Nesha Posted May 26, 2003 Report Posted May 26, 2003 Trkeljisah malo po ovim temama,ali ne nadjoh temu o ovom bendu. Moram priznati da nisam nikada slusao njihov album,ali jedva cekam da ga cujem s obzirom da je Blaza(vokal) moj odlican prijatelj s kim je jako lepo provoditi vreme.Blaza,na zalost ide u vojsku(ili "zatvor"kako kaze)za petnaestak dana,pa cu mu ovom prilikom pozeleti sto brzi protok vremena u "zatvoru". Blazo,aj pa da nam se vratis i da snimimo nekako onaj horror film na vrsackom bregu Quote
Apeiron Posted May 27, 2003 Report Posted May 27, 2003 Heh kolega, ovaj bend se ovako ne zove bog zna od kad. M.A.D:GOYA je puno ime. Gadan bend, pozdravi Blazi, jednom od najvecih legendi kojih sam ikad upoznao Samo Pivska divizija !!!!!!!!!!!!! Quote
Invictus Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Nego sta nego divizija...PIVA!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nesha Posted May 28, 2003 Author Report Posted May 28, 2003 Heh kolega, ovaj bend se ovako ne zove bog zna od kad. M.A.D:GOYA je puno ime. Gadan bend, pozdravi Blazi, jednom od najvecih legendi kojih sam ikad upoznao Samo Pivska divizija !!!!!!!!!!!!! Znam za to "Goya",ali negde pise samo "M.A.D",a negde samo "Goya",a posto Blaza to zove M.A.D,ja reko,aj pa da napisem M.A.D. Quote
Pagan Saviour Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Sta znaci M.A.D(mislim il neka skracenica ili....) 666 the number of the bears Quote
Chicken Little 420 Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Ime M.A.D je preuzeto sa prvog albuma grupe NAPALM DEATH... Quote
Nosferatu Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 M.A.D. zakon!!!!!!!!!!! Absolut thrash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbolja obrada sviju vremena: God Of Thunder!!!!!!! Blaza je zajebo svakog Boga !!!!!!!!! Blaza je svemir,vecnost i nistavilo. Quote
Apeiron Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 M.A.D. zakon!!!!!!!!!!!Absolut thrash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbolja obrada sviju vremena: God Of Thunder!!!!!!! Blaza je zajebo svakog Boga !!!!!!!!! Blaza je svemir,vecnost i nistavilo. ...i Blaza je najveca pijanica koju sam ikad upoznao Quote
Pagan Saviour Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Vokal ko zi pakla da je dosao If je mnogo jaka pesma Quote
Nesha Posted May 29, 2003 Author Report Posted May 29, 2003 Blaza je opaki momak Voli da cepa pivo,pa sta mu radi covek.Zamisli kad sam se ja odlicno provodio s njim(bio je skoro kod mene u Vrscu),a totalno smo suprotni kada je ispijanje alkoholnih pica u pitanju.A svirajuci s njim u mojoj sobi sam ukapirao da smo suprotni i u sviranju gitare Boli njega uvo za solo. Blaza je stvarno pozitivna licnost i pored te sklonosti ka zajebavanju sa horror umetnoscu i prosipanju morbidnih ideja.Interesantna je stvar da meni svako,ali bas svako ko ga poznaje prica o tome kako zivi i svira za pivo. Quote
Invictus Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Na Desasteru je bila najopakija pijanska ekipa: Boca viskija je kruzila u krugu koji smo cinili Blaza, Trinity, Sabina i Joern iz Holy Moses i Ja. Nikad se jace poslije toga koncert nije postovao. a: :roll: Quote
Apeiron Posted May 30, 2003 Report Posted May 30, 2003 Nistavni egoisto, "Ja" se ne pise velikim slovom ! Quote
Invictus Posted May 30, 2003 Report Posted May 30, 2003 Ako nemam postovanja prema sebi, pa prema kome cu? :? 8O :roll: Quote
Chicken Little 420 Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Blaza uskoro dolazi iz vojske... Imao sam prvi priliku (cak i pre clanova) benda da cujem njihov novi album The Number Of The Beers koji ima 16 novih pesama... Uskoro ce biti recenzije na www.serbian-metal.org Quote
RNA Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 A hocete li ikad izdati "Veliku pivsku diviziju"??? Ili to ostaje samo kao bootleg kaseta za nas fanatike??? Quote
militant Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 M.A.D sam slusao na koncertu u Cacku i razbijaju thrash/death metal!!! Blaza nosio crnu veriznjacu i neke crne cokule do kolena (nisu martinke!!!) i jarecu bradicu.... ...razvaljivali!!!..... Quote
Chicken Little 420 Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 A hocete li ikad izdati "Veliku pivsku diviziju"??? Ili to ostaje samo kao bootleg kaseta za nas fanatike??? Pa postoji CD sa omotom i to mu dodje kao neko izdanje ali kao sto ti kazes, samo za nas fanatike... a: I Apeiron je to slusao pa bi mogao da napise utiske... Quote
scavenger Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Hey, pa i ovo je bendina! Rade, iako je sada Slave (drugi gitarista) u vojsci. DUHCHINA JE NAPUSTIO BEND:...........( Ali su nasli jos extremnijeg hardcore alkosa za basistu - blackera malog KHARGASHA (iz No regrets)! KIX ASS!!! Quote
Žderač Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Sta znaci M.A.D(mislim il neka skracenica ili....) 666 the number of the bears M.A.D. znači "Madness after disorder", za one koji neznaju (a ja znam, ja sam iznad svih vas prokletnika). Blaža Thrash metal, nikad bolje, najjači thrash na svetu. Quote
venatoris Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Hej Darko da nabavis to novo da cujem na sta lici....Si cuo.... A samo da znas picka si velika sto se ne javljas.Pa ko je stariji, ti ili ja... Quote
scavenger Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 subota; 17.07., enter, Yack Din addict No regrets New horison Ochi za oko, zubi za zub Anus dei MAD:Goya upad 100 din, dodjite ranije Quote
LazaGNR Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 ...i Blaza je najveca pijanica koju sam ikad upoznao Nego sta Niej mu dzabe na interfonu (dok je jos studirao u NS-u) pisalo (umesto prezimena) 'Divizija piva' DIVIZIJA PIVAAAAAAAAAAAAA Quote
мать Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 au..ladno sam odgovorila na post iz 2004!!!!!! dajte ljudi vracajte ovaj topic u zivot! goya treba da zivi.. i pije.. Quote
Recommended Posts