Khargash Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Nema veze, doci cu ja u Rumu kao sto sam ti vec rek'o, pa cu samo ja uzivati u tvojim carima... Al' inace mog'o bi da banes do NS... Quote
banedeathmetal Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Cale moracemo i mi da se vidimo ovih dana...imam neke...divlje potrebe...i tako to... Quote
Sisus Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Doci cu jedan dan. Ima dosta ljudi iz NS-a koje dugo nisam video. Quote
Khargash Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 i treba, Novi Sad treba takve ljude bar za jedno vece kao sto si ti, cisto da se ubije monotonija. E jel znas da studiram sa tvojim drugarom Radetom? Quote
Sisus Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Nemoj zajebavati? Pa nije mi se hvalio. Quote
Khargash Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Pa ne znam sto nije. Sve u svemu pa znas da je bio sa nama u B. Topoli i cudi me sto ti nije rekao nista. Ma okej, sad znas, i da, obojica smo dali uslov. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wicker man Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 POZDRAV GOYAMA OD BENDA HARDWORK(NEKADASNJI,A PO POTREBI I SADASNJI FACE OF DEATH) IDZA,SAVO,OBRAD,KEBO I GAJBA PIVA! Quote
Sisus Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Pa ne znam sto nije. Sve u svemu pa znas da je bio sa nama u B. Topoli i cudi me sto ti nije rekao nista. Ma okej, sad znas, i da, obojica smo dali uslov. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mozda mi je i rekao, ali sam zaboravio. Sta vise, ne secam se ni da je bio u Topoli. Quote
Khargash Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Ma nema veze, u svakom slucaju pozdravljam sve clanove iz benda Avet, sredicemo neku svirku, moramo... Pozdrav i bendu HARDWORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIVO leci sve, samo moju jetru ne! hehehe Quote
Sisus Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Hehe, ako nista, makar u Pazovi opet. Quote
Khargash Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 E pa to i nije losa ideja. Jel se secas da smo trebali imati neku mini turnejicu, ono varijanta Ruma, Stara Pazova, valjda i Sr. Mitrovica... Mogli bismo to organizovati jednom. Znaci vi, mi i Ashen Epitaph i puuuuuuuuuno piva!!! Zvuci dobro zar ne? Quote
LazaGNR Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Jos bolje bi bilo da nalijete ovog manekena (Sisusa) rakijom,pa da vidite ste ce da radi Nego Drobac,cujes li - dolazi li to snimak tvog striptiza (u Backoj Topoli) za mesec dana u NS? 25. oktobar (subota) club Dvoriste, Novi Sad Ko moze nek' dodje, pa da se napijemo i veselimo i da podrzimo kultnu doom postavu LIBRA! Mog'o bih ja da navratim Grasak A to bi ti, a? Mene golog da gledas? Pa sad...nebi SAMO on... :) A i ti bi? :) POZDRAV GOYAMA OD BENDA HARDWORK(NEKADASNJI,A PO POTREBI I SADASNJI FACE OF DEATH) IDZA,SAVO,OBRAD,KEBO I GAJBA PIVA! Savo,ti si? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Pa ne znam sto nije. Sve u svemu pa znas da je bio sa nama u B. Topoli i cudi me sto ti nije rekao nista. Ma okej, sad znas, i da, obojica smo dali uslov. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa da...umesto da castis za taj uslov ti se ovde raspisao po netu hhahaha Quote
LazaGNR Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Napio se Kh-Grasak pa lupeta ovde Quote
Sisus Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 E pa to i nije losa ideja. Jel se secas da smo trebali imati neku mini turnejicu, ono varijanta Ruma, Stara Pazova, valjda i Sr. Mitrovica... Mogli bismo to organizovati jednom. Znaci vi, mi i Ashen Epitaph i puuuuuuuuuno piva!!! Zvuci dobro zar ne? Bilo bi to lepo, ali Sloba radi po ceo dan kao crnac. Cak i nije u Rumi. Dogovoricemo se nesto, al bez NS-a necu ni da razmatram. Jos bolje bi bilo da nalijete ovog manekena (Sisusa) rakijom,pa da vidite ste ce da radi Nego Drobac,cujes li - dolazi li to snimak tvog striptiza (u Backoj Topoli) za mesec dana u NS? Pre ce tebi izrasti kita, nego sto ces naci taj snimak. Quote
LazaGNR Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Ja nas'o coveka (sreo ga na Sigetu) koji ima taj snimak,tako da Quote
Sisus Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Uh, al ces da bacas majmuna u nesvest na moje golo dupe. Geju. Quote
Khargash Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Jao vidi, ne verujem, dos'o Laza GoNoReja! Ti jedini ne mozes da dodjes, smrade jedan! Tebi je zabranjeno da budes blizu ljudi! Znaci pojavis li se, odma zovem policiju jel ti jasno?! ehehehehehehehe "Axl i Laza to su srca dva Ljubili se grlili se sve do pola dva Kad je proslo pola dva Laza opr'o zube ... da mu ne ispadnu pre vremena!!!!!!!!!!" Quote
Khargash Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Check this shit out: http://www.youtube.com/watch?v=qmLNGyvco64 Quote
oNe Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 hej! Pa nema industriala? :P Dolazimo naravno! NE SERI! VOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!! Quote
Khargash Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ej ljudi, ovo morate videti!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
stivi1 Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Check this shit out: http://www.youtube.com/watch?v=qmLNGyvco64 "Нема резултата за изабрани језик или језике. Приказују се резултати са читавог Веба за http://www.youtube.com/watch?v=qmLNGyvco64." Quote
Khargash Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 E aj probajte ovo: http://www.youtube.com/watch?v=qmLNGyvco64&feature=related Quote
Recommended Posts