dimmu1 Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 10. oktobar (subota) club Panta Rei, Backa Topola M.A.D Goya Obscured kuga ipak nece nastupiti u topoli? Quote
Khargash Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 kuga ipak nece nastupiti u topoli? Nazalost nece, samo u Molu... Quote
Khargash Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 момци, ајде нека свирка у БГу! Naravno, cim se sredimo sa vremenom docicemo. Racunajte jos ove godine. Pozdrav! Quote
LazaGNR Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ovaj kh-grashak samo obecava,a nikako da navrate. Kh-grashku,idi bolje jedi grasak i tamburaj malo vise po tom tvom basu... Quote
Khargash Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 Evo novosti: M.A.D Goya nastupa 20. i 21. novembra u Molu i Subotici. 20. novembar (petak) Mol (Mohol) - club Annuska M.A.D GOYA KUGA 21. novembar (subota) Subotica - Mini club M.A.D GOYA ASHEN EPITAPH NIYAZOV Vidimo se! Quote
metallicus Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 Evo novosti: M.A.D Goya nastupa 20. i 21. novembra u Molu i Subotici. 20. novembar (petak) Mol (Mohol) - club Annuska M.A.D GOYA KUGA 21. novembar (subota) Subotica - Mini club M.A.D GOYA ASHEN EPITAPH NIYAZOV Vidimo se! A Šid u decembru? Quote
Јарослав Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 полако, видиш да је ово тур листа за новембар Quote
LazaGNR Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 (edited) 21. novembar (subota) Subotica - Mini club M.A.D GOYA ASHEN EPITAPH NIYAZOV Jaooooooo,al bih voleo da odem na ovu svirku u tom mini-klubu...kakva me secanja vezu za njega...tj. "nesecanja",posto se niceg ne secam...sem da smo pili pre koncerta neku rakiju sa pivom ...i da sam se,posle kad sam sisao u taj klub na prvi bend,razbio (bukvalno) - bio sam polu-krvav ...underground ...al imam neke druge planove za tu subotu Edited November 18, 2009 by LazaGNR Quote
Sisus Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 kad sam sisao u taj klub A i u tom klubu si sisao? ...al imam neke druge planove za tu subotu Šta, sisaš u nekom drugom klubu? Quote
Khargash Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 A i u tom klubu si sisao? Šta, sisaš u nekom drugom klubu? HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Speed_Dead Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 momci ovo ce da bude lepa priredba 111 Quote
LazaGNR Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Paz' ti ovog... Šta, sisaš u nekom drugom klubu? Ne,nego cu tebe da nataknem Nego,je li ti Kh-grashak,sta se to prica? Kao bice neka svirka 13. februara,a? Quote
metallicus Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Goya Avlijaneri nedavno po prvi put testeraše u Republici Srpskoj,tačnije u Bijeljini i mogu vam reći da bilo pakleno.Raja jedva čeka da ponovo dođu.Gledaćemo kad izađe novi album da odrade promociju kod nas. Edited January 4, 2010 by metallicus Quote
Sisus Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Paz' ti ovog... Ne,nego cu tebe da nataknem Na čega, na sisu? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 13.02 NOVI SAD HOLOCAUST!!!!!! Quote
Speed_Dead Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Jel istina da imate novog basistu? Greota bi bila Quote
metallicus Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Novi basista Goye je Spaske iz Ground Zero. Quote
Khargash Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Novi basista Goye je Spaske iz Ground Zero. E jebi ga sad, rekao mi je Spaske da se to ne prica do svirke sa Bombarderom... Ali sta je, tu je... Culi ste coveka, Spaske ce da cepa od sad pa do... nadam se sto duze! Sjajan lik, odlican basista, sta vise reci osim: Vidimo se na svirci! Quote
metallicus Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 E jebi ga sad, rekao mi je Spaske da se to ne prica do svirke sa Bombarderom Ja samo šibam copy&paste sa rs-metal.com ,novosađani tako pišu.Red je da se i ovde objavi. Quote
Recommended Posts