad je proslo pola dva Laza opr'o zube

... da mu ne ispadnu pre vremena!!!!!!!!!!" :)