Feniks . Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 au..ladno sam odgovorila na post iz 2004!!!!!! dajte ljudi vracajte ovaj topic u zivot! goya treba da zivi.. i pije.. Tako je Samo, Blaza jeste pijanica, ali ipak mora jos da vezba da bi dostigao neciji nivo Quote
Gwydion Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Nego sta Niej mu dzabe na interfonu (dok je jos studirao u NS-u) pisalo (umesto prezimena) 'Divizija piva' DIVIZIJA PIVAAAAAAAAAAAAA Mislis na onu gajbu u Njegosevoj gde su bili njih par desetina? Zar je ta gajb aimala interfon? Quote
LazaGNR Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Da,na tu gajbu. Imala je interfon,nego sta I pisalo je 'Divizija piva' Samo ne znam dal' to jos uvek stoji na interfonu il' su prekrecili/izbrisali... Blaza jeste pijanica Ne,Blaza je alkos de je to To ti je u Petrovaradinu (na pocetku),tamo kod kasarne.Cesto se svirke organizuju u tom prostoru... Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 KONCERT JE PREBACEN U NOVI SAD! ODRZACE SE U KLUBU UNDERGROUND KOJI SE NALAZI U ULICI LAZE TELECKOG U SAMOM CENTRU GRADA , U BLIZINI KATEDRALE I TRGA! Quote
LazaGNR Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Hehe,pazi kad ne verujem da si iskop'o ovu temu Mislim,svaka cast (za iskopavanje teme,ne za jebeni nanowar),niko godinu danan nije nista rek'o na njoj Quote
MEGGY Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 ovo bi moglo da prelomi moje razmišljanje da dođem za vikend u ns ... da vidim Blažimira Quote
Lunatic Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 I ko kaze da ne postoji scena...dve svirke u Ns-u, za isto vece i udaljene samo par stotina metara... Sto rekao Blaza: "Gde ste lipicaneri?!" Quote
LazaGNR Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 (edited) Ma fuckin' nanowar Evo,ostavio covek obavestenje ovde da ce svirati umesto u BG-u u NS-u... EDIT:a i predhodni komentar mi nije bio na mestu (to za otkazivanje i snalazenje)... Edited May 22, 2007 by LazaGNR Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Sad ce da pustimo nov album, da vidimo sta nam je legenda skuvala :)buhahaah. Quote
М Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Blaza bog piva! Tacka, kraj... Najjace mi je kad mi se javi "Gde si spid hevi metalcu" xD josh jache je sto on to svima govori, ma sta oni slusali xD Legenda. Smrt u alkoholu njegov je san xD Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 pošto je neko i bio, a nije od maminih metalaca, hvala svima koji su bili Quote
Sisus Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Blaza bog piva! Tacka, kraj... Najjace mi je kad mi se javi "Gde si spid hevi metalcu" xD josh jache je sto on to svima govori, ma sta oni slusali xD Legenda. Smrt u alkoholu njegov je san xD Blaza car. Svirka sinoc je bila do jaja. Quote
LazaGNR Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Zar nije Karchi vokal? Ma kakvi Karci svira bas valjda...(i pije ) Quote
Sisus Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Karci svira bas i peva pratece vokale. A piju sva trojica. Quote
rustik Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Svaka cast za Put Olindrali Avlijanera Ajde obradujte nas nekom svirkom u NSu ili okolini u skorije vreme! Quote
М Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Potpisujem. Ooo da mi je gajba piva... Quote
rustik Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Ooo da mi je gajba piva... I ti si se navuk'o na ovaj refren Quote
М Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 (edited) Brate, ta i Metalni Bog.. Blaza i Karchi su pokazali kako se to radi.. Ma i Toma, cuj bubnjeve na refrenu Duha Je Ostavila Devojka. Edited December 17, 2007 by MREžAsTI MEn Quote
LazaGNR Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Karci svira bas i peva pratece vokale. A piju sva trojica. U tom bendu nema ko ne pije ... na refrenu Duha Je Ostavila Devojka. Stvarno ga je ostavila? Quote
Recommended Posts