LazaGNR Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Ti jedini ne mozes da dodjes, smrade jedan! Tebi je zabranjeno da budes blizu ljudi! Znaci pojavis li se, odma zovem policiju jel ti jasno?! ehehehehehehehe Boli me kurac za tvoje buncanje Kh-Grasku Dolazim da vas karam sve Ej ljudi, ovo morate videti!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da,Blaza kad pocne da se smeje ne zna da prekine Uh, al ces da bacas majmuna u nesvest na moje golo dupe. Geju. I tebe cu da karam Nego,pobeze onaj iz Face Of Death,ni ne rece dal' je Savo ili ko vec... Quote
Sisus Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 (edited) I tebe cu da karam A zato bi ti onaj snimak, geju? Edited October 13, 2008 by Sisus Quote
LazaGNR Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 @Sisus: @Grashak:a ti mastas o mom kitonisu A i dobices ga uskoro Quote
Khargash Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 E moj Lazo ja mogu samo da MASTAM, najvise zbog toga sto ti NEMAS "kitonis"... Quote
Ranis Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 celu kafanu smo istrenirali da peva refren iz "duha je ostavila devojka" ko ne peva, dobije po zvali Quote
Khargash Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Pozdrav svima! Jedna nova vest: Karta za svirku u Dvorishtu (25.10.) koštaće najverovatnije 200 dinara, ali svaka karta imaće na sebi jedan broj koji treba da zapamtite i, naravno, da zadržite kod sebe pošto pri kraju svirke biće izvlačenje i neko će dobiti neku lepu nagradu, koja je za sad iznenađenje... Thrash 'till death!!! Quote
LazaGNR Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 (edited) Eno ti prokleta tema na "Svirkama" Kh-Grashku A zato bi ti onaj snimak, geju? Ne,ja bi slike Draganine sestre (reci joj da bi mogla da mi nabavi koju ) Edited October 20, 2008 by LazaGNR Quote
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Духа је оставила девојка! И пошто је он пи*копаћеник, одрао се од алкохола и направио средње комичан спот. Quote
LazaGNR Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 E,e,e,nemoj tako o njemu... By the way,sta ce tebi 2 naloga (Yama i Yama Again)? Quote
Sisus Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ne,ja bi slike Draganine sestre (reci joj da bi mogla da mi nabavi koju ) Pu, pedofilu. Quote
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Не могу да постујем са овим првим налогом, не знам ни сама зашто. Добар је духић, као каспер. Quote
Khargash Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ma duh je strava, ima da nam bude maskota na sledecem albumu. Poz! Quote
LazaGNR Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Pu, pedofilu. Pfffffff,ko mi kaze Reci joj da ocu slike Не могу да постујем са овим првим налогом, не знам ни сама зашто. Ne bi trebalo da ne mozes. Istekla ti je zabrana. Probaj ponovo. Quote
LazaGNR Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Sta what the fuck? Bio si i ost'o pedofil Quote
Khargash Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Ja nisam bas primetio da je Sisus pedofil ali ti Lazo smrade... ceo Zrenjanin plasi svoje mlade zbog tebe. Ti si glavni baja u toj okolini sto se tice maltretiranja maloletnih lica. Mogu da te zamislim kako hodas ulicom, tacnije, pratis neku klinku i kad se ona okrene ti se proderes: FREEZING MOON! A posle toga... samo se sirene cuju po celom Zrenjaninu, traze gosn Lazu da ga nabiju na... Quote
LazaGNR Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Zato ti lepo reci Dragani da salje slike ceo Zrenjanin plasi svoje mlade zbog tebe. I treba A posle toga... samo se sirene cuju po celom Zrenjaninu, traze gosn Lazu da ga nabiju na... Cuti tamo i ne prdi od tog grashka,Kh-Grashku jedan Quote
Khargash Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Pozdrav svima! Zavrsila se svirka u Dvoristu, pa sta da kazem? Bilo je krcato, masa je uzivala, sve je bilo savrseno. Drago mi je sto je toliko ljudi doslo da podrzi underground scenu! Hvala svima za fantastican provod! Cheers metal brothers! Quote
LazaGNR Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Jel' Kh-Grashak opet prdeo u mikrofon od grashka? Quote
Khargash Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ma prdis ti meni na kurac dok te budem karao smrade jedan! Quote
Khargash Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Obavestenje! UTORAK 18:30 PETAK 15:30 SUBOTA 10:00 KANAL 9, MARTA MUSIC, SPECIJALNI GOSTI: M.A.D GOYA! Quote
Recommended Posts