Khargash Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Pozdrav svima! I tako, zavrsila se svirka u N. Sadu. Moram da se zahvalim svima koji su dosli u subotu i podrzavali nasu thrash metal scenu. Svirka je prosla savrseno, svi smo veoma zadovoljni, Dvoriste je bilo krcato! Hvala bendovima koji su nastupili sa nama pre dva dana, braco bili ste fenomenalni. Posebna pohvala za Concrete Sun i za njihov prvi nastup, odusevili ste sve nas, svaka cast! I sta reci za kraj, osim: STAY UNDERGROUND! Khargash Quote
LazaGNR Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Jebi ga,nisam iskombinovao da odem na svirku u subotu Al' bice prilike za 2 nedelje da se to ispravi Quote
Khargash Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Hej hej!!! Aj Lazo pisi nesto i ovde, hvali malo i nas a ne samo ovu golotinju od bubnjara na ostalim forumima hehehe. Zadovoljni smo sa svirkom u B. Topoli, i sta reci jos? Fura se dalje, nema stajanja! Khargash Quote
LazaGNR Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Hej hej!!! Aj Lazo pisi nesto i ovde... Hm...vazi gos'n Kh-grašak Quote
Infest Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Pozdrav za dobre drugare M.A.D.!!!! Jedva cekam sledecu svirku da przimo opet zajedno !!!! POZDRAV ZA BATA KARIJA,BATA BLAZU I BATA TOMU!!!! HELLS UNLEASHED!!!! POZDRAV OD JAGODINSKIH HORDI!!!! Quote
LazaGNR Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Hm,o svirci... Pa...ja sam primetio da je onaj basista MAD Goye doziveo vise erekcija svirajuci u Backoj Topoli to vece Ne znam sta bi Kh-grašak rek'o na to? Quote
Sisus Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Hm,o svirci... Pa...ja sam primetio da je onaj basista MAD Goye doziveo vise erekcija svirajuci u Backoj Topoli to vece Samo kad si ti zagledao u njegovo medjunozje. Quote
LazaGNR Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 (edited) To je tesko bilo neprimetiti EDIT:nema nam graska da nam pojasni tu situaciju Edited March 20, 2008 by LazaGNR Quote
Khargash Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ma jebo te grashak u dupe!!! LazaGNR ili bolje receno: Laza GoNoReja hehehe. Jebi ga, imao sam erekciju, pa sta? Bas kao sto Sisus kaze, sta mi bre buljis u medjunozje? Erekcija je izgleda zanimljiva pojava kod tebe, znas li ti uopste sta je to? To je jako dobar osecaj, veruj mi. Kada jednog dana budes imao, javi se pa mi opisi kako se to tebi cini, ili jos bolje, otvori novu temu o tome. Khargash a ne Kh-grasak, jebem te u dupe strokavo! Quote
Sisus Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ma pusti ga. Ja bez erekcije ne sedam za bubanj. Quote
Khargash Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Hehehe, Drobac ti si moj idol!!! E aj nek mi kaze neko gde se nalazi ona tema o najboljim growlerima. Quote
LazaGNR Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Ma jebo te grashak u dupe!!! Ne znam ja kome je ovde nick Kh-grašak A nisi objasnio poreklo erekcije (odakle ti ta erekcija te veceri?). Jel' to od Drobca ili od nekih drugih stvari/pojava? Quote
Khargash Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Erekcija je zbog tvoje procelave glave Lazo smrade! Dok sam gledao tvoju "bujnu" kosu, odmah mi je bilo tesno u gacama, hahaha... Inace ja nisam video Drobca golog, jbg skidao se dok sam ja svirao i palio se na tvoju glavu... E kad si u NS? Cisto da znam, da ga malo podmazem... Khargash Quote
Khargash Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Evo naseg novog teksta o nasem bubnjaru: (cisto da budete upoznati posto ce ova pesma biti nevidjeni hit) M.A.D GOYA - Kada padne noč Na džakovima slušam kako mesec plače Dok u mislima cepam ženske gače Žuto od napred, braon od pozadi Ma nema veze, važno je da se kita dobro sladi Jer kada padne noč Ja ču tebi doč Pa ti malo uč Na kiblu te navuč Nema veze što sam radnik treče smene Bludne žene ovog grada računaju na mene Pored njih u krevet ču leč Zbog puno šljake ne mogu stoječ Jer kada padne noč... I na kraju vožnje šta bi treb'o kazat Proizvodim ulje da bi ga mog'o mazat Posle gajbe piva čekam da utrnem Da ti malo šiju s guza zavrnem Jer kada pane noč... Khargash Quote
Infest Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 HAHAHAHAHAH!!!! JAO UPALICE VAS TOMA!!!! JEDVA CEKAM DA JE SNIMITE!!!! BICE NAJVECI HIT!!!! OOOOO DA MI JE GAJBA PIVA!!!!! ZA STROKAVU CMARINU GACE SE LEPE OD PRDEZA PIVSKOG SVI IMA DA STREPE!!! KAD GOLUBA PUSTIM IZ MOG THRASH STOMAKA PREPOZNAJTE PRAVOG PIVSKOG JUNAKA!!! EVO POKLONA ZA OVU PESMU OD MENE!!!! SLAVA BRACO!!!! Quote
LazaGNR Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Erekcija je zbog tvoje procelave glave Lazo smrade! Ijao,pa ti si meni pricao nesto sasvim drugacije onda Kao,sto je zgodan onaj Drobac,ja bih njenu rado...ovo-ono... Kh-grašku Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Mnogo vam je kanta ovaj logo A i Blaza je mator i ne na da peva Quote
LazaGNR Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 E da,dobra vam je ova pesma "Kad padne noč" P.S. - Nema onog Kh-graska da prdi malo po ovoj temi Quote
RNA Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Хахаха, сад отишао на сајт Witches Brew Records и имам шта да видим: UPCOMING RELEASES: MADGOYA "Put Olindrali Avlijanera" CD DEATHHAMMER "Forever Ripping Fast" CD SAURON "Satanic Assassins" CD SCYTHE "TBA" Свака част, народе. Штета што ово нисам видео јуче, да натерам Блажу да части. Quote
Sisus Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Хахаха, сад отишао на сајт Witches Brew Records и имам шта да видим: UPCOMING RELEASES: MADGOYA "Put Olindrali Avlijanera" CD DEATHHAMMER "Forever Ripping Fast" CD SAURON "Satanic Assassins" CD SCYTHE "TBA" Свака част, народе. Штета што ово нисам видео јуче, да натерам Блажу да части. Pa potpisali su oni taj ugovor ranije. Trebala je i promoterka da doje na par svirki, ali nije bilo nista od toga zbog sranja sa Kosovom. Quote
Recommended Posts