ÆSTROPHOBOS Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Vidim da se ova tema bas bacila na stranu ali okej, trenutno se bas i ne desava sa nama nista posebno... E toliko o nama a sad o Lazi malo da pricamo sto sta, hehehe... Pod jedan ispaljuje svirke i pod dva mnogo pije i plasi maloletnice u gradu. Lazo ako tako nastavis ja cu te prijaviti policiji. Ti si jedna nemoralna pijandura bre!!! Aj ljudi pisite nam nesto lepo, u poslednje vreme smo bas usamljeni, nema nikog ko bi ispijao piva sa nama ispred dragstora... Khargash Svratite na http://www.myspace.com/geniotband i cujte nas u prvu stvar... Pozdrav od Lazzara i Geniota, i predjite na bezalkoholno pivo i mekan WC papir Quote
banedeathmetal Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 U okviru "Šidskog kulturnog leta" koje traje od 25. jula do 19. avgusta, pored dosta svirki, izložbi i ostalog kulturnog sadržaja, u četvrtak 31. jula organizuje se metal veče na otvorenom. Velika bina će biti postavljena na Trgu kulture u Šidu. Početak je planiran već od 18h, a po naknadno dogovorenom redosledu nastupiće : M.A.D. GOYA http://www.myspace.com/madgoya AZAZEL http://www.myspace.com/azazelserbia SARCOMMAN http://www.myspace.com/sarcomman DISDAINED http://www.myspace.com/disdainedserbia AWAITING FEAR http://www.myspace.com/awaitingfear Quote
oNe Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Karchi jel to Dimmu Borgir??? AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :D Quote
LazaGNR Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 E toliko o nama a sad o Lazi malo da pricamo sto sta, hehehe... Pod jedan ispaljuje svirke i pod dva mnogo pije i plasi maloletnice u gradu. Lazo ako tako nastavis ja cu te prijaviti policiji. Ti si jedna nemoralna pijandura bre!!! Picko jedna smrdljiva,nema gore pijandure od tebe! Meni nesto kazes,a ovamo si u ponedeljak posle Arkone sedeo ispred radnje do 6 ujutru,a verovatno i duze! I pricao o Peter Steel-u A sta si uradio onoj nesrecnoj zenskoj osobi sto se tu zatekla (posle Arkone) - ne smem ni da pomislim Vidis,nisam znao za svirku u Sidu - mog'o sam da odem sa vama... Aj ljudi pisite nam nesto lepo, u poslednje vreme smo bas usamljeni, nema nikog ko bi ispijao piva sa nama ispred dragstora... Kako nema nikog?! Pa tu sam ja bre! Quote
stivi1 Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Karchi jel to Dimmu Borgir??? AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :D Danijela666? Quote
Sisus Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Iz pouzdanih izvora znam da M.A.D. Goya nece svirati. Quote
dimmu1 Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 (edited) Oo to neka zajebancija ili shta? EDIT:sad sam se chuo sa blazhom i nazhalost istina je nece moci nastupiti,verovatno cemo ubaciti neki drugi bend kao zamenu za njih. Edited September 15, 2008 by dimmu_ Quote
banedeathmetal Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Oo to neka zajebancija ili shta? Nazalost nije jbg, ljudi su zauzeti, neko radi, neko vija godinu za fax....a neko pije pivo. Oo to neka zajebancija ili shta? EDIT:sad sam se chuo sa blazhom i nazhalost istina je nece moci nastupiti,verovatno cemo ubaciti neki drugi bend kao zamenu za njih. E matori, ja mislim da nije pametno ubacivati jos jedan bend, realno, svirka ce GARANT kasniti, a 5 bendova, cal i da je cena 200 dinara (upad) to je vise nego OK. A cisto da nemora svaki bend da skrati svoj reperotar za 10-15 minuta, nego polako lepo da se cepa Death i Thrash. To ti je moj predlog, ali ti kako hoces! Quote
dimmu1 Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 E matori, ja mislim da nije pametno ubacivati jos jedan bend, realno, svirka ce GARANT kasniti, a 5 bendova, cal i da je cena 200 dinara (upad) to je vise nego OK. A cisto da nemora svaki bend da skrati svoj reperotar za 10-15 minuta, nego polako lepo da se cepa Death i Thrash. To ti je moj predlog, ali ti kako hoces! pa i ja sad o tome razmisljam al ajde videcu ako me ljudi nenazovu do 16-17h nosim plakate na shtampanje i onda stvarno ne bi vishe pravio nikakvih izmena.. Quote
Speed_Dead Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 ubaci azazel! il akroholiju Quote
Khargash Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 E pa pozdrav svima!!! Hvala bogu (piva) posle PUNO poteskoca i problema koje smo imali u skorije vreme MAD GOYA se vraca na scenu i to mnogo energicnije i pozitivnije, jbg posle gomilu sranja i nerviranja oko sopstvenih licnih zivota doslo je vreme da se ponovo uzdignemo i razvalimo thrash metal scenu!!! Aj da ne kenjam vise, hocu da vas sve informisem: NOVI SAD, club Dvorishte 25. oktobar (subota) LIBRA (Segedin - HUN) ASHEN EPITAPH (Senta) MAD GOYA (Sonta/Novi Sad) + jos jedan bend (uskoro cu objaviti) Ovo su jos nezvanicne informacije, potpunije podatke o toj svirci saznacete uskoro. Do tad uzdravlje!!!! Quote
Speed_Dead Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 BLAZO ,jel si snimio neki klip onih pankera nadimac u somboru?"D dacha 111 Quote
Khargash Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Ovaj... Blaze nema ovde, ako zelis njemu da se obratis idi na nas myspace. Poz Quote
Khargash Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 I evo, kao sto sam i obecao, svirka je potvrdjena i to ovako: 25. oktobar (subota) club Dvoriste, Novi Sad LIBRA (doom/gothic metal - HUN) M.A.D GOYA (thrash metal) ASHEN EPITAPH (death metal) ANALIZATOR (grind core) Ko moze nek' dodje, pa da se napijemo i veselimo i da podrzimo kultnu doom postavu LIBRA! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Hahah bash za moj rodjendan,ne propusta se ! Quote
stivi1 Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 ANALIZATOR (grind core) Eh,a ja mislio da cete stavititi Avet,pa da se Sisus ponovo skida :) Quote
Sisus Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Eh,a ja mislio da cete stavititi Avet,pa da se Sisus ponovo skida :) A to bi ti, a? Mene golog da gledas? Quote
banedeathmetal Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 A to bi ti, a? Mene golog da gledas? Pa sad...nebi SAMO on... :) Quote
dimmu1 Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 na ovo se mora doci,gledacu da povedem sto vishe somboraca :] Quote
Khargash Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 E moj Sisuse svi bi mi tebe gledali u razno raznim... hmmmm... "dimenzijama". Hvala ljudi sto se unapred najavljujete za svirku. Poz Quote
Recommended Posts