М Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Onakve muskarchine ne lazu Ide upravo ta pesma... 'ebo kevu kako je dobra... Quote
dimmu1 Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 (edited) pre nekih mesec dana o5 su nas somborce oduvali svaka im chast..album odavno pazaren i preslushan,kao i svaki odlichan je Edited December 17, 2007 by dimmu_ Quote
Khargash Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Cheers metal brothers! Evo malo i ja da kuckam na forumu. Prvenstveno bih zeleo da se zahvalim svima koji su pozitivno odreagovali na nas novi materijal, MAD GOYA radi i cuga dalje! 16. februara sviramo u Apatinu pa ako se neko bas tad (u subotu) zagubi u tom podrucju Vojvodine nek dodje da se cuga i cepa thrash metal ali istinski!!! Pozdrav svima, uzivajte u zivotu i man'te se sintetickih droga! Samo pivo i pivo i pivo i PIVO!!! Khargash Quote
LazaGNR Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Cekaj malo,koji si sad ti? "Bobo,SMRADEEEEE" - otkud ti ovde jebote? Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Cheers metal brothers! Evo malo i ja da kuckam na forumu. Prvenstveno bih zeleo da se zahvalim svima koji su pozitivno odreagovali na nas novi materijal, MAD GOYA radi i cuga dalje! 16. februara sviramo u Apatinu pa ako se neko bas tad (u subotu) zagubi u tom podrucju Vojvodine nek dodje da se cuga i cepa thrash metal ali istinski!!! Pozdrav svima, uzivajte u zivotu i man'te se sintetickih droga! Samo pivo i pivo i pivo i PIVO!!! Khargash o pa di si ti!!!! el pajamo u b. topoli 8. marta? Quote
LazaGNR Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Hehe,znao sam da ce se smrad jedan pojaviti jednom ovde BOBOOOOOO SMRADEEEEEE,javi se jednom pa da drinkujemo malo Quote
oNe Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 veliki pozdrav mojim prijateljima M.A.D. Goyi!!!! :D Quote
Khargash Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Cheers again! Da, ja sam Karchi, Lazo smrade! Evo jedna lepa vest za metalce iz Novog Sada: M.A.D Goya svira 1. marta u Dvoristu, znaci konacno vec da sviramo u nasem-mom gradu, svirace sa nama i MB. Ocekuje se brutalan provod, dolazi nam i nasa promoterka iz Nemacke da nas cuje. Ludo, ludo hehehe... E da, sviramo i u Backoj Topoli 8. marta, kao sto je receno i pre. I ja srdachno pozdravljam mog drugara Mixajla iz benda dreDDup!!! Uskoro radimo MADUP jel tako? hehehe Pozdrav!!! Khargash Quote
Sisus Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 A nece doci promoterka u Topolu? Ja se bas ponadao. Sto lepo ne kazes ko jos svira? E, bez zezanja, mogao je neko poslati plakat, pa da otvorimo temu o svirci. Quote
Khargash Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Brain Salad Guuz, ko si ti? Skontao sam da si iz Aveta, ali... still don't know... Izvinjavam se, bas sam uobrazen... U Backoj Topoli nastupaju: ASHEN EPITAPH AVET MAD GOYA Inace promoterka ce mozda doci i u Topolu, ko zna, zavisi dokle ostaje... Quote
Sisus Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 (edited) Blaza rece da ce promoterka doci i u Topolu. Edited February 15, 2008 by Sisus Quote
LazaGNR Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Cheers again! Da, ja sam Karchi, Lazo smrade! Yeah Evo jedna lepa vest za metalce iz Novog Sada: M.A.D Goya svira 1. marta u Dvoristu, znaci konacno vec da sviramo u nasem-mom gradu, svirace sa nama i MB. Auh...steta...izgleda da necu biti tu U Backoj Topoli nastupaju: ASHEN EPITAPH AVET MAD GOYA E,mog'o bi na ovo da odem (ako ne dodjem u Dvoriste 1.) Beer drinking - hell raising Quote
Khargash Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Pozdrav svima!!! Jedna nova vest sto se tice svirke u B. Topoli: danas mi je rekao Jerry (Ashen Epitaph) da je svirka odlozena za 16. mart. Da li neko od muzicara zna nesto konkretnije o tome? Razlog npr? Khargash Quote
Sisus Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Pa meni Blaza rece da je odlozena za 15-ti. Quote
LazaGNR Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 ... da je svirka odlozena za 16. mart. ... Meni odgovara sve sem 1. marta Quote
dimmu1 Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 verovatno dosta ljudi zna,al' o5 neskodi ni kopirati ovde TV NOVI SAD2, PONEDELJAK 25.02.2008 POCETAK 21:20H SPECIJALNI GOSTI MAD&GOYA PREMIJERNO EMITOVANJE SPOTA + INTERVJU Quote
Khargash Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Pozdrav svima!!! Bio sam u krivu, svirka u B. Topoli ce biti odrzana 15. marta. Khargash Quote
LazaGNR Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Pozdrav svima!!! Bio sam u krivu... To je zato sto si pijan Quote
Khargash Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ohoho, lep plakat, nema sta... Pa nek' se przi za dve nedelje!!! A pre toga, da najavim zvanicno (i popunjeno) svirku u NS: Novi Sad, klub Dvoriste 1. mart (subota) M.A.D Goya Concrete Sun M?B Kuga E da, promoterka nece doci zbog trenutacne situacije u zemlji. Quote
Apostol Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ma ok su, nista posebno ali lepo sviraju... Quote
Recommended Posts